Bildirim
New iPad ve iPad with Retina Farkı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Baglanti soketi ve islemcisi.
İslemci farkini anlamazsin.
Yeni soket bence cok gerekli degil ama tercig meselesi.
İpad3 kullaniyorum. Bundada retina diplay mevcut arkadasim. -
quote:
Orijinalden alıntı: Mike.xxlarge
İpad3 kullaniyorum. Bundada retina diplay mevcut arkadasim.
İslemci farkini anlamazsin ne demek?
A6X geek bench sonuclarina bak bakayim -
quote:
Orijinalden alıntı: StereoLove
quote:
İpad3 kullaniyorum. Bundada retina diplay mevcut arkadasim.
İslemci farkini anlamazsin ne demek?
A6X geek bench sonuclarina bak bakayim
Ziplamaya gerek yok. Gunluk kullanimda farketmeyecektir. Arkadasin 3dmax kullanmayacagini dusunerek yazdim. -
Ya arkadas sazan dolu bir forum oldu burasi iyice adam tablet kullanmaz ama tableti var gibi yorum yapar. Sozum ustteki mesaji atan arkadasa degil fakat ipadi olmadigi halde soru soran arkadasa ipadde whattsap kullanamazsin diyen sazanlar mevcut.
Mobil surum kullanan arkadasim tablet surum kullaniyorum dikkat edersen.
İpad3 4g sahibiyim. İpad4u inceledim. UsteLik ikisinde de autocad kullanarak oyle abartilacak fark goremedim ben.
Yoksa cizim yapan biri olarak maddiyat sorun degil onu alirdim yani. -
quote:
Ya arkadas sazan dolu bir forum oldu burasi iyice adam tablet kullanmaz ama tableti var gibi yorum yapar. Sozum ustteki mesaji atan arkadasa degil fakat ipadi olmadigi halde soru soran arkadasa ipadde whattsap kullanamazsin diyen sazanlar mevcut.
Mobil surum kullanan arkadasim tablet surum kullaniyorum dikkat edersen.
İpad3 4g sahibiyim. İpad4u inceledim. UsteLik ikisinde de autocad kullanarak oyle abartilacak fark goremedim ben.
Yoksa cizim yapan biri olarak maddiyat sorun degil onu alirdim yani.
İpad 4 var bende iPad 3 ile kaç defa kıyasladım ıslemcı farkı bariz gözüküyor ha 3d kullanırım derse başka
+haklıysın WhatsApp kullanıyorum ben ipadde
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShineOnYouCrazyDiamond -- 3 Şubat 2013; 22:39:33 > -
The New Ipad ısınıyor
Mutlaka Ipad 4 Retina alınmalı -
İpad3 te isinma problemi oldugu gercek. Aynen o konuda sorun oldugu dogru. Ama jb li oldugu ve bir cok tweak ile dolu oldugu halde bariz hiz farki var denilen farki goremedim ben. -
ipad 3 ile ipad 4 karşılaştırma videosunda ipad 3 de bazı yerlerde takılmalar vardı , ipad 4 de takılmalar yoktu ama çok nadir oluyordu yani bu takılmalar cok az oldugu icin sorun olmaz. Fakat ipad 3 ipad 2 ye göre çok ısınıyordu beni rahatsız etmişti . ipad 4 cabuk ısınmıyorsa ipad 4 almanı tavsiye ederimquote:
İpad3 kullaniyorum. Bundada retina diplay mevcut arkadasim. -
Retina olanını almanı tavsiye ederim .İşlemci falan şuan boş gelebilir şuan ama apple bu yeni cihaz çıkardıkca bir önceki nesil i yavaş kalıyor.quote:
Orijinalden alıntı: ketrp
ipad 3 ile ipad 4 karşılaştırma videosunda ipad 3 de bazı yerlerde takılmalar vardı , ipad 4 de takılmalar yoktu ama çok nadir oluyordu yani bu takılmalar cok az oldugu icin sorun olmaz. Fakat ipad 3 ipad 2 ye göre çok ısınıyordu beni rahatsız etmişti . ipad 4 cabuk ısınmıyorsa ipad 4 almanı tavsiye ederim
Alıntıları Göster -
- İpad 3 çok daha fazla ısınır rahatsız edecek kadar
- ipad 3 un cpusu ipad 4 un cpusuna göre uygulama ve test programlarında 2 kata varan oranda daha yavaştır
- ipad 3 ün batarya kullanım süresi ipad 4 e göre daha az kullanım sunmaktadır, ve ipad 3 fazla ısındığından bu batarya ömrüne negatif etki edebilir
- İpad 3 un kullanımında şu anda ipad 4 el fark olamayabilir fakat yeni iOS güncellemeleriyle fark ortaya çıkacaktır. -
ipad 3 ün ilk partı ısınıyordu artık cihaz 6.0.1 olarak satılıyor ve bu ısınma sorunu artık yok ipad3 ü yoran retina ama b.ence ipad 3 te retina daha iyi çalışıyor bu sonuca nerden vardın diyecekler varhttp://m.youtube.com/watch?v=KnNTrt8_82U 10. dakikadan itibaren izleyin -
Beyler çok saçma gelebilir size ama yeni sürümlerden sonra iPad 3'te eskisi kadar ısınma olmuyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: Smile75
Beyler çok saçma gelebilir size ama yeni sürümlerden sonra iPad 3'te eskisi kadar ısınma olmuyor.
