20- PC'LIK BI SIRKETTE WORKGROUP VAR.BURDA HP 1200 MARKA BI PRINTER VAR AMA BURDAKI SORUN PRINTER DURUP DURURKEN ABUK SABUK KARAKTERLER BASIYOR.BASKA PRINTER VAR O DA AYNISINI YAPIYOR.PAYLASIMI KALDIRINCA DUZELIYOR.AMA PAYLASIMIN ACIK OLMASI SART CUNKU KULLANICILARIN PRINT ALMASI GEREKLI.BANA YARDIMCI OLURSANIZ COK SEVINIRI.
NOT:NETWORK KABLOLARININ YANINDAN ELEKTRIK KABLOSU GECMIYOR.YANI NETWORK DE PROBLEM YOK....
BU ARADA ACIL YARDIMCI OLURSANIZ SEVINIRIM...
bu hatayı sürekli veriyorsa.. diğer makinalarda virüz taraması yap derim. ismini unuttum ama son zamanlarda çıkan bir virüz makinaya da dahil olmak üzere yazıcılara abuk subuk dokumanlar gonderiyordu... virüs taraması yapmanı tafsiye ederim.. bi işe yaramassa makinaları tek tek kontrol ederek yani kapatarak hangi makinadan problemin kaynaklandığını bulmanı tafsiye ederim.
yaa o virüsünm ad1n1 hat1rlayamazm1s1n cok pc var nas1l yaparim bilemiyorum ad1 olsa nortonun sayfas1nda removebal toollar var onlarla be_lki temizleyebilirim:..
<b<font color='blue'><font face='Comic Sans MS'>ya ilkert!Geyik yapma ya..Rütbe yükseltmek için yası yazma kardeşim.Rütbeni yükseltmek istiyorsan Adminlere söyle yardımcı olurlar...Hadi görüyüm seni yigit!!!!!!</font id='Comic Sans MS'></font id='blue'></b>
bu dengesizi alın burdan ne alaksı var rütbe yapmakla manyak soru soruyorum.
<b<font color='blue'><font face='Comic Sans MS'>ilkert;daha önceki yazılarınıda okumuştum salla parti yazı yazıyorsun.Hiç boşuna gayipten gazel okuma bize tamammı aslanım.Daha önceki yazılarını istersen çıkartalımda arşivden millet biraz zevki alem yapsın.Ayrıca bu dengesiz uslubunada son versen iyi olur ne dersin.Hadi görüyüm seni yurdum insanı... </font id='Comic Sans MS'></font id='blue'></b>
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme