Bildirim
Network Lazer yazıcı Tavsiye

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Fotokopi ve faks özelliği de arıyor musunuz?
Eğer fotokopi ve faks özelliği aramıyorsanız ve düz olarak renkli lazer yazıcı istiyorsanız HP ColorLaserjet Pro CP1525N (CE874A) makinesini KDV dahil 332,76 USD ile getirebilirim size.
HP CE320A-321A-322A-323A tonerlerini kullanıyor. -
4623fn yazıcı tafsiye ederim chip derdiyok dolumuda kolay -
quote:
Orijinalden alıntı: ahmet1987
4623fn yazıcı tafsiye ederim chip derdiyok dolumuda kolay
evet cazip ancak mono lazer şirkette yeterince var. özellikle renkli olmalı... -
ozaman px720wd faslı istersen px820wd tafsiye ederim -
Px820 modeli fotoya yönelik bir modeldir pek tavsiye etmem sizin işiniz için ancak eğer foto basicam derseniz alabileceginiz en iyi makinadir. Sırf döküman çıktısına yönelik bir makina istiyorsanız Epson Workforce 4535 çift tepsili olsun dersenizde 4545 modeline bakın bir derim. Piyasadaki çoğu renkli lazerden daha iyidir. -
arkadaşlar niye herkes dönüp dönüp mürekkep yazıcı öneriyor.. bana dk. da 20-30 sayfa basabilen bir cihaz lazım.. ve toneri de dolum HP 1020 gibi 20tl olmasa da düşük maliyetli olmalı.. ben şuanki renkli lazer imin dolum tonerine 200tl veriyorum... orjinali 800tl.. -
Benim önerdiğim makina zaten dkda 26 sayfa baskı hızına sahip ve bu baskı hızı lazere göre kıyaslanmış bir hız. Mürekkepli yazıcı diyip geçmeyin ilk önce incelemeyi deneyin lütfen.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X