Şimdi Ara

Netspeed Üzdü - Habersiz hız düşürdü - Fiyat artırdı ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
3.753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bgshadow

7 senedir sorunsuz veriyor. Şirket ona göre ayarlamadıysa kampanyayı suç kullanıcıda mı yani?
    Adı üstünde 'kampanya'.Belli dönem için müşterilere daha uygun fiyatlardan yararlanma fırsatı verirsin.Süresi bitince,nihai satış hedeflerine ulaşınca kampanyayı bitirirsin.Sen diyosunki şirket ölene kadar 10sene önce imza attığım tarifeyi uygulasın bana.
  • bende netspeed e geçtiğimden beri doğru dürüst internet kullanamadım.hem hız az hem kopma oluyor.arayıp türknet te aynı altyapıyı kullanıyor,neden hız farklı diyorum.en fazla bu kadar hız verebiliriz,düzelecek vs diyorlar.altyapıya göre düsük hızda daha düsük fiyat verecez diye geçtik ama bu gidisle türknet yolu tekrar gözüküyor.
  • aynen bu aralar kopma çok olmaya başladı dsl ışığıda gidiyor 3 dk sonra geliyor.
  • rapstar_bg kullanıcısına yanıt
    yallah tokyo ya

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 100 mbps hızı 75 mbps ye dusurmemesi gerek. Aynı hızda devam etmeliydin. Netspeed 100 mbps olayından vazgeçti. Muhtemelen ciddi çağrı merkezi maliyeti oluşturuyordu.

Fiyat arttırması normal tabi bunu onceden fatura da ya da sms ile belirtmesi gerekir . Sana verdiği fiyat garantisi, süresi bitti mi otomatik olarak o paketin yürürlükteki fiyatı devreye girer.

Telekom da 60 lira ödediğin tarifenin taahhütsuz fiyatı 120 liradır. Türk Telekom taahhüt bitmeden abonenin taahhütun yeniler. Bazen ulaşamaz aboneye. Ya da arada gözden kaçar. Abonenin bir anda faturası 120 liraya çıkar. Bu da genelde Telekom tarafından istenmeyen bir şey. Taahhütu biten aboneye bir anda iki kat fatura yansıttın mi abone direk iptal eder hattını.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Netspeed'i de mi kaybettik şimdi ?
    Türknet müşteri temsilcisi yok.
    Türk Telekom soyguncu.
    Ne kulllanacağız şimdi ?
  • Aslında sana katılıyorum,ama maalesef onlarında maaliyeti dengelemesi gerek,ben 5 aralıkta eski tarifelerden 1 yıllık sabit fiyat garantisi aldım.
    Alternatif saglayıcılar var (hizmet kalitelerini bilmiyorum ama netspeed gibi yeni firmalar ve kullanıcı toplamaya çalışıyorlar netspeedin eski fiyatları gibi ama sen yinede bir forumda araştır,kullananlara bir sor)

https://www.maxtelekom.com.tr/vdsl-tarifeler.html
    www.kentnet.net
    Kentnet | Limitsiz Fiber İnternet | Kotasız Fiber Kampanyaları | Ankara İnternet Fiyatları
    https://www.kentnet.net

• İnternet hızları artacağı yerde azalıyor. Bunun tersi olmasi gerekmez miydi? 4 mbit internet paketi geldi yahu. Bugün koyayım yarına iner dediğimiz günlere 10 yıl öncesine döndük resmen. Netspeed hızı %25 azaltmış ve buna rağmen fiyat artırmış siz hala şirketi savunuyorsunuz. Fakat bunun esas sorumlulari TÜRK TELEKOM ve BTK'yi es geçmemek gerekir.

• DH | equ* kullanıcısına yanıt
    Tarifeye imza atmıyorsun adamlar fiyata zam yapabilir fakat hangi paketi aldıysan onu versinler diyorum. Bilgilendirme yapmadan kafalarına göre değiştirmek uygun değil adam o paketi aldıysa onunla devam edebilmesi lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bgshadow

Tarifeye imza atmıyorsun adamlar fiyata zam yapabilir fakat hangi paketi aldıysan onu versinler diyorum. Bilgilendirme yapmadan kafalarına göre değiştirmek uygun değil adam o paketi aldıysa onunla devam edebilmesi lazım.
    Taahutsuz bu sirketin adama bir sozu yok istedigi zaman degistirir faturayida paketide.

• Firmaya yakışmayan bir hareket olmuş. En azından önceden bilgilendirme yapabilirdi. Turknet bile 5₺ zam yapacağı zaman mesaj atıyor bilgilendirme yapıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr.Faustus -- 27 Aralık 2018; 16:14:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cadavaros

Tahuttsuz kullandığın için olabilirmi ? Hiç düşündün mü? Şaka gibisibiz
    İnsanlar neyin ne olduğunu bilmiyorki Tahuttlü olsaydı olmazdı çünkü elinde sözleşme olurdu, kafasına göre takılırsan onlarda kafasına göre takılır :)

Peki altına gelen firmaya laflara ne demeli , durumdan daha komik :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ApRa- -- 27 Aralık 2018; 17:32:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcrew

100 mbps hızı 75 mbps ye dusurmemesi gerek. Aynı hızda devam etmeliydin. Netspeed 100 mbps olayından vazgeçti. Muhtemelen ciddi çağrı merkezi maliyeti oluşturuyordu.

Fiyat arttırması normal tabi bunu onceden fatura da ya da sms ile belirtmesi gerekir . Sana verdiği fiyat garantisi, süresi bitti mi otomatik olarak o paketin yürürlükteki fiyatı devreye girer.

