Ön kayıt sırasında kodları kullanabilirsiniz. Ya da müşteri hizmetlerini arayarak. |
Netspeed kullananlar yorumlarını yazabilir mi? (91. sayfa)
![](/static/forum/img/populer-yerinde.png)
![Daha fazla göster butonu](/static/forum/img/Layer_3.png)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
genel olarak yüksek memnuniyet oranına sahip bir sağlayıcı netspeed ben çok uzun yıllardır kullanıyorum ufak tefek problemler dışında çok şükür çoook memnunum.
eğer abone olma isterseniz arkadaşını getir kampanyası var referans koduyla abone olanlara kodun sahibi ve kodu kullanan 12 ay boyunca 10 tl indirim veriyor kişi sınırı yok yani yeteri kadar referans kodu verirseniz 0 fatura bile ödeyebilirsiniz tek şart faturaları zamanında ödemek
Referans numarası : O2EKDK
İSİM SORARSA : AYHAN ÇINAR
daha fazla referans kodu için referans kodu paylaşma konu link https://forum.donanimhaber.com/netspeed-arkadasini-getir-referans-kampanyasi-ana-konu--148318388
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kara duman -- 22 Ağustos 2022; 15:24:25 >
-
1 hafta önce netspeed e geçtim. türknet kullanırken 4 ms olan pingim netspeed de 30 ms e çıktı ve 1 haftanın 6 günü her gün düzenli olarak bağlantı kopması yaşadım.
Hattımda hiçbir sorun yok. 50 fazla olsun düzgün olsun ne bu arkadaş.
-
4 ay önce geçtim. İlk iki ay 89 TL geldi fatura. Geçen gün bi baktım 119 TL diyor. Bu zam nereden çıktı anlamadım. Sordum eski fiyattan ödüyodunuz şimdi güncel fiyata geçtiniz dediler. Ben geçerken 110 TL filandı yanılmıyosam aylık ücret. Bana düşük gelmesinin sebebini işte "arkadaşını getir" vs gibi şeyler zannediyodum. Meğersem değilmiş. Baktım Millenicom 109 TL. Ona geçmek için başvurdum. O da ne kadar bu fiyata verir bilmiyorum. Telekom altyapılı bütün iss'ler eninde sonunda 140'a gelecek gibi duruyor.
-
kesinti ne kadar devam edecek ?
-
Sizde de mi var kesinti? Müşteri hizmetlerine de ulaşılamıyor..
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
arkadas sabah 7.30 dan beri internet yok. dsl kullanici adi sifre hatasi verip duruyor. sabah 8 de ariza kaydi actim tam 10 saat sonra hanimefendi arayip sinyal seviyeniz dusuk, hizinizi azaltalim diyor... yahu benim sorunum sinyal degil ki, dslam a gayet guzel bagliyim ondan sonrasi yok diyorum anlamiyor. insan bir sms falan atar genel arıza var su saatte duzelecek diye...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Modeminizde arıza olabilir. İmkanınız varsa farklı modemle deneyin. Kendini sıfırlıyo olabilir. Modemi sıfırdan kurmayı deneyin. İnterneti ortak mı kullanıyorsunuz? Yeniden ad ve şifre göndermelerini talep edin.
-
Hayir hicbir seyde ariza yok, netspeed in hatasi tamamen. dun gece duzelttiler. kizdigim nokta dogru duzgun bolgenizde ariza var demek yerine hiz dusurmeye calismalari.
-
anlatamadim sanirim, dslam ile baglantimda sorun yok. sorun dslam dan sonra kendi sistemlerine olan baglantinin arizasindan dolayi kullanici yetkilendirmesini yapamamalarindan kaynaklaniyor.
duyuruda 20.30-23.30 diyor. benim internetim sabahin 7:30 unda kesilmis. 8 de ariza kaydi birakmisim ama arkadaslar lutfedip aksam 18.00 de aradilar. orda da hiz dusurmeye calisiyor... ben zaten modemden snr degerini istedigim gibi ayarlayabiliyorum, snr 30 da olsa dslam kullanici adi ve sifreyi kabul etmedigi surece internet falan gelmiyor doğal olarak eve.
velhasil kusura bakmayin, bolgenizde ariza var calisiyoruz, sisteminizi kurcalamadan bekleyin deseler olay kapanacak. daha ne kadar acik anlatabilirim bilemiyorum.
Siz internet yok diye 7.30 - 8 arası modemi resetlediniz mi? O arada hat kalitesi düştüyse bağlantı askıda kalmış olabilir.
-
-
Sorun çözüldüyse geçmiş olsun. Dediğin gibi iss kaynaklı ip alma sorunu gözüküyor.
-
Sag olun, gece 12 gibi tamamen duzeldi...
Adresinizde Alabileceğiniz Maksimum Hız
46 Mbps
Santral/Saha Dolabı Tahmini Mesafe
393 Metre
Port Durumu
Port Var
sorgulama yapınca böyle çıktı ama bu fiber mi vdsl mi yazmıyor? burayı aramadan nasıl öğrenebilirim fiber mi vdsl mi olacak diye?
-
vdsl dir, fiberde bukadar dusuk hiz cikma 300 kusur metrede.
Göknet veya veganet altyapı sorgulamadan yap. Daha detaylı sonuç alırsın.
-
iptv kullanıp sorun yaşayan varmı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X