Şimdi Ara

NETSPEED İNTERNET TAAHHÜTSÜZ TARİFELER - YENİ HİZMET VERİLEN İLLER (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
125
Cevap
6
Favori
17.138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bulunduğum lokasyonda alabileceğim maksimum hız 8 Mbps. Şu anda Millenicom (Doping) kullanıyorum. 8 Mbps, 50 GB AKK'li pakete 50₺ veriyorum. Temmuz 2018 itibariyle Millenicom ile varolan sözleşmem sona eriyor. O zamana kadar daha da gelişirsiniz umarım, direkt olarak Netspeed'e geçeceğim çünkü. 8 Mbps hız, AKK yok ve yalnızca 40₺. Gerçekten çok iyi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türknete küfür edip çıkmayı düşünüyorum artık kullanan varmı müşteri hizmetleri ilgilimi bi sorun olunca yardımcı olan varmı ttnete mum etti türknet remsen beni en azından adama hat degerlerim normale döndü hızı yülseltebiliriz dediğimde anında müdahele ediyolardı bunlardan sinyal alamıyorum TÜRKNET PİŞMANLIKTİR

• UzayMekiğineKafaAtanKedi kullanıcısına yanıt
    Müşteri Hizmetleri telefona bakmıyor. Numaramı bıraktım aramadılar. Sevmedim. Güvenilmez

• OKANOZEL1903 O kullanıcısına yanıt
    Sözleşmede ne yazıyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: Yetercell

Müşteri Hizmetleri telefona bakmıyor. Numaramı bıraktım aramadılar. Sevmedim. Güvenilmez

Buda yalan oldu süper online caddeye fiber çekti 3 ay önce ama ara sokaklarda nasıl olur bilmiyorum kapaklarda süperonline fiber optik yazıyor onu araştırayım bari

• Kullanan arkadaşlardan modemdeki WAN IP'leri ile speedtest.net gibi gerçek IP'nizi gösteren sitelerdeki IP aynı mı farklı mı? Daha teknik sormak gerekirse CGNat'tamısınız değil misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: zulu123

Kullanan arkadaşlardan modemdeki WAN IP'leri ile speedtest.net gibi gerçek IP'nizi gösteren sitelerdeki IP aynı mı farklı mı? Daha teknik sormak gerekirse CGNat'tamısınız değil misiniz?

selam hocam ben yaklaşık 5 aydır kullanıyorum cgnat olayı bana hiç denk gelmedi yok yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yetercell

selam hocam benim bildiğim kadarı ile saat 20.00 ye kadar çalışıyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hanedan35

16 mbs hız sınırsız 49 tl olan pakete gectim 2 gunde tasıma oldu gectikten sonra 2 gunluk sorun oldu turktelekom kaynaklı daha sonra yukarda yazdıgım gibi turktelekom ekıbı ve firmadan arkadas gelerek baglantı duzeldi suan saglıklı kulanıyorum sozlesmeler aras kargo ıle geldi doldurup personelle yolladıktan sonra ıslemler basladi yeni bir firma kendilerinde soledim fatura odeme kanalları ile ilgili bankalarla olan calısmalar suruyormus simdilik bir sorun uplouh hızım 1mb oluyor

hocam o zaman sıkıntısız kullanıyorsunuz siz genelde kaç gb kullanıyorsunuz genelde herhangi bir düşme yok herhalde hızınızda upload sorunu nedir hocam eğer 1 mbs ise bana sanki normal geldi bana ama sizce ne kadar olmalı upload hızı ben bu adamlarla göüşeceğim en kısa sürede aklıma yatıyor bu iş ama güven lazım. ödeme nereden yapıyorsunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: NaRcoss

quote:

Orijinalden alıntı: zulu123

Kullanan arkadaşlardan modemdeki WAN IP'leri ile speedtest.net gibi gerçek IP'nizi gösteren sitelerdeki IP aynı mı farklı mı? Daha teknik sormak gerekirse CGNat'tamısınız değil misiniz?

selam hocam ben yaklaşık 5 aydır kullanıyorum cgnat olayı bana hiç denk gelmedi yok yani

Biraz önce telefonla görüştüm. CGN olmaz garantisi vermediklerini, CGN'ye dahil olunduğunda çıkmak için tek çözümün sabit IP almak olduğunu belirttiler. Yani fiyatlara 10tl de sabit IP ücreti ekleyin.
  • Ankarada sorunsuz kullanan var mı ?
    Benim hat bağlanalı 5 günü geçti ama hala internete kavuşamadık.
  • u555 U kullanıcısına yanıt
    Hocam 05.09.2017 tarihinde abonelik evraklarını istedim, 06.09.2017 tarihinde evraklarım geldi ve imzalayıp teslim ettim,07.09.2017 tarihinde evraklarım firmaya ulaştı ve internet başvurusu yapıldı,bu gün yani 08.09.2017 tarihinde tt ekipleri gelerek bağlantı yapıldı onaylandı ve kullanıcı adı şifrem elime 30 dakika önce ulaştı şu an aktif kullanıyorum. Ekte speedtest sonuçlarımı da ekliyorum. Teşekkürler

NETSPEED İNTERNET TAAHHÜTSÜZ TARİFELER - YENİ HİZMET VERİLEN İLLER

• Olması gerektiği gibi 4 mbit upload tanımlanmış. Bazıları gibi tt'nin tanımladığı 4 mbit port hızını kısıp 2 vermemişler.
  • Merhaba, hangi paketi kullanıyorsunuz? 75mbps gibi bir paket görmedim 100mbps kullanıp 71mbps mi alıyorsunuz?

• runorunoruno kullanıcısına yanıt
    Web sitelerinde 100mbps olarak yazıyor,bölgede alınabilecek hızlara göre paketler ayarlanıyor 75 mbps ye kadar Benim paketim gelen evraklarda da var 24 den 100 e kadar hızlar altyapınızı kontrol edip ona göre seçiyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: alemci75

Web sitelerinde 100mbps olarak yazıyor,bölgede alınabilecek hızlara göre paketler ayarlanıyor 75 mbps ye kadar Benim paketim gelen evraklarda da var 24 den 100 e kadar hızlar altyapınızı kontrol edip ona göre seçiyorlar

hat değerlerinizi paylaşabilir misiniz?ben şuan turknetten 100mbit alabiliyorum.akşam hız düşme olayı bazen çok oluyor.netspeedi deneyebilirim.
  • quote:

Hocam 05.09.2017 tarihinde abonelik evraklarını istedim, 06.09.2017 tarihinde evraklarım geldi ve imzalayıp teslim ettim,07.09.2017 tarihinde evraklarım firmaya ulaştı ve internet başvurusu yapıldı,bu gün yani 08.09.2017 tarihinde tt ekipleri gelerek bağlantı yapıldı onaylandı ve kullanıcı adı şifrem elime 30 dakika önce ulaştı şu an aktif kullanıyorum. Ekte speedtest sonuçlarımı da ekliyorum. Teşekkürler

Bağlantınız fiber mi bakır mı?

• zulu123 Z kullanıcısına yanıt
    Bina altı FTTB kabin dairelere bakır kablo ile çıkıyor. Buyrun hat değerlerim.

• Cevabınız için teşekkür ederim, Netspeed modem vermiyor değil mi?

• quote:

Bina altı FTTB kabin dairelere bakır kablo ile çıkıyor. Buyrun hat değerlerim.

bu hat 100 mbit alır hocam ben ben 11 snr ile 100 mbiti çok rahat alıyorum bide sizinki bina altı kabin arayın 100 mbit yapmalarını isteyin

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.