Şimdi Ara

Neverwinter Online Rehberi ve Püf Noktaları (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
59
Cevap
3
Favori
52.744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bende indiriyorum şu anda. Bakalım nasıl bir oyunmuş. Bakmadan da karar vermek istemiyorum. Fakat p2w lafını duydukça bi adım geri attım açıkcası. Sırf saatlerdir indirmeye uğraşıyorum diye bakıcam bakalım.
  • Aerospace kullanıcısına yanıt
    Oyuna yeni başladım. Ranger hakkında bilgi vermemişsin. Pvp de çok eziliyormu. Bu karakterin yerine başka birşey önerirmisin. Şuan 30 lvl trapper ranger yapmayı planlıyordum. Ama boşunamı kasıyorum. Rangeri biraz tarif edermisin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben oyunu artık bıraktığım için yardımcı olamıyorum, iyi kasmalar
  • Path of exile yi pişirip geçeceğim bu oyuna

• Bine yakın Pvp maçı yaptım ve o kadar çok maçın 1000-0 gibi skorlarla bittiğine şahit oldum, paranın neler yapabildiğini o kadar iyi anladım ki sonunda oyunu bıraktım.

Her gün aynı görevleri tekrarlayıp durmak, parası olanların düzey 12 taşlarıyla yeni modun geldiği ilk gün karşınıza çıkmasına eyvallah çekmek istemiyorsanız size de öneririm.

Oyundaki hileler ve açıkların haddi hesabı yok.

En son pazarda tanesi 2m civarı olan tavuklardan 50 tane falan düşürüp çöpe atmıştık, taşlarını 100'er kdan satmıştık, o derece.

Yeni bir event yapılıyor, kasa geliyor mesela.

Adam geldiğinin ilk saati aynı kasadan 999 tane diziyor 30'ar 30'ar.

Bu kadar hileyle oynanmaz.

Derseniz, sen de hile yapmışsın. Doğrudur, bu kadar hileciden fark yememek için ya bu oyuna her ay ciddi para yatırır ya da hile yaparsın.

Parayla adam sınırsız astral, sınırsız birleştirme taşı elde ediyor, daha ne fair playı ya?

• ben konsolda oynuyorum bu oyunu 2750 saatlik gameplayim var pcdeki gibi hile hurda yok ama gerçek hayatta olduğu gibi zengin adam direk 1-0 önde başlayabiliyor oyuna para yatırıp. onun haricinde sabırlı olursanız her türlü karakterinizi dizersiniz ben şuan arada düşüp sattığım itemleri saymazsam hergün 8 karakterden tanesinden günde 36k astral diamonds işliyorum buda 288k ad günlük kazanç demek. ben ana karakterimle shore(tuern kıyıları çarpışması) yada elol(destansı lostmauth zindanı) u defalarca yapıp çıkan mavi itemleri tüm karakterlerime aktarıp salvage edip(kurtarıp) ad kasıyorum. iyi bir partyle ortalama dakikada 1k ham astral elmas toplanabiliyor. oyunda şikayet ceza verilmesi mümkün adamlar yazdıklarınızı okuyup beğenmezse cezalandırabiliyorlar. efsunları, çınlama taşlarını biriktirip çifte işleme eventi zamanları basmak gerekiyor.
  • 4-5 Saat Neverwinter oynadım ama oyunu anlamama yetti de arttı bile.
    Dungeons & Dragons sistemini oyuna geçirmişler diye oynayayım dedim. Baldur's Gate gibi bir oyun beklerden D&D'nin sadece adının kullanıldığını gördüm. Sistem Metin2 gibi.
    Oyunda kasmak için Dungeonlara giriyorsun tamam ama daha iyi seviyelerde bu oyunda bir yere gelmen için para yatırman gerektiğini hissettiriyor.
    Oyunda tek başına takılıyorsun party falan yok ortam sıfır. Kısacası bu oyun oynanmaz. Hiç etmişler üç kuruş kazanma arzusuyla.
  • Ben neverwinter oyununa yeni başladım, karakterim insan düzanbaz pvp ye ilk katılışım.
    Rakibe vuruşlarım hiç can götürmüyor. Rakibin vuruşları çok canımı götürüyo oyunla ilgilibi durummu karakterrimmi ezik?
    yardımcı olursanın sevinirim...

lvl:29
    güç:818
    kıritik darbe:182
    zırh aşımı:248
    savunma:284
    saptırma:225
    yaşam çalma:90

• quote:

Orijinalden alıntı: dagron

Ben neverwinter oyununa yeni başladım, karakterim insan düzanbaz pvp ye ilk katılışım.
    Rakibe vuruşlarım hiç can götürmüyor. Rakibin vuruşları çok canımı götürüyo oyunla ilgilibi durummu karakterrimmi ezik?
    yardımcı olursanın sevinirim...

lvl:29
    güç:818
    kıritik darbe:182
    zırh aşımı:248
    savunma:284
    saptırma:225
    yaşam çalma:90

Kardeşim 29 lwl'da PvP girersen can puanın pve dekiyle aynı olur ve çok hasar aliyormussun gibi hissettirir 10 18 20 28 30 38 40 48 50 58 60 68 arası PvP gir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Ve TS kullaniyorsan clan kurduk daha yeni katilabilirsin bize yardim ederiz iten konusunda sikintimiz yok en kotu efsunlarimiz düzey 10 el emeği ile yapılmıştır pay to win olayı yoktur bir karakter ile günde 30 k ad kasabilirsiniz 19 lvl da itibaren ve tabletim kotu olduğu için yazım hatalarımızı çok olabilir kusura bakmayin herkesi beklerim clana ve TS ye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DilentScream -- 3 Şubat 2016; 15:20:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaraXan

4-5 Saat Neverwinter oynadım ama oyunu anlamama yetti de arttı bile.
    Dungeons & Dragons sistemini oyuna geçirmişler diye oynayayım dedim. Baldur's Gate gibi bir oyun beklerden D&D'nin sadece adının kullanıldığını gördüm. Sistem Metin2 gibi.
    Oyunda kasmak için Dungeonlara giriyorsun tamam ama daha iyi seviyelerde bu oyunda bir yere gelmen için para yatırman gerektiğini hissettiriyor.
    Oyunda tek başına takılıyorsun party falan yok ortam sıfır. Kısacası bu oyun oynanmaz. Hiç etmişler üç kuruş kazanma arzusuyla.

Kardeşim Oyunu cozdum demissin ama ben 2011 de basladim oyuna 2 yıl ara verdim ve yöne başladı ooyunda en iyi itemler lv 70 de ve dungeonlardan düşmektedir çıkan itemler de karaktere bağlanmaktadır yani parayla 70 itemlerini dizemezsin..

• Oyun P2W dir açık şekilde. pekçok mmo da olduğu gibi.

Ayrıca hep aynı görevler, görev farmları filan biryerden sonra sıkıyor. pvp e girip aylarca emek verip dizdiğiniz karakter karşıdaki full+full karakterden tek yiyince, yada 2-3 kişi bir olup adamın canını indiremeyince haliyle soğuyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MoneyTalks -- 5 Şubat 2016; 8:33:48 >
  • Oyunu bırakan veya artık oynamayan biri varsa hesabını bana verebilir mi? Sıfırdan başlamaya çekiniyorum.

• Oynayan varımdır hala, yeni başladım türk klani falan iyi olurdu.

• Ben oynuyorum

• Bende çok uzun aradan sonra tekrar başlamak istedim ama hiç birşey hatırlamıyorum ne karakterimi ne oynanışı ,akşamları bir saat felan takılabileceğim bir clan var mı ?
  • Protector's Enclave'e gidip Zone chatten "Türk var mı?" diye yazarsanız, istemediğiniz kadarını bulursunuz. 1000 saatlik Neverwinter deneyimim var, oyun hakkında söyleyebileceğim en önemli şey nedir diye sorarsanız, daha önce herhangi bir RPG deneyiminiz varsa oyunu asla Türkçe oynamamınızı tavsiye ederim; bildiğiniz tüm terimlere yabancılaşırsınız, hiçbir şey anlamazsınız.

