Şimdi Ara

Network Kartında Sorun Varr !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Her şey 2 - 3 hafta önce Hotspot Shield programını uninstall ettikten sonra başladı... Programı sildikten sonra internet sitelerini açmama siteleri düzgün görüntülememe google' a bile girmemeye başladı. Her şey'i denememe rağmen düzelmedi (Çerezleri Silme, İnternet tarayıcılarını yeniden yükleme, DNS değiştirme, Proxy ayarları,Hotspot shield programını tekrar yükleme vs.). geçen gün bir deney yapmaya karar verdim (not: bilgisayarım laptoptur) masaüstü bilgisayarımda takılı olan edimax markalı wifi adaptörünü laptopuma takıp leptopun kendi wifi'ını kapattım ve internete öyle bağlanmayı denedim ve her şey kusursuz ve düzgün çalıştı. Artık network kartında bir sorun olduğunu düşünüyorum, yaptığım deneyde bunun doğruluğunu kanıtlar nitelikte. Lütfen konuya bir el atın arkadaşlar hiçbir internet sitesine giremiyorum neredeyse forum donanım haber'e bile zore girdim. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...

Not:İnternet hızım 13 Mbps civarı internet hızından kaynaklanmamakta bu sorun.
    Not 2:DHCP tam olarak ne oluyor onada cevap verebilirseniz sevinirim.
    Not 3:Aynı wifi'a bağlı diğer cihazlarda hiçbir sorunla karşılaşılmamakta.

• hiçbirşey yapamazsanız format atın düzelir.. düzelmezse mac adresini değiştirin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avensis42 -- 1 Eylül 2012; 0:44:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: avensis42

hiçbirşey yapamazsanız format atın düzelir.. düzelmezse mac adresini değiştirin

MAC adresini değiştirmek bana nasıl yardımcı olabilir ki ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    anakartımda sorun mu var
    6 yıl önce açıldı
    PC'de ses sorunu
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.