Şimdi Ara

Neverwinter Online Rehberi ve Püf Noktaları (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
3
Favori
52.746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Treth

Ben şu buildi takip ediyorum daha 4 günlük bir celeric karakterim var ama bu buildi sonradan gördüğüm için karakterde yanlışlar oldu umarım reset hakkı vardır. Yoksa karakteri silip tekrar kasmam gerekecek. ( stat resetlemem lazim power olsa zen alır resetlerim ama işte.. ) Şu anda 42 lvl oldu karakter gerçi silmekte istemiyorum.

Build bu ;

http://laggygamerz.com/forum/index.php?/topic/17-kaelac%E2%80%99s-guide-to-devoted-clerics-in-neverwinter/

Guzel bir build miş gercekten. Ben tr kastim sadece gorevlerle. Pvp icin para harcamak istemedigimden biraktim. 1 aydir acmiyorum. Belki bu build ile cleric kasarim. Siz epey oynadiysaniz bu build le nasil kasmasi rahatmi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: StackOverflow

quote:

Orijinalden alıntı: Treth

Ben şu buildi takip ediyorum daha 4 günlük bir celeric karakterim var ama bu buildi sonradan gördüğüm için karakterde yanlışlar oldu umarım reset hakkı vardır. Yoksa karakteri silip tekrar kasmam gerekecek. ( stat resetlemem lazim power olsa zen alır resetlerim ama işte.. ) Şu anda 42 lvl oldu karakter gerçi silmekte istemiyorum.

Build bu ;

http://laggygamerz.com/forum/index.php?/topic/17-kaelac%E2%80%99s-guide-to-devoted-clerics-in-neverwinter/

Guzel bir build miş gercekten. Ben tr kastim sadece gorevlerle. Pvp icin para harcamak istemedigimden biraktim. 1 aydir acmiyorum. Belki bu build ile cleric kasarim. Siz epey oynadiysaniz bu build le nasil kasmasi rahatmi.

Build güzel 35 lvlden sonra rahat ediyorsun gerçekten ama benim statlarım en baştan bozuk. Bu sebepten karakteri silmek zorunda kalacağım sanırım.

• Bu aksam basliyayim bende artik buoyuna

• Aerospace kullanıcısına yanıt
    hocam öncelikle rehber on numara olmuş aklıma takılan bir kaç soru var oyunda 51 lwl GF kastım ama çok pişmanım pvp de pve bi halta yaradıgım yok ve yeni bi karakter kasmak istiyorum şöyle pvp ve pve de iş gören ne önerebilirsiniz bana
  • Tracham kullanıcısına yanıt
    Sanki iki alanda en başarılı karakter CW, yanlız artık PVP kısmı için ciddi miktarda kasman gerekiyor, item toplama vs. GF PVP'de iyidir, fakat çok uğraşman gerek. Sakın seviye 60 olcam, rakipleri yıkacam falan zannetme. Asıl oyun 60'dan sonra. 60'dan sonra ciddi kasarsan 2-3 gibi sürede iyi bir karakterin olabilir. Şimdi olayın can alıcı kısmı, karakter yaratırken zar atıyorsun, eğer bu zarlar yanlış atılmışsa, devamında yok yere uğraşıyorsun.
  • Beyler ben 16 lvlde yoldası aldım.Sonra zarfı sildim bilmeden şimdi yoldaşım yok nasıl alabilirm tekrar.16lvlde verdiği bedavaydı.
  • Merhaba, NeverWinter'a yeni ba?ladim. Dungeon'lar kaç lvl dan sonra ba?liyor. Birde party'lere Cleric çok aranyyor mu. Nereye baksam Great Weapon Figther. Cleric mi ba?lasam GWF'mi karar veremedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OwlHammer -- 23 Mayıs 2014; 14:10:02 >
  • Güzel konu olmuş da şimdi ah piyasası yeni bir oyuncu için aşırı derecede hırçın. Oyun yönetiminde gram zeka varsa bunun üstesinden ah botlarla bile kolayca gelebilir, yoksa oyuncu sayısı azalarak yok olacak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eline, emeğine sağlık hocam. Çok faydalı bir rehber olmuş.
  • Hocam oyunu halen oynuyorsan yeni patchlere göre falan güncelleyebilir misin?

@Aerospace
  • Oyunu indiriyorum insallah bagimli olurum hangi karakteri onerirsiniz ?

• Son patchlerden sonra yeni bir sorun peydah olmaya başladı aslında sorun değil sorunlar ilk ses sorunu ortaya çıktı sonra müzayededeki hiçbir item görünmüyor ticket atıyorum mal mal cevaplar geliyor bu gidişle bırakıcam bu oyunu.
  • Bende yeni başladım Singel oynarken yanıma onlinden nasıl oyun alacağım yanıma yada böyle bir şey varmı beraber ilerlemk istiyorum bir veya bir kaç kişi ile saygılar

• Çok cabuk lvl kasılıyor diyorsunuz ama pve ağırlıklı diyorsunuz. ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord.Blade

Çok cabuk lvl kasılıyor diyorsunuz ama pve ağırlıklı diyorsunuz. ?

Pve = level kasmak değildir.
  • 2-3 gündür oynamıyordum oyunu şimdi ise giremiyorum play e basıyorum loading screen biterken fatal error veriyor oyun araştırdım ekran kartı driverının güncel olmamasından kaynaklı olabilir diyolar ekran kartı son sürümünde niye bu hatayı alıyorum bilen veya yardımcı olacak varmı ?
  • arkadaşlar oyuna başlamak istiyorum videolarını falan izledim fakat online oyuncu sayısı nasıldır ? muhabbetler nasıldır ? BAŞLANIRMI ? (daha önce cabal,knight oynadım ortamları ve oyuncu sayıları çok iyidi)
  • Valla hocam delzounları seçtik hangi pvp girsem, hangi pve etkinliğe girsem kaybediyoruz. %90 kazanırlar demişsiniz ama bana nedense %10luk kısım fazlası ile denk geliyor. Oyundaki dengelerin değiştiği bir döneme denk geldim sanırım :)
  • faydalı linkler
    yeni başladım dragon serverindayim akşamları 3-4 saat takılıyorum

REYIZ@johnobimikel
  • Merhaba arkadaşlar, Buzyeli vadisi ile ilgili pek bilgi bulamadım. Oraya nasıl gidebiliriz ve kara buz şekillendirme mesleği de o haritayla ilgili olmalı sanırım.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.