Şimdi Ara

NETSPEED İNTERNET TAAHHÜTSÜZ TARİFELER - YENİ HİZMET VERİLEN İLLER (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
125
Cevap
6
Favori
17.148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: NaRcoss

quote:

Orijinalden alıntı: alemci75

Bina altı FTTB kabin dairelere bakır kablo ile çıkıyor. Buyrun hat değerlerim.

NETSPEED İNTERNET TAAHHÜTSÜZ TARİFELER - YENİ HİZMET VERİLEN İLLER

bu hat 100 mbit alır hocam ben ben 11 snr ile 100 mbiti çok rahat alıyorum bide sizinki bina altı kabin arayın 100 mbit yapmalarını isteyin

bencede rahatlıkla bu hat 100mbit hız alır. benim turknet değerlerim de aşağıda.100 mbit verirlerse geçebilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bolu merkezde bu interneti kullanan var mı? varsa speedtesten istanbul avrupa seçip değerlerinizi paylaşabilirseniz çok sevinirim
  • Ben bu işi anlamıyorum. Bu fiyatlara bu hizmeti nasıl verebiliyorsunuz? En düşük internetin bile maliyeti 48 TL iken zararına satış mı yapıyorsunuz? ADSL bir internetin en düşük maliyeti şöyledir;

BTK nın Port Transmisyon için çıkardığı son tarife şöyle:https://www.btk.gov.tr/File/?path=ROOT%2f1%2fDocuments%2fKurul+Karar%C4%B1%2f2017_139.pdf

Buna istinaden ADSL portun ücreti 18 TL (vergiler hariç) dir.
    Transmisyon ücreti en düşük barem olsa (0.4Mb) 10-11 TL dir.
    Bunun SSG interneti de aylık 8-10 tl olsa abone başına;

Port+Tranmisyon+SSG=39TL+kdv+öiv=47.97 TL dir.

Daha ilave etmediğimiz bir sürü ücret var. Ortak Yerleşim+Enerji maliyeti+RIPE(IP adresleri için ödenen ücretler)+Donanım maliyetleri+Bakım maliyetleri+v.s.

• Ben de bugün başvurdum (Antalya'dan) evraklarımı gönderecekler hadi bakalım hayırlısı. İnternet açılınca değerleri paylaşırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Contra07 -- 14 Eylül 2017; 15:12:27 >
  • yakın zamanda benim tahhadüt bitiyor en iyisi bu araştırmalarıma göre ve buna geçicem
  • quote:

Orijinalden alıntı: Contra07

Ben de bugün başvurdum (Antalya'dan) evraklarımı gönderecekler hadi bakalım hayırlısı. İnternet açılınca değerleri paylaşırım.

hocam oyunlardaki ping değerlerini de atarsan çok makbule geçer
  • Promets P kullanıcısına yanıt
    Ben de bu işlere akıl sır erdiremiyorum.

Geçen yıl Türk Telekom ile olan 9 yıllık birlikteliğime son verip Millenicom'a geçtim. Taahhüdüm bitmişti ve Türk Telekom bana 8 Mbps 50 GB AKK'li internet için 56₺ önermişti geçen sene. Onların altyapısını kullanan Millenicom'da ise aynı paketi 50₺'ye aldım.

Sanırım böylesi Türk Telekom'un daha çok işine geliyor. Daha az kullanıcıyla uğraşıyor ve eski bakır kablolarını kiraya vererek para kazanmaya devam ediyor.

Oturduğum semtte maksimum 8 Mbps hız destekleniyor. Taahhüdüm bitince Netspeed'e geçeceğim. Baksanıza, adamlar AKK'siz 8 Mbps interneti 40₺'ye veriyorlar.

Yalnız şu CGN olayı kafamı karıştırmıyor değil. Bunun olmaması garantisini vermiyormuş bu firma, birkaç mesaj önce bir arkadaş yazmıştı. Netspeed'i arayıp ilk ağızdan öğrenmiş. Sabit IP almak için 10₺ fazladan vermek gerekecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nikki Sixx -- 15 Eylül 2017; 3:55:7 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Arnold_sivasta_Ne_GEZER kullanıcısına yanıt
    hocam açıldı mı internetiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can7Ugurcan -- 19 Eylül 2017; 15:45:0 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugrcnrgn

hocam açıldı mı internetiniz ?

daha bağlatmadım hocam
  • Arnold_sivasta_Ne_GEZER kullanıcısına yanıt
    pardon hocam yanlış yazmışım :)
  • izmir bayraklıdayım, 11 eylülde evrakları yolladım. 13 eylül de telekom bağlamış gitmiş haber vermeden. akşam apartman girişindeki kutuya baktığımda bağladığı kablonun üstüne ismimi yazmış gitmiş. netspeed i aradım evet bağlanmış dediler. kullanıcı adı şifre gün içinde gelmişti. 13 eylülden bugüne kadar sürekli hız testleri yaptım. ilk andan beri 65-70 mbps hız 6-8 ping alıyorum. hiçbir sıkıntı olmadı. düşük aldığımı zannetmeyin firmanın engelli tarifesinden %40 indirimle yararlanıyorum. Türk telekom engelli tarifesinde 100 mbps hız tanımlamadığı için veremediler, 75 verebileceklerini söylediler kabul ettim o yüzden. taahhüt edilen hızı ve ping değerlerini çok iyi alıyorum. bu arada cgnat olayına takılmak istemediğim için 10 TL ye statik ip aldım. firma çok ilgili bağlantıdan 5 gün sonra hizmetin nasıl olduğunu sordular.
  • Abone olurken 75Mbit paketine abone olmuştum sonra hat değerlerimin iyiliğine bakarak firmadan 100Mbit paketine geçmeyi talep ettim,sağolsunlar hiç kırmadan ve uğraştırmadan direk 100Mbit tanımladılar iyi ki Netspeed'li olmuşuz bu 10 günde çok iyi anladım. Aşşağıda yeni hat değerlerim ve speedtest sonuçlarım vardır. Teşekkürler

