Network Uzmanı var mı ?
-
-
Network alanında otomasyon dışında pek kodlama isteyen bir alan değil. Tabii her firmanın kullandığı teknolojiler farklı. Önce senin o teknolojileri öğrenmeni beklerler. Daha sonra ise o firmanın kullandığı network cihazları, son kullanıcıların ip ve vlan bilgisi ve kullanılan topolojileri öğrenmen gerekebilir. Yani sıfırdan network rotası yazabilecek düzeyde olman lazım. Eğer network'te de sıfırsan ben sıfırdım. Orijinal CCNA kitabını okuyarak kendimi geliştirdim ki zaten seni yetiştirmek için aldılarsa ona göre davranacaklardır. Sen sadece sana verilen bilgiyi almaya bak.
-
Ortalama 20 yıllık bir maceraya hazır ol, + doktor masrafların olacak.
-
Türkçe kaynaklarla bir yere gelinebilir mi ?
Şuan için ingilizcem teknik terimler açısından yeterli seviyede değil.
-
matematik ve ingilizce şu türkiyede gördüm en saçma ve daniska bir konudur
ilk olarak teknolojiyi çin japon kore ve singapur vs vs gibi ülkeler üretmektedirler
matematik hiç bir işinize lazım olmayacak olup ingilizce ise bir kaç kelimeden ibaret olmuş olacak o yüzden bu konuyu kafanıza takmanıza gerek yok sadece ve sadece tecrübe yeterlidir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X