Şimdi Ara

Networkten Erişememe Sorunsalı: \\PC_ADI\c$

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    İş yeri networkünde birçok pc var.
    PC_WEB adlı bilgisayardan IIS ile şirket içine dahlili web yayını yapıyorum. Web sayfasında herhangi bir sorun olduğunda şirketin herhangi bir pc'sinden \\PC_WEB\c$ yazdığımda admin kullanıcı adı ve şifresi ile c sürücüsündeki asp (web) dosyalarına erişebiliyordum (normalde dosyalarım paylaşıma açık değil).
    Windows 2000'i kaldırıp, XP Pro'yu kurduğumda diğer pc'lerden \\PC_WEB\c$ yazdığımda yine şifre ve kullanıcı adı paneli geliyor ama hiç bir şekilde c'deki dsoyalara erişemiyorum.

PC_WEB bilgisayarında hangi ayarları yapmam gerekiyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osmosm -- 28 Ekim 2007; 9:41:35 >

• gelen kullanıcı adı ve şifre panelinde kullanıcı adı olarak guess mi yazıyo? yada yazmıyosa ve credential'ları doğru giripte erişemiyorsan IIS in olduğu web server'a erişim izinlerini düzenlemek sorununu giderebilir.ayrıca web server'da dosya ve yazıcı paylaşımı açık olmalı erişebilmen için.kolay gelsin...
  • Direk erişebilmek için basit dosya ve yazıcı paylaşımını açmanız gerekiyor. Bunu da klasör paylaşımından sadece dosyaları paylaştır seçeneğini kullanarak sağlayabilirsiniz.

Networkten Erişememe Sorunsalı: \\PC_ADI\c$

Şifre girerek erişmek istiyorsanız şifre belirli bir kullanıcı oluşturup klasöre erişim yetkisi vermeniz gerekiyor. Bunu en düşük versiyon olarak Windows XP Professional'de yapabilirsiniz. Home Edition'da malesef bu seçenek yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.