Oyun çok şey için para istiyor gibi görünüyor, lâkin saf P2W demek çok büyük haksızlık olur. Oyunda questlerden, dungeonlardan ve Auction House'dan kazanacağınız Astral Diamond'ları (AD) gerçek parayla satın alınan ZEN birimine çevirmek hiç zor değil. Daha sonra o ZEN'ler ile de gerçek parayla satın alınabilecek şeylere para vermeden sahip olabilirsiniz. Mesela oyunda VIP sistemi var; kesinlikle her oyuncuya tavsiye ederim. 1 Aylık VIP 850 ZEN'e alınabiliyor, bunun da Astral Diamond ederi 425,000 AD'dir. 425,000 AD de çok bir miktar değildir.

Her gün VIP sahiplerine Lockbox açmaya yarayan 1 adet Enchanted Key verilir; bu Key'in ederi %40 indirim kuponu ile 75 ZEN (37,500 AD), indirim kuponunuz yoksa 125 ZEN (62,500 AD)'dir. Bu durumu 30 gün ile çarparsanız 1,125,000 AD ile 1,850,000 AD arasında bir miktarı sırf VIP olduğunuz için size Enchanted Key olarak hediye etmektedir. Bu Enchanted Key'leri kullanarak Lockbox açıyorsunuz; içerisinden Mount, Artifact ve Profession sandıkları çıkıyor. Düşen bu sandıkları olduğu gibi de satabilirsiniz ya da şansınızı deneyip açabilirsiniz. Hatta Lockbox'lardan bir Legend bineği düşürürseniz 10-15 Milyon AD üzerine satabilirsiniz.

Oyuna P2W diyenler oyunu gerçekten oynayıp yeterince öğrenememiştir. İlk başladığımda ben de P2W diyordum, oynayıp da AD kazanmaya başladıkça bu oyuna durmadan para verenler ya çok yeteneksiz ya da pek zengin ve kafasız olmalı diye düşünmeye başladım.

Şu anda oyun Mod 12 adındaki versiyondadır. Yakında Mod 12b çıkacak ve Refining (upgrade) konusunda yenilikler ve değişiklikler gelecek. Yeni sistemle beraber upgrade meselesindeki karmaşıklığın giderileceği öngörülüyor.

Aşağıdaki adresten oyun hakkında daha detaylı haberler, rehberler ve ipuçlarına sahip olabilirsiniz.https://blog.nwo-uncensored.com/

Bir sorunuz varsa PM atmak yerine bu mesaja cevap vererek sorarsanız görüp yardımcı olabilirim. Böylelikle başkaları da soru ve cevaptan faydalanabilir.

Edit: Bu arada Scourge Warlock dışında diğer karakterler konusunda build bilgisine sahip değilim. Skill ve statlara ne vereyim, ne kullanayım konusunu bana sormayın. Ayrıca ilk mesaj çok eski tarihli olduğu için dikkate almanıza gerek yok. Oyun her türden DPS karakter kaynadığı için DPS slotları hemen doluyor ve partilerde en çok aranan karakterler genelde GF (Guardian Fighter), OP (Oathbound Paladin) ve DC (Devoted Cleric) yani Tank ve Buff/Heal odaklı karakterler oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Haplo -- 12 Ekim 2017; 15:33:36 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Haplo

Protector's Enclave'e gidip Zone chatten "Türk var mı?" diye yazarsanız, istemediğiniz kadarını bulursunuz. 1000 saatlik Neverwinter deneyimim var, oyun hakkında söyleyebileceğim en önemli şey nedir diye sorarsanız, daha önce herhangi bir RPG deneyiminiz varsa oyunu asla Türkçe oynamamınızı tavsiye ederim; bildiğiniz tüm terimlere yabancılaşırsınız, hiçbir şey anlamazsınız.

Oyun çok şey için para istiyor gibi görünüyor, lâkin saf P2W demek çok büyük haksızlık olur. Oyunda questlerden, dungeonlardan ve Auction House'dan kazanacağınız Astral Diamond'ları (AD) gerçek parayla satın alınan ZEN birimine çevirmek hiç zor değil. Daha sonra o ZEN'ler ile de gerçek parayla satın alınabilecek şeylere para vermeden sahip olabilirsiniz. Mesela oyunda VIP sistemi var; kesinlikle her oyuncuya tavsiye ederim. 1 Aylık VIP 850 ZEN'e alınabiliyor, bunun da Astral Diamond ederi 425,000 AD'dir. 425,000 AD de çok bir miktar değildir.

