ya arkadaşlar bundan iki ay önce ben bilge adamdan network server 2003 sistem mühendislik dersleri alıyordum ve bir hafta önce menzun oldum işe yerleştirildim şidi yeni başladığım işyerinde sistem asistanı olarak görev yapıyorum şimdi benden network kurmamı istediler 20 ten ps içinde iyi tamam dedim bende kablo bağlantılarını kurdum hub üzerine tabi şimdi dns ve dhcp kurmamı istiyorlar ama xp de dhcp nasıl kurulur dns nasıl kurulur bilmiyorum ki hadi server 2003 olsa hiç sorun değil ama ben server 2003 üzwrine kurs gördüm ne yapmam gerek .
hocam aynı konuyu iki kere acmıssın gerek yok görebiliyorus burda takip eden bir cok adam var birisini sil konunun.
YA KUSURA BAKMAYIN YANLIŞLIKLA OLDU ÖZÜR DİLERİM AKLIM BAŞIMDA DEĞİL GERÇEKTEN ÖZÜR DİLERİM
Bence onlar senden xp üzerine dhcp kurmanı istememişlerdir ki öyle bişiy yok xp de, onlar 2003 server üzerinde dhcp yi ve dns konfigure etmeni ve xp makinaların bunun üzerinden koşmalarını istemişlerdir diye düşünüyorum
+1 pro icin ama home edititon da var die biliyorum...
özer arkadaşım ii düşünmüşsün ama hayır çünkü server 2003 kullanmıyorlar ana makina xp pro ve beni sınamışlar bü gün öğrendim yani sizin anlıcanız oyuna geldim eğer onlara xp pro da yok deyip home de var deseydi onları ben yenecektim ama onlar beni yendiler ne yazıkki neyse bunuda öğrenmiş olduk. saolun arkadaşlar..... bu salak lığım yüzünden nerde bir tane duvar bulsam kafamı oraya vurucam
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme