Şimdi Ara

Neverwinter Online inceleme videosu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar oyun kapalı betadayken deneme fırsatım oldu ve deneyemeyen arkadaşlara kendi fikirlerimizi paylaşmak istedim.

umarım kafanızda bir şekil oluşur ve beğenirsiniz iyi seyirler ;

kaynak =http://www.oyun habercisi.com/2013/04/16/neverwinter-online-videolu-incelemesi/

• Güzel inceleme olmuş teşekkürler.

Bu arada ben şöyle bi hata aldım biraz önce ;

Neverwinter Online inceleme videosu

Account error diyor , ban mı yedim ne oldu acaba
  • teşekkürler, yok serverlar kapanmadı mı hafta sonu denemesi bitti :)
  • up
  • yakinda open beta'ya geçecek oyuna bir ön bakış olur.
  • Çok güzelmiş eline sağlık, hepsini izleyemedim tabi çok uzun izlemek isterdim aslında da harbi çok uzun geldi. İyidir ama.
    Ta ilk haberini aldığımdan beri bekliyom şunu çok hoş olcak gibi görünüyo. D&D temalı bildiğim tek online ddo o da rezalet bir şey. Bu Wow tarzı gerçek bir mmo olacak ve d&d temalı olması harika zaten.

Direk başlarım çıktığı gibi, sonunda wow hegemonyasından kurtaracak bir oyun çıkacak gibi. Yanlız çin yapımı mmolardaki gibi bir areada toplanmış 30-40 yaratık hiçbir şey yapmadan duruyolar sen onları kesiyon olayı gibi bir şey farkettim pek hoşuma gitmedi. Tamam wowdada 30 tane yaratık bir areada duruyodu ama sürekli aktiftiler geziyolardı uyuyolardı yatıyolardı oturuyolardı bir şeyler yapıyolardı. Bunda oldukları yerde duruyolar sadece böyle ufak ayrıntılara önem veririm hoşuma gitmedi. Umarım oyun çıktığında böyle olmaz betaya özgü bir şeydir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lokomatif Portakal

Çok güzelmiş eline sağlık, hepsini izleyemedim tabi çok uzun izlemek isterdim aslında da harbi çok uzun geldi. İyidir ama.
    Ta ilk haberini aldığımdan beri bekliyom şunu çok hoş olcak gibi görünüyo. D&D temalı bildiğim tek online ddo o da rezalet bir şey. Bu Wow tarzı gerçek bir mmo olacak ve d&d temalı olması harika zaten.

Direk başlarım çıktığı gibi, sonunda wow hegemonyasından kurtaracak bir oyun çıkacak gibi. Yanlız çin yapımı mmolardaki gibi bir areada toplanmış 30-40 yaratık hiçbir şey yapmadan duruyolar sen onları kesiyon olayı gibi bir şey farkettim pek hoşuma gitmedi. Tamam wowdada 30 tane yaratık bir areada duruyodu ama sürekli aktiftiler geziyolardı uyuyolardı yatıyolardı oturuyolardı bir şeyler yapıyolardı. Bunda oldukları yerde duruyolar sadece böyle ufak ayrıntılara önem veririm hoşuma gitmedi. Umarım oyun çıktığında böyle olmaz betaya özgü bir şeydir.

Ama suda bir gercek suan icin cikacak olanlar arasinda en saglami neverwinter wow a karsilastirirsak cok eksik cikar yalniz ama hoplayip ziplamanin artik monoton olmamasi cok guzel mesela age of wushu'da de oyle artik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chandrian -- 19 Nisan 2013; 12:34:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Video yu yapan paylaşan kişinin eline emeğine sağlık gw2 de ki hayal kırıklığımdan sonra videosunu izleyip beğendiğim tek oyun oldu açılınca mutlaka deniycem.
  • Sadece yaratık kesme bölümünden biraz izledim ve birkaç nokta oluştu kafamda.
    -Sanki single player oynanıyormuş gibi duruyor.
    -Yaratık kesmek çok donuk geldi nedenini bilmemekle birlikte inanılmaz itici göründü gözüme.
    -Atmosfer çok boğucu, gel oyna demiyor.
    -Fazlasıyla slow motion olmuş.
    Ama yine de deneyeceğim, age of wushu gibi bir oyuna 20dk mı ayırabildiysem buna çok daha fazlasını ayırabilirim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.