Şimdi Ara

NETSPEED İNTERNET TAAHHÜTSÜZ TARİFELER - YENİ HİZMET VERİLEN İLLER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
125
Cevap
6
Favori
17.138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Netspeed, yerleşik operatör ile Veri Akışı Erişimi anlaşması kapsamında Türkiyenin bir çok ilinde ADSL/VDSL/FİBER trafiklerini yerleşik operatör ile aynı santrallerde kurduğu kendi cihazları üzerine devralarak kendi omurgasına aktarmaktadır. Netspeed vermekte olduğu genişbant internet hizmetlerinde düşük paylaşım gerçekleştirmekte ve bu altyapı üzerinden hizmet alan tüm müşterilerine kaliteli ve ekonomik internet hizmetleri sunmaktadır.

NETSPEED İNTERNET TAAHHÜTSÜZ TARİFELER - YENİ HİZMET VERİLEN İLLER

Çağrı Merkezi : 444 0 217
    Başvuru Linki :
    Netspeed
    Hemen Başvur - Netspeed
    https://www.netspeed.com.tr/basvur

• Bir zahmet Bursa 'ya da geliverin de kullanalım artık :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ankara aktif mi. kullanan var mı ankarada...telefonda net bilgi elde edemedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende başka firmadan geçtim geçiş sırasında modemde sinyal yoktu iki gün internetsiz kaldım daha sonra netspeed firmasından ekipten arkadas ve türk telekom ekiplerin ortak çalışması sonucu dün arıza giderildi yine suç türk telekom dan kaynaklı malesef başka internet sagliyicilara üvey evlat muamelesi yapıyor netspeed firma sini tavsiye ederim arıza giderilene kadar ilgilendiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hanedan35 -- 27 Ağustos 2017; 14:16:18 >
  • Hanedan35 H kullanıcısına yanıt
    merhaba hocam bende netspeed e geçmeyi düşünüyorumda denizli de ikamet ediyorum alt yapı var görünüyor denizli için. ben kırsal bölgedeyim nasıldır sistemleri memnun musun yine telekom alt yapısını kullanarak mı hizmet veriyorlar eğer öyleyse nasıl kotasız interneti 49 tl gibi bir rakama veriyorlar ve de interneti kullanırken herhangi bir sorun oldu hızla alakalı falan bilgilendirebilir misin? teşekkürler...
  • Merhaba, Sizin servisiniz ile ilgili sorun yaşıyorum. benim ile iletişime geçiniz lütfen.
    Telefonlarınız cevap vermiyor.
  • Ben böyle saçma bir sistem görmedim .

Kargo ile sözleşme bekledim 10 gün oldu.

sözleşme geldi kargo firması tarafından şuralara imza atılacak dediği için imzaları attım kimlik fotokopisini de istedi verdim.

Az önce netspeed firmasını aradım bana imzaları eksik atmışsınız . Kampanya sözleşme cart curtu imzlamışsınız . Size 2 evrak gönderdik 1 i ni imzalamışsınız diyo . Arkadaşım ben manyak mıyım kargoyu 10 gün bekleyip imzaları yanlış atayım . Bana ne verildiyse onu imzaladım diyorum . Firma bana bu şekilde yardımcı olamam diyor . Ama bakıyorum forumda çoğu kişi sözleşmesi elindeyken internet bağlatan konuları okuyabiliyoruz .. bunu netspeed e söylediğim de bana onlar istina müşterimiz diyor! Whaaaaat ? Where is the adalet ?

Velhasıl kelam müşteri kaybettiniz . En az çevremde 5 abonelik vardı onuda kaybettiniz .. SİZLERİ YAPICI OLMAYA DAVET EDİYORUM , YIKICI OLMAYA DEĞİL.!

Not : tek bir evrak verildi imza için onuda imzalayıp kimlik fotokopisiyle geri zaten kargo şubesinde imzalayıp geri verdim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ttnet tarife seçimi
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bende dun imzalayip gonderdim.2 kagit vardi imza icin.beyaz kağıttada imza alanı vardı..

• Antalya nın alanya ilçesine hizmet verebiliyor musunuz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bolu hakkında 2 kez telefon numaramı aldınız, ay sonu geldi hala bi bilgi verilmedi. Abone alımına açıldı mı? Dönüş olmazsa Telekom dan bağlatıyorum.

Bir tavsiye: sizi çoğu kişi forumda gördü tanıdı. Bence burayı boşlamayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AytekinNet -- 31 Ağustos 2017; 1:49:55 >
  • Hocam hala Erzurum için alt yapı bekliyorum.Ne aşamada?Ne zaman aktif olur.
  • turknete alternatif olarak düşünülebilir.telefon hizmeti olmaması eksi yönü.ama turknetin yeni hız kısıtlaması kararı(max 35mbit olayı) sonrası hizmet verilen illerde değerlendirilebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zaltun -- 31 Ağustos 2017; 11:23:2 >
  • Kocaeli'de bulunmaması kötü, ama fiyatlar epey rekabetçi.
  • netspeed i yakında büyük bir telekom şirketi alırsa hiç şaşmam

ya da birleşelir turk.net ile

superonline almasında
  • bu firmayı kullanan arkadaşlar biraz yardımcı olursa çok sevinirim.
    turknet gibi akşam saatlerinde hız kısıtlaması oluyormu mesela

ayrıca muğlanın her bölgesinde hizmet veriyormusunuz @netspeedtr
  • Hayır hız kısıtlaması kopma vs yoktur gönül rahatlığı içinde kulanabilirsiz

• kendi altyapısı değil yine diğer firmalar gibi sorunlar çıkacaktır çıkması çok doğaldır
  • Hanedan35 H kullanıcısına yanıt
    upload hızınız kaç ve hat taşıma ile kaç günde geçtiniz
  • 16 mbs hız sınırsız 49 tl olan pakete gectim 2 gunde tasıma oldu gectikten sonra 2 gunluk sorun oldu turktelekom kaynaklı daha sonra yukarda yazdıgım gibi turktelekom ekıbı ve firmadan arkadas gelerek baglantı duzeldi suan saglıklı kulanıyorum sozlesmeler aras kargo ıle geldi doldurup personelle yolladıktan sonra ıslemler basladi yeni bir firma kendilerinde soledim fatura odeme kanalları ile ilgili bankalarla olan calısmalar suruyormus simdilik bir sorun uplouh hızım 1mb oluyor
  • Netspeed 34₺'lik paket forumda var sitenizde yok?

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.