• Geçen hafta Cuma belgeleri yolladım kendilerine. Fakat hala bağlanmasını bekliyorum, aynı sorunu yaşayan var mı? Hat değerlerimi sanırsam hala tespit edememişler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi roland3tr -- 21 Eylül 2017; 19:20:39 >
  • Edit. An itibari ile aşağıda bahsettiğim sorunu netspeed yarım saat içinde çözdü kendilerine çok teşekkür ediyorum.
    Alternatif internet hizmet sağlayıcı arayan herkese öneriyorum.

quote:

Yaklaşık 2 haftadır kullanıyorum netspeedi. Bugüne kadar çok memnundum herkese de tavsiye ediyordum ancak bugün garip bir durum yaşadım;
    İlk başvurumda bulunduğum bölge 100mbit desteklemediği için 75mbit 200gb akn li olarak işlem yaptılar.
    Ancak turk telekomcular baglantı yapmaya geldiğinde sordum kendilerine bulunduğum bölgede çok rahat 100mbit alabileceğimi söylediler.

İlk bağlantıda 75mbit dl 4 mbit ul görebildim.Sonrasında mümkünse 100mbit e yükseltmelerini istedim hattımın kaldırabileceğini söylediklerini belirttim. İşlem yaptılar

Sanırım tarifemi değiştirmedikleri için (çünkü netspeed profilimde hala paketim 75 mbit 200gb akn olarak gözüküyordu)

Modem arayuzunde dl 99999 ul 4000 yapmalarına rağmen 75 mbit üstü hızı yine alamadım.
    Bugün tekrar aradım durumu anlattım sistemde güncellenmediğinden sorun olabileceiğini söyleyip reset işlemi yaptılar.

Artık tarifemi FİBER 200GB AKN 100MBPS KADAR LİMİTSİZ İNTERNET olarak görüyorum netspeed profilinde ancak
    Modem arayüzünde hat değerlerim nedense
    DSL Hızı(Kb/s): 88040 dl 2047 ul a düşürüldü
    şu an 82 mbit dl 2mbit ul a kadar görüyorum ancak bildiğiniz uploadum yarı yarıya düştü.

Halbuki modem arayüzünde durum şöyle

Herkes bu değerlerle 100mbiti çok rahat alabilmem gerektiğini söylüyor.

Tekrar aradığımda hattımı nancak bu kadar hızı desteklediğini istersem 75 mbite tekrar çevirebileceklerini söylediler. upload hızımın neden yarı yarıya düşürüldüğünü sorduğumda
    hattımın 100mbite çevrilmesinden dolayı böyle hattınız ancak bunu destekliyor cevabını aldım
    ancak bu beni tatmin etmedi.

Muhtemelen ay sonunda iptal edeceğim internetimi.

Eğer bir yetkili yardım edebilirse sevinirim.

Kullanıcı adım timucink@netspeed

Arkadaşlardan da yorum bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kucukti -- 21 Eylül 2017; 21:14:3 >

• Netspeed'e basvurdum cok hizli calisiyorlar ve ilgililer sagolsunlar yalniz TT ekipleri hala gelip internetimi baglayamadilar

• Yeni üyelik değilde, geçiş yaptıran var mıdır? İşlem ne kadar sürüyor? Superonline'ın kan emdiği yetti artık, buraya taşımak için başvuruda bulunacağım.
  • Dun aksam 19:30 civarinda Netspeed internetim baglandi. Milleni.com'dan hiz testi yaptigimda bana 100Mpbs alabilecegim yaziyordu. TT ekiplerinin getirip kurdugu Tilgin modeminde veriyi tam aktaramasini bildigimden 15 - 20 gun bekleyip yeni TT ariza kaydi yaptirip modem degisikligi isteyecegim cunku en gec 1 ay icinde yeni modemler geliyormus.

Anlik olarak wi-fi testim fotografta mevcut, kablo interneti en son 79.3Mpbs gördüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Contra07 -- 25 Eylül 2017; 0:2:23 >

• Bir haftadır kurulmasını bekliyorum, ben aramadan kesinlikle bir bilgi vermiyorlar ki aradığımda da vermiyorlar. Modem verilmiyor diye 200tl'lik modem aldım, şimdi burada modem verdiklerini okudum. Bu konu hakkında bilgisi olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: roland3tr

Bir haftadır kurulmasını bekliyorum, ben aramadan kesinlikle bir bilgi vermiyorlar ki aradığımda da vermiyorlar. Modem verilmiyor diye 200tl'lik modem aldım, şimdi burada modem verdiklerini okudum. Bu konu hakkında bilgisi olan var mı?

Evinizde ttnet fiber varsa(internet ethernet/fiber kablo geliyorsa) modem veriliyor. Normal telefon kablosu ile geliyorsa modem verilmiyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takdir ettigim bi calisma Trabzon veya istanbula gelirseniz kesinlikle müsteriniz olurum basimiza ne geldiyse bu sektordeki tekellerden geldi abone olana kadar agam pasam sonra cebinizi somurmek icin yapmadiklari yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.