Boş gözükenler bakımda, girmeye çalışın under maintenance der |
New World (Amazon Games MMORPG) [ANA KONU] (18. sayfa)
-
-
hayır server transferi henüz yok.
-
quote:
Orijinalden alıntı: kortorhayır server transferi henüz yok.
New Worldtwitter“Read an update regarding New World Launch #NWstatus 📍 https://t.co/KklxZUYlzf”https://twitter.com/playnewworld/status/1442902404609941507?s=20&utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber2 hafta içinde ücretsiz gelecek.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ryan Oreily -- 29 Eylül 2021; 21:58:57 >
-
evet 2 hafta içinde gelecek. Şu an yeni karakter yaratıp boş serverda başlasanız bile yarın o serverda da kuyruk olacak. Transfer gelmeden ya da server kapasitesi arttırılmadan bu iş çözülmez. yeni başlayacak olanlara tavsiyem zamanınız şimdilik boşa harcamayın. 2000 kişilik server anında dolar.
-
quote:
Orijinalden alıntı: kortorevet 2 hafta içinde gelecek. Şu an yeni karakter yaratıp boş serverda başlasanız bile yarın o serverda da kuyruk olacak. Transfer gelmeden ya da server kapasitesi arttırılmadan bu iş çözülmez. yeni başlayacak olanlara tavsiyem zamanınız şimdilik boşa harcamayın. 2000 kişilik server anında dolar.
maalesef öyle oluyor :(
-
Knight online pvp serverleri bile reel 7 8k user kaldiran sunucular var 1 serverda,2000 kisi oyunun büyük haritasina göre az.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnergyHill -- 29 Eylül 2021; 23:23:9 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Selamlar arkadaşlar,
İlk mmorpg deneyimim olacak New World, açıkcası mmorpg fanı değilim ama oyun hoşuma gitti fakat çok fazla detay var, bunları öğrenmek, hatırlamak çok zaman alır. Tavsiye edeceğiniz veya takip ettiğiniz bir kaynak var mıdır?
-
Ben oyunu betasında deneyip beğenmiştim fakat çıkış yaptığından itibaren oyuna girmek çok zor server kapasitelerinden dolayı. O yüzden 1-2 hafta bekleyip öyle deneyimlemekte fayda var diye düşünüyorum. Oyun detaylarına gelince çok fazla gözünüzde büyütmeyin içine dalınca gerisi geliyor çabuk alışırsınız.
-
quote:
Orijinalden alıntı: kene.Ben oyunu betasında deneyip beğenmiştim fakat çıkış yaptığından itibaren oyuna girmek çok zor server kapasitelerinden dolayı. O yüzden 1-2 hafta bekleyip öyle deneyimlemekte fayda var diye düşünüyorum. Oyun detaylarına gelince çok fazla gözünüzde büyütmeyin içine dalınca gerisi geliyor çabuk alışırsınız.
Teşekkür ederim cevap için, Kanada'dayım US West server da dün beklemeden başladım oyuna, bi 10 level oldum galiba sonra çıktım. Tekrar bakmadım ama bekler miyim bilemedim, dün direkt başladım hiç beklemeden. Belki boş bir server dır. Hala çok karmaşık ama, craft olayı zaten başlı başına ayrı bir oyun resmen:)
-
Türkçe destek ile ilgili bir gelişme yok değil mi?
-
Umarım gelmez. Çoluk çocuk doluşmasın. Hatta en az Türk berde varsa orada oynamak en makbulü. Maalesef Türkiye online oyuncu kitlesi rezalet
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ryan Oreily -- 30 Eylül 2021; 18:52:53 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
bekleme işi cok sıkıntılı birde beklerken bazen baglantı hatası yüzünden sıradan kopuyorsunuz tekrar baştan aynı çile oyuna girmek için 3 saat beklemek zorunda olmamalıyız acilen bir çözüm şart
22 level oldum bu arada oyun oynattırıyor kendini
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QAengineer -- 30 Eylül 2021; 19:1:32 > -
İnşallah gelmez. Türkiye kitlesi rezalet bir kitle.
Sunucu problemleri çözüldüğü zaman biri haber edebilir mi? Tekrar alayım oyunu
-
İnşallah gelmez nedir ya? Gençler siz nasıl kafalara sahipsiniz? Tr dil desteği gelsin siz türk serverında ve türkçe olarak oynamayın oyunu. bu kadar basit !
Ayrıca merak etmeyin yabancı ülkeler de kendi communityleri için rezalet diyor. yani toxic kitle bize has bir şey değil. wow da yıllarca yabancı guildler de oynadım hepsi aynı şeyi söylüyor.
Tr dil desteği gelmesin diyorsunuz ama steam den Local price ı sonuna kadar sömürüyorunuz bu nasıl iş? ozaman Local price da olmasın olurmu ?
-
Tüm sunuculardaki karakter limitleri yükseltilmeli, 2k çok az en az 5k olmalı
sunuculara bakın çoğu sunucuda kapasitesinin 2,5 katı kadar kişi bekliyor.
oyuna girerseniz ne ala lagsız oynuyorsunuz ama öğleden akşama hatta geceye kadar oyuna giremiyorsanız bu bence tam bir rezalet.
-
Dün boş bir sunucuya girdim. Çok zamanım yoktu 3 lvl yaptım accuk dolandım çıktım
Aksam çayımı demledim..güzelce hazirlandim. Keyifle oynayayım derken ne göreyim.
800+ sıra
Lanet olsun dedim bekleyeceğim. Sıraya girdim 54 ten başlattı beni. Sevindim yine. Oh iyi hemen girerim diye. 20 dk da 5 kişi indi. Şu an 49 da bekliyorum
Büyük ihtimal 40 50 dk sürecek.
Yada 1 saat.
Yahu benim zamanım topu topu 2 3 saat. Bunun da 1 saatini beklemeye harcıyorum.
Sil diyor oyun beni sil sil.
Yok hocam, benim şahsi fikrim istemiyorum tr sunucusu ve dili, tr olan biryer hiçbirzaman düzgün gitmiyor hep küfür ve toxiklik var. Oynamak isteyen ingilizce de olsa almanca da olsa oynar zaten o yüzden para harcamaya gerek yok bence toxik bir toplum için. Bana çok farketmiyor 6 senedir full ingilizcem var+ oynamak için küçük bir bilgi haznesi yetiyor. Şahsen japonca bile ollsaydı çok zorluk çekmezdim oynamakta
Türkiye fiyatlandırmaları zorunlu yapılması lazım bence. Karşı taraf daha fazla para kazanır çünkü. Ülkede insan bol, para az.
-
Türkçe bekleyen arkadaşlar hiç gerek yok, oyun gerçekten basit zorlanmazsınız hikayesi felan hak getire npcler şunu getir bunu öldür chestleri topla felan diyor sonsuz göreviniz var ; main quest, faction quest, side quest hepsini haritada gösteriyor ticaret kısmıda çok hoş ve basit, craftlarda kolay ben oynarken zevk alıyorum. Kısa sürede hakim olursunuz.
Level 20, Alfheim'deyim arkadaş eklerseniz seve seve yardımcı olurum.
Öğleden sonra kuyruklar başlıyor sabah girin auto makro atayın böylece kicklenmeden afk kalabilirsiniz, gir çık durumundan etkilenmezsiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X