Şimdi Ara

New Ipad fiyatları düşermi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar geçen bir arkadaşımın söylediğine göre apple her yeni ürün çıkardıktan üç veya dört hafta sonra fiyatlarında indirime gidiyormuş? Siz böyle bişi duydunuzmu veya daha önceden farkettinizmi aceba ?

• Hiç sanmıyorum. Hangi üründe fiyat indirimine gidiyormuş apple ??
  • 3 4 hafta sonra degil 1 yil sonra gidiyor oyle bi indirime ortalama 100$
  • Öyle şeymi olur? Yeni modeli çıkınca 100$ düşürüyor. Oda en az bir yıl sonra
  • Eski ipad 100$ düşüyor. Yeni çıkan ipadde 1 yıl sonra düşer artık
  • Yenisi cikana kadar apple fiyat indirimi yapmaz. Arkadasinizin ki ne kafasi bilmiyorum ama bi doktora gorunsun :))
  • samsung yada htc ile karıştırmış olabilir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Size sadece şu bilgiyi vereyim sadece apple amerikade black friday,da bir günlük bir indirim yapıyor bununda yaklaşık olarak miktarı da 50$ bu da sadece ipad ve mac`lerde geçerli idi geçen sene, adamlar iphone`da bile yapmıyorlar
  • Sanmıyorum acayip düşeceğini 6 aydan önce düşmez
  • Bildiğim kadarıyla yeni ipad resmi olarak daha ülkemize gelmedi. Peki ülkemize resmen giriş yaptığı zaman (sanırım nisan ın ilk haftası) Türkiye'deki fiyatlar düşer mi? Mesela İstanbul Bilişim de 2.699TL. Bu fiyatın 1-2 ay içerisinde düşme olasılığı var mı?
    http://www.istanbulbilisim.com.tr/64-gb--4g-ipad-3-siyah-apple-tablet-pc-en-ucuz-fiyatlari,33931.html
  • ceavplar için saolun o zaman bekelmiyim ben vardır bir bildiği diyordum ama yokmus
  • Distribütör getirene kadar burdan almak mantıksız zaten yurtdışında yeni urun çıkana kadar indirim yapılmaz fiyat her zaman sabit kalır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.