Şimdi Ara

NETSPEED İNTERNET TAAHHÜTSÜZ TARİFELER - YENİ HİZMET VERİLEN İLLER (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
125
Cevap
6
Favori
17.143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Birkaç gün önce ttnet taahüdüm bitti ama henüz aboneliği kapattırmadım. Dün de internet üzerinden TürkNet e önbaşvuru yaptım ama evrakları falan göndermedim. Netspeed i bugün farkettim. Fiyatları daha iyi.

Ben şimdi netspeede başvuru yapsam ve türknete evrak göndermesem ne olur?
  • karadvt K kullanıcısına yanıt
    Sorun olmaz türknet ararsa vazgeçtim dersin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AMC kullanıcısına yanıt
    Tamamdır. Sağolasın.
  • https://i.hizliresim.com/AD0nn7.jpg

telefonsuz, yalın internet kullanan arkadaşlar ne kadar ödüyorsunuz?

75gb akn 44tl lik pakete başvuracağım, telefon bağlamadan ne kadar öderim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Netspeed almadan önce benim hikayemi okuyun ondan sonra karar verin

Yaklaşık 1 ay önce ttnet aboneliğim bittiğinden dolayı servis sağlayıcı arayışına girdim ve sonrasında netspeed firmasının tahadütsüz ve akn'siz net hizmetine inanarak abonelik yaptırdım sözleşmeyi gönderdikten sonra internetim 1 haftada ancak bağlandı bağlantıyı ttnet ekibi yapmaktaymış bunada şükür dedik lakin ağzım burnum kıralydıda demeseydim..Modemi kurduk... hız 0.80 2 mbps arası gidip geliyor aradık teknik desteği test yaptılar evet hızınız düşük dediler arıza kaydı açtılar aradan 5 gün geçti gelen giden yok tekrar aradım bina hatınızda problem olabilir dediler bende yeni cat5 kablosu alarak apartamnın ankastresinden modeme direk kablo çektim sonuç yine aynı 2 mbps yukarı çıkmıyor ve yine aradım durumu anlattım bana arıza için teknik ekip ile falanca saate randevu alındığını telefon ile iletişime geçileciği söylendi neyse randevu günü ve saatinde kimse gelmedi ve aramadı tabiki önce gelirler sonra gelirler diye 1 saatimi çaldılar Aradım gelmediler dedim tamam biz ekiple irtibata geçeceğiz dediler (Saha ekibi ile o kadar çok irtibata geçeceğiz dedilerki artık sayısını hatırlamıyorum) aradan 4 gün geçti gelen giden yok ve bunun üzerine 2 randevu daha verdiler yine gelen olmadı

Onlarca telefon araması,arıza kaydı ve 3 randevu verilmesine rağmen kimse ilgilenmedi 1 aydır internetimi 2 mbps olarak kullandırdılar tabi bu arada itina ile fatura geçirmeyide unutmadılar son randevu bugündü aradım yine siz benimle dalgamı geçiyorsunuz dedim...

Pazartesi aboneliği iptal edeceğim inşallah bunlardan kurtulacağım

Velhasıl netspeed alacak arkadaşlarımız iyi düşünüp başına gelebileceklere hazırlıklı olsun ttnet sadece bağlantıyı yapıp gidiyor arıza konusunda bunları kâle almıyor ondan sonrası saldım çayıra mevlam kayıra.Arıza olursa süründürüyor

NETSPEED eline allah bir daha düşürmesin dileğiyle ...

Saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TİTAN-X -- 30 Kasım 2018; 14:30:24 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.