Şimdi Ara

NETWORK DİSCONNECT HATASI YARDIM!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARkadaşlar 1 haftadır Network disconnect hatası alıyorum...oyun Menüye dönüyor resume diyince oyuna geri geliyorum...Lakin valorları vs gidiyor..Ne yaptıysam çözemedim..daha önce bu sıkıntıyı yaşayanlar varsa yada çözümü bilen varsa lütfen yardım..1 saat yarım saatte bir atıyor...

• evet bende de arada böyle oluyor, çözemedim ama. internet bağlantısında kopma felan mı oluyor bilemedim...
  • Hiçbir kopma yok netimde sıkıntıda yok...Netwrok disconnect diyor oyundanda atmıyor resume diyip devam ediyorum..Özellikle barbarla çok oluyor...Whirlwind build oynuyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fiberbaz

Hiçbir kopma yok netimde sıkıntıda yok...Netwrok disconnect diyor oyundanda atmıyor resume diyip devam ediyorum..Özellikle barbarla çok oluyor...Whirlwind build oynuyorum

Günaydin.Bende barbar ww build oynuyorum.Yaptiğim Testler:

*Mp 10 solo disconnected hatası:Her 2 saatte 1 dönerken mutlaka! bu hatayı alıyorum.

*Mp 9:çok nadir 5 saat sonra bu hatayı verdi.

*Mp 8:hiç böyle bir hata almıyorum,ne zaman çıkarsam oyundan o zamana kadar stabil kalıyor herşey.

Sonuç olarak ya mp 10'da barbarian ww bugu var,ya da bizim ekran kartlari bu kaosu kaldirmiyor.
  • Hangi level olduğu fark etmiyor..Halen devam ediyor sorunum..Güncellemeler tamam eksik yok..Pc güzel yeni topladım zaten..anlayamadım gitti :S
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.