Telekom da 60 lira ödediğin tarifenin taahhütsuz fiyatı 120 liradır. Türk Telekom taahhüt bitmeden abonenin taahhütun yeniler. Bazen ulaşamaz aboneye. Ya da arada gözden kaçar. Abonenin bir anda faturası 120 liraya çıkar. Bu da genelde Telekom tarafından istenmeyen bir şey. Taahhütu biten aboneye bir anda iki kat fatura yansıttın mi abone direk iptal eder hattını.
    Neden düşürmüyecekmiş ? Adamın sözleşmesi bile yok neyi savunuyorsunuz hala anlamıyorum :D

• Sözleşme ile taahhüt ayrı şeyler.

Taahhütun bittiği zaman İnternetin kapanmaz. İnternet sözleşmen devam eder.

Netspeed taahhüt istemiyor. Ama netspeed üzerinden internet hizmeti almak için bir abonelik sözleşmesi imzaliyorsun. O sözleşmede eğer 100 mbps hız yazıyorsa o hızı vermesi gerek. Ben tüm 100 mbps hız paketlerini 75 mbps yapıyorum derse bu yeni aboneleri ilgilendirir hali hazirdaki aboneleri değil.

Normali bu. Ama sözleşmede yazan 100 mbps değil. 100 mbps ye kadar. Netspeed abonenin online işlem merkezindeki hızını kafasına göre değiştirmez. Ama 100 mbps ye kadar pakette 75 mbps hız versen de abone bu durumda bir hak iddia edemez. Ben zaten 100 mbps garanti etmiyorum deyip çıkar işin içinden.

• quote:

Sözleşme ile taahhüt ayrı şeyler.

Taahhütun bittiği zaman İnternetin kapanmaz. İnternet sözleşmen devam eder.

Netspeed taahhüt istemiyor. Ama netspeed üzerinden internet hizmeti almak için bir abonelik sözleşmesi imzaliyorsun. O sözleşmede eğer 100 mbps hız yazıyorsa o hızı vermesi gerek. Ben tüm 100 mbps hız paketlerini 75 mbps yapıyorum derse bu yeni aboneleri ilgilendirir hali hazirdaki aboneleri değil.

Normali bu. Ama sözleşmede yazan 100 mbps değil. 100 mbps ye kadar. Netspeed abonenin online işlem merkezindeki hızını kafasına göre değiştirmez. Ama 100 mbps ye kadar pakette 75 mbps hız versen de abone bu durumda bir hak iddia edemez. Ben zaten 100 mbps garanti etmiyorum deyip çıkar işin içinden.
    Taahhütun yoksa birşeyi savunamazsın.Sözleşme firmayla olan anlaşman, taaddüt ise sana ne sunabilecekleridir(Kullanacağın paket bilgileri hız kaç ay vs.).Firmalar sözleşmelere buraları doldurmazlar, benimkindede sağ üste yazan yer boş (Bana ait numara vs.)içeriği için kapatım ama orasıda boş sözleşmeye koyarlarsa sözleşme bitene kadar onu sunmak zorundalar ben daha görmedim sözleşmede paket bilgileri yazan bir firma.

Sonrada süperonline ile olan sözleşmemi atıyorm 2 tane olmak üzere.
    Netspeed Üzdü - Habersiz hız düşürdü - Fiyat artırdı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ApRa- -- 27 Aralık 2018; 20:7:51 >

• 1 yıl Sabit fiyat garantisi var 10 yıl değil

• Taahhütsüz kullanıyorsunuz, çıkabilirsiniz beğenmiyorsanız. Bir sıkıntı yok gibi.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sen şimdi 24 mbps hız kullanıyorsun. Taahhütun bitti. Yeni taahhüt de vermedin. O zaman turkcell senin tarifenin kafasına göre 3 mbps ye çekebilir öyle mi?

Nasil olsa taahhüt yok.

• quote:

Sen şimdi 24 mbps hız kullanıyorsun. Taahhütun bitti. Yeni taahhüt de vermedin. O zaman turkcell senin tarifenin kafasına göre 3 mbps ye çekebilir öyle mi?

Nasil olsa taahhüt yok.
    Çekebilir, isterse 50mbps paketine çeker , isterse 8mbps.İnternette biraz araştırabilirsiniz bu yüzden çok kişinin şikayeti mevcut.Sadece süperonline değil nerdeyse altarnetif hız seçeneği olan bütün isslerde durum budur.

Olması gereken 24'e devam ettirmesi fakat firma bu konuda istedğini yapar, çünkü ortada şu paraya şunu ödersiniz gibi bir anlaşma yok.

Adamın hızının düşme nedenide kendisi yazmış artık yok 100mbps diye ee ortada bir taahüttüt yok neden 100mbps vermek zorunda adamlar.Bu şirketin beyni felan yokmu yada bizim halk kendini çok zeki sanıyor bilmiyorm.

• Bu konuda nerede şikayet var. Forumun bir çok yerinde taahhütu biten aboneler taahhütsuz olarak aynı hızdan devam etti. . Özellikle kablotv ve superonline da 25 mbps akn li aboneler. Sağlayıcı hızını sen istemeden taahhütlü taahhütsuz değiştiremez. Sadece fiyatı arttırabilir. Onda da kafasına göre fiyat arttisi yapamaz. Taahhütsuz 100 lira olan bir paketi ben 200 lira yaptım diyemez.

Forumda bunu araştırabilirsin. Superonline da taahhutu biten abonelerin açtığı konu var oraya bakabilirsin.

Kapatılan paketleri eski aboneler kullanır ama yeni abone alımına kapatılır.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.