Şimdi Ara

New Ipad/

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ipadim simle gayet duzgun calisiyordu, gecen gun bi kart sıkışması yasamistim tepsi cikmadi, sonra cikardim ve duzelttim, simdi karti takiyorum algiliyor pin kilitli diyor pini giriyorum, sebeke araniyor ibaresi cikiyor sonra servis yok diyor, nasil cozucem bu sorunu bilgisi olan?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nivyuzirneym -- 3 Eylül 2012; 12:52:41 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• kart giriş yerinde bir hata eğilme meydana gelmiş olabilir, yada kart sıkışında birsistem atası da olmuş olabilir restore yapmayı denedinizmi

• quote:

Orijinalden alıntı: redand

kart giriş yerinde bir hata eğilme meydana gelmiş olabilir, yada kart sıkışında birsistem atası da olmuş olabilir restore yapmayı denedinizmi

Kart yerini tak cikar/hucresel veri ac kapa disinda bi sey yapmadim ne okur ne olmaz diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nivyuzirneym -- 3 Eylül 2012; 12:54:28 >
  • bence verileriniz bi güzel yedekleyip temiz bir restore yapın benimde home tuşu takıklık yapıyordu(iphone 4) restore yaptım düzeldi bazen sistem dosyaları hatalara karşı karışabiliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redand -- 3 Eylül 2012; 13:00:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: redand

bence verileriniz bi güzel yedekleyip temiz bir restore yapın benimde home tuşu takıklık yapıyordu(iphone 4) restore yaptım düzeldi bazen sistem dosyaları hatalara karşı karışabiliyor

Mantıklı ve hucresel veri falan oralarada bakın bide kart yuvası düzgün mü yada kartta çizilme falan var mi ona bakin

• quote:

Orijinalden alıntı: elaycep

ipadim simle gayet duzgun calisiyordu, gecen gun bi kart sıkışması yasamistim tepsi cikmadi, sonra cikardim ve duzelttim, simdi karti takiyorum algiliyor pin kilitli diyor pini giriyorum, sebeke araniyor ibaresi cikiyor sonra servis yok diyor, nasil cozucem bu sorunu bilgisi olan?

eğer simkart yuvasında sorun varsa çok kötü, bence çok fazla kurcalamadan servise götürmenizde fayda var, arkadaşa tavsiye ettiğim servis bu konuda bir numara (bence) !
    http://forum.donanimhaber.com/m_65452531/tm.htm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.