< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kucukti -- 25 Aralık 2018; 16:3:5 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kucukti -- 25 Aralık 2018; 16:3:5 > |
çok büyük ayıp etmişler sana neti beleş vermeleri gerekirdi.
|
taahhütsüz olmasının anlamı bu zaten, ne siz şu kadar süre abone olarak kalacağım demiyorsunuz nede onlar şu kadar süre bu hizmeti bu fiyattan vereceğim demiyor. Bu durumda da adamların size ömür boyu aynı hizmeti aynı fiyata vermesini beklemiyorsunuz herhalde. Üstelik abonelik süresi 1 yıl olana kadar da aynı paketi vermeye devam edeceğiz de demişler
|
Kişisel görüşlerinize saygı duyarım arkadaşlar.
Ama bilgi çağında herşey böyle hızlı ilerliyorken internet fiyatlarının bu şekilde zamlanması ve bazı ülkelerde artık internetin neredeyse vatandaşlık hakkı olarak görülmesi tartışılırken bizde bunların olması biraz acı. Bulunduğum yerde eşim benden önce 2 yıl aylık 99 tlden 8 mbit internet kullanmış, onu da 8 veremiyoruz hattınız 4 mbit anca destekliyor diyorlardı son zamanlarında. Ben cayma bedeli ile vs iptal ettim interneti 100 mbit hız için de netspeed e geçtim. Aynı altyapıdan 100 mbit hız verdiler bana. Şaka gibi. Dsmart hala arıyor sapık gibi ordan engelliyorum başka yerden arıyor. 50mbit internetin hiç anlamayan komşuma 4gb akn ile satılıp, maksimum fatura kısıtlaması yokken, bu millete aylık 700-800 tl fatura da ödettiler bazı operatörler. Sonra milletin şikayetleri ile aylık fatura miktarı sınırsız tarife fiyatını geçemez koşulu kondu da insanlar soyulmaktan kurtuldu. Yani demem şu bu millet zaten yeteri kadar yolundu internet mevzusundan. Bu saatten sonra da enflasyon vs. ile ilişkilendirmek bunu saçma geliyor bana o yuzden. Şu an yapılan tekel gücünü kötüye kullanıp vatandaşı zor durumda bırakmaktan başka birşey değil. 2006 yılı İTÜ mezunuyum. Biz 2002 yılında İTÜ yurtlarında başucumuzdaki portlardan 100 mbit internet kullanıyorduk. (ulaknet uzerinden sanırım) Evet o zaman için gelecekte yaşamak gibi birşeydi. Ama aradan 15-16 yıl geçti, 100mbit ev internetinde ulaşılabilir hale yeni yeni gelmişti ki. Bu yeni gelişmeler oldu. Özetle eğer gelişen ilerleyen bilgi çağına ayak uydurmayı düşünen bir ülke isek şu an yapılan buna ket vurmaktan başka birşey değil bence. Dediğim gibi amacım tartışma yaratmak değil fikirlerinize saygı duyuyorum. Geçmiş tecrübelerim ve bu zamana kadar gözlemlerimden dolayı, yakın zmanda bize dayatılan bu internet zamlarını ve aleyhimize olan düzenlemeleri doğru bulmuyorum. |
Ben o tabloyu ne zamandir goruyorum, yeni birsey degil .Taahutsuz kullaniyorsanda bunlar olur artik 100mbit paketi olmadigi icin senide 75e cektiler.
|
Sözleşmelerde değişiklik yapma maddesi oluyor ama taahhütsüz müşterinin aleyhine değişiklik yapmak biraz mantıksız, çünkü müşteriyi mutsuz edersen başka firmaya geçer.
Zam kabul edilebilir bence, enflasyon %25 olmuş, adamın giderleri artmış vs. ama hızın düşürülmesi yanlış. Hızı tekrar yükseltmeleri lazım. |
100mbit tarifeleri yok artik unut onu zaten, hiz konusundada bisey diyemiyorum 75mbit ama 70aliyorum ne ya
|
Adı üstünde 'kampanya'.Belli dönem için müşterilere daha uygun fiyatlardan yararlanma fırsatı verirsin.Süresi bitince,nihai satış hedeflerine ulaşınca kampanyayı bitirirsin.Sen diyosunki şirket ölene kadar 10sene önce imza attığım tarifeyi uygulasın bana.
|
Taahhütsüz kullanıyorsunuz, çıkabilirsiniz beğenmiyorsanız. Bir sıkıntı yok gibi.
|
Ota boka konu açıyorsunuz ne ufakçı insansınız ya.forumun ruhundan mıdır bilmem ama Hemen hemen herkes mezarcı. Ya arkadaş adamlar senle taahhüt yapmamış,sana fiyat garantisi vermemiş.suya bile zam gelmişken hala 5-10 liranın lafını yapıyorsun.git superonline, vodafone,türk telekom kullan da kazığın kralını gör.bu firmalar sana interneti bedava mı verecek,seni firmaya zincirle mi bağladılar?
Beğenmiyorsan başka iss'ye geç zaten taahhüt yok |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kucukti -- 25 Aralık 2018; 19:55:56 > |
|
|
|
|
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|