Şimdi Ara

netten kopma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ne zaman download yapsam, bağlı olduğum kablosuz ağın üzerindeki dünya resmi gidiyor(vista'da system tray). ağ sadece yerel ağ oluyor. bağlantıyı kesip tekrar bağlanıyorum, tekrar nete bağlanıyor. ağa bağlı 3 bilgisayar daha var, onlarda kesinlikle böyle bir sorun yok. acaba sorun benim bilgisayarımda mı, yoksa modemde mi ?

ayrıca,

downloadın sadece dosya indirmekten ibaret olmadığını biliyorum, herhangi bir siteye girdiğimde de download işleminden farksız bişey yapmadığımın farkındayım. ama bu olay kesinlikle bir şey indirmeye kalktığımda oluyor. nedir bunun açıklaması ?

makina, acer as5536. combofix ile tarattırdım, ayrıca antivir yüklü.

• wireless adaptor driverini güncelle bence sorun çözülebilir kararsız bi driver olabilir suanki makinanda yüklü olan
  • dünya gidince modemimim internet veya wlan ışığı sönüyormu??
    sönüyor ise 4440375i ara ve internetim kopuyor diye söleyerek arıza kağıdı bırak sorun böylece 30 saat içinde çözülüyor.
  • Wireless IP Adresini elle yapılandır . Örnek Airties ise modemin 192.168.2.101 yap . Modeminin ip aralığına göre sonunu değiştir .
  • quote:

Orjinalden alıntı: TrClocker

dünya gidince modemimim internet veya wlan ışığı sönüyormu??
    sönüyor ise 4440375i ara ve internetim kopuyor diye söleyerek arıza kağıdı bırak sorun böylece 30 saat içinde çözülüyor.

hayır onlarda kopma yok, sadece benimki yerel ağa düşüyor.
  • wireless adaptor driverini güncelle
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.