Ben ipad 3 kullanmadım fakat TEKNO marketlerdeki ipad 3 le ipad 4 i elimle tuttuğumda bariz bir ısı farkı var yani en iyi test buradaki hor kullanılan cihazlardır :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B-veritas -- 4 Şubat 2013; 0:19:28 > -
Yukarda arkadas ilk parti ipad cok ısınıyor demis peki cihazin ilk parti olup olmadigini nasil anlicaz ipad 3 almayi düsunuyorum amacim oyun degil gunluk internet ihtiyaci ve ufak platform oyunlari sizce isinma cok sorun olurmu birde fazla isinirsa ipad kendini kapatiyormu boyle bir durumla karsilasan varmi -
quote:
Orijinalden alıntı: B-veritas
quote:
Beyler çok saçma gelebilir size ama yeni sürümlerden sonra iPad 3'te eskisi kadar ısınma olmuyor.
Ben ipad 3 kullanmadım fakat TEKNO marketlerdeki ipad 3 le ipad 4 i elimle tuttuğumda bariz bir ısı farkı var yani en iyi test buradaki hor kullanılmış cihazlardır :)
O fark kesin var zaten. Artık alıştım dostum, iPad 3'ü resmen bize geçirdilier. Bu kesin yani. -
yok daha neler ne kapatması ilk partiler artık hitti gönül rahatligiyla alabilirsin ama jailbreak yapicak misin ? -
iPad 3'teki ekran çözünürlüğünü o işlemci kaldırmıyor bence.Çoğu yük GPU'da olmasına rağmen bana hiç akıcı gelmedi iPad 4 daha akıcı olacaktır kesinlikle iPad almayı düşünmüyorum fakat alsam iPad 4>iPad 2 olurdu sıralamam.Çözünürlük önemli değilse iPad 2 bile alınabilir fiyatı dolayısıyla
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silent Guardian -- 4 Şubat 2013; 0:21:02 > -
quote:
quote:
quote:
Ben ipad 3 kullanmadım fakat TEKNO marketlerdeki ipad 3 le ipad 4 i elimle tuttuğumda bariz bir ısı farkı var yani en iyi test buradaki hor kullanılmış cihazlardır :)
O fark kesin var zaten. Artık alıştım dostum, iPad 3'ü resmen bize geçirdilier. Bu kesin yani.
Kısmet dostum genelde Apple ın ilk seri çıkan ürünlerinde oluyor sonrakilerde ya yeni revizyon çıkartıyorlar ya da yenilenmiş bir cihaz, kafaya takmadan kullanmamız en iyisi olacaktır :)
-
ipad 3 içinde retinalısı mı var yoksa retinalı olan 4 mu oluyor ekranı kaliteli olsun dizi izliyorum diyorum mkv açmada i3 sorun çıkartır mı?quote:
Orijinalden alıntı: B-veritasquote:
quote:
quote:
O fark kesin var zaten. Artık alıştım dostum, iPad 3'ü resmen bize geçirdilier. Bu kesin yani.
Kısmet dostum genelde Apple ın ilk seri çıkan ürünlerinde oluyor sonrakilerde ya yeni revizyon çıkartıyorlar ya da yenilenmiş bir cihaz, kafaya takmadan kullanmamız en iyisi olacaktır :)
Alıntıları Göster
Benzer içerikler
- apple pencil ucu ne kadar gidiyor
- apple öğrenci indirimi belge istiyor mu
- ipad instagram tam ekran yapma
- apple pencil muadili
- ipad 10. nesil alınır mı
- iphone se 2025
- ipad mini 7
- parolalar iphone
- apple pencil pro özellikleri
- ipad mini 7 ne zaman çıkacak
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X