Şimdi Ara

Neverwinter Astral Elmas Nasıl elde edilir YARDIM !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BEYLER DONANIM HABERDE YENİYİM KONUYU YANLIŞ YERE AÇTIYSAM KUSURUMA BAKMAYIN.

Neverwinter yeni başladım çok fazla karışık gelmesine rahmen 3-4 günden beri oynuyorum ve tabiki yavaş yavaş alışmaya başladım oyunda "Yoldaş" sistemi var ve benim bu oyunda en çok sevdiğim nokta oldu ben şu anda silahşördü galiba onu kullanıyorum 20. seviyeye kadar Görevlerle level atlatabiliyoruz fakat 20. seviyeden 25. seviyeye 50.000 astral elmas istiyor , galiba 25. seviyeden 30. seviyeye geçerkende 250.000 astral elmas istiyor ben bunları zindan çarpışmadan elde ediyorum ama 15-30 dk arası zindanlardan nadiren 9.000-10.000 bin arası astral atıyor bu sayı güzel ama dediğim gibi nadiren atıyor birçok zaman 400-500 civarları atıyor ve çok zor elde edilip biriktiriliyor.

Sorum : astral elması ""oyuna gerçek para yatırmadan"" nasıl hızlı yani kolay ve fazla şekilde elde edebilirim yoksa böyle bir seçenek yokmu 300-400 toplayarak çok uzun zaman alır. ( başka yollarda varsa açıklayarak lütfen anlatınız )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quaji -- 29 Kasım 2016; 20:50:50 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.