Her gün VIP sahiplerine Lockbox açmaya yarayan 1 adet Enchanted Key verilir; bu Key'in ederi %40 indirim kuponu ile 75 ZEN (37,500 AD), indirim kuponunuz yoksa 125 ZEN (62,500 AD)'dir. Bu durumu 30 gün ile çarparsanız 1,125,000 AD ile 1,850,000 AD arasında bir miktarı sırf VIP olduğunuz için size Enchanted Key olarak hediye etmektedir. Bu Enchanted Key'leri kullanarak Lockbox açıyorsunuz; içerisinden Mount, Artifact ve Profession sandıkları çıkıyor. Düşen bu sandıkları olduğu gibi de satabilirsiniz ya da şansınızı deneyip açabilirsiniz. Hatta Lockbox'lardan bir Legend bineği düşürürseniz 10-15 Milyon AD üzerine satabilirsiniz.

Oyuna P2W diyenler oyunu gerçekten oynayıp yeterince öğrenememiştir. İlk başladığımda ben de P2W diyordum, oynayıp da AD kazanmaya başladıkça bu oyuna durmadan para verenler ya çok yeteneksiz ya da pek zengin ve kafasız olmalı diye düşünmeye başladım.

Şu anda oyun Mod 12 adındaki versiyondadır. Yakında Mod 12b çıkacak ve Refining (upgrade) konusunda yenilikler ve değişiklikler gelecek. Yeni sistemle beraber upgrade meselesindeki karmaşıklığın giderileceği öngörülüyor.

Aşağıdaki adresten oyun hakkında daha detaylı haberler, rehberler ve ipuçlarına sahip olabilirsiniz.https://blog.nwo-uncensored.com/

Bir sorunuz varsa PM atmak yerine bu mesaja cevap vererek sorarsanız görüp yardımcı olabilirim. Böylelikle başkaları da soru ve cevaptan faydalanabilir.

Edit: Bu arada Scourge Warlock dışında diğer karakterler konusunda build bilgisine sahip değilim. Skill ve statlara ne vereyim, ne kullanayım konusunu bana sormayın. Ayrıca ilk mesaj çok eski tarihli olduğu için dikkate almanıza gerek yok. Oyun her türden DPS karakter kaynadığı için DPS slotları hemen doluyor ve partilerde en çok aranan karakterler genelde GF (Guardian Fighter), OP (Oathbound Paladin) ve DC (Devoted Cleric) yani Tank ve Buff/Heal odaklı karakterler oluyor.

uzun zaman olmuş ama bikaç sorum var
    guild neye yarıyor nasıl kullanılıyor
    grup zindanlara girmeyi çözemedim,adamda topladım ama öylece bekliyoruz kapıda
    pazarda eşya satamıyorum görev yapman lazım diyor ama hangi görev?

• ornitolog kullanıcısına yanıt
    Dostum, bırakalı da çok oldu ya.

Guild bildiğin clan; muhabbet sohbet ettiğin, geyik döndürdüğün, beraber görevler yaptığın, dungeon partileri kurduğun, takıldığın görevde yardım dilediğin bir yer. Bunun yanında guild buffları diye bir şey var, max level bir guilde girersen karakterine 1000-1500 item level ekler o bufflar; baya fayda sağlıyor, o yüzden oyuncusu bol olan bir guilde girmeni tavsiye ederim.

Grup dungeonlara girerken aranızdan biri o dungeona girmek için yeterli seviyede değilse veya çok yüksek seviyedeyse o yüzden girememiş olabilirsiniz. Ayrıca girmek için dungeon queue sistemini kullan, kapısına gitmek zorunda değilsin. Ayrıca biri o dungeon'a girmek için uygun seviyede değilse "şu kişi uygun değil" gibi uyarı gösteriyordu diye hatırlıyorum.

Neverwinter Online Rehberi ve Püf Noktaları

Auction house kullanmak için öncelikle hangi görevi yapman gerek bilmiyorum. Ama bir görevi varsa büyük ihtimalle Protector Enclave'de veriyordur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Haplo -- 24 Mart 2018; 3:0:55 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.