Şimdi Ara

Netspeed Geçecek Arkadaşlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, yeni geçecek arkadaşlar için fikir olması açısından paylaşıyorum. 23.10.2020 tarihinde TTNet ADSL'den Netspeed VDSL'e geçiş işlemlerim başladı. Dün sabah yani 26.10.2020 tarihinde aktivasyonun tamamlandığına dair kullanıcı adı ve şifre içeren bi SMS aldım. Modem kurulumunu yaptıktan sonra sorunsuz 5-10 dakika kullandım. Daha sonra DSL ışığım gitti ve daha da gelmedi. Bugün müşteri hizmetleri ile bayağı bi görüşme yaptım tek dedikleri modeme reset atın vs işlemleri. En sonunda ilk günden arıza kaydı oluşturdum bekliyorum bakalım.

• Hocam aynı sorunu ben de yaşamıştım tamamen tt'nin problemi.Başka operatör kullanıcılarını yıldırmak için arızalı porta takılıyor.1 hafta gibi bir sürede arıza kaydı açtırdıysanız çözümleme süreci geçer.

• Bu olabilen bir problem taşıma işleminin ilk günü yada 2. Gününde oluyor yanlız modem resetlemekle alakası yok müşteri hizmetleri kayıt açıyor aynı gün düzeliyor genellikle 1 saat içinde ben 3 defa operatör değişikliği yaptım 2 sinde bunu yaşadım Telekom dan geçişte yaşamıştım turknet den netspeed e geçince böyle birşey olmamıştı
  • CengizGurkan kullanıcısına yanıt

evet adsl kullanıyorum netspeed müşterisiyim 12 mbps aldığım hattan 5 mbps almaya başladım arayıp arıza kaydı açtılar telekomdan gelen personel bina ankestresini açtı baktı sonrada 40 yıllık saha dolabından ayarlamalar yaptı kablonun yerini değiştirdi ve hat düzeldi...

dediğiniz gibi arızalı port veriyorlar kendi müşterilerine sağlam port veriyorlar..yada arızalı port verip netspeed gibi firmalardan servis ücreti alıyorlar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.