< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
New World (Amazon Games MMORPG) [ANA KONU] (20. sayfa)
-
-
Toxiklik demişken 1 ahlaklı insan evladını daha bloklama şansı verdi allah :D
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hellopia serverdayım, yeni
başladım. Nick : Exumer
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Oyunda ciddi bir optimizasyon sorunu var gibi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ekran kartınız nedir? Benim sistem dün yanmadan önce 60-75fps alıyordum very high da, gtx 970 vardı
Arkadaşlar selam kolay gelsin konuda ki ilk mesajım yavaş yavaş araştırayım dedim araya çok mesafe girmeden nasıl memnun musunuz oyundan?
-
yanmadan önce derken ? :) 1060 3gb var, very low da şehirde 30-40 dışarda 60-90 arası gidip geliyor ama takılmalar mevcut optimizasyon kötü.
ekran kartı yakıyormuş oyun O.o doğru mu acaba..
Yok oyun ile alakası yok, sabahleyin bilgisayara otururken oldu olay, katilimiz ise güç kaynağı
Şehirlerde işlemci 5900x felan değil ise kasma olacak, takılma ve donmalar ise bende olmadı, ramden, ssd den veya eski windows dan herşeyden olabilir sorun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kayraTsu07 -- 3 Ekim 2021; 18:13:31 >
Yanmadan önce mi GTX 970 mi 😁 korkutma beni bende de GTX 97 var
Oyunu 7 saat oynadım. MMO sevmeyen beni bile sevdirdi. Hikaye mi çok farklı , kombat mı harika bunlara cevabım hayır bildiğiniz MMO işte 😀 Ama nedense bağımlılık yapıyor. Ben her gün 2 saat oynayıp çıkan biriyim ben sevdim . Seçtiğim phibia adlı sunucu kalabalık değil hemen giriyorum. Sunucu değiştirme olunca donanım haber de ki grubun sunucusuna geçeceğim zaten. O zamana kadar beklemektense karekteri geliştireyim dedim. Steam den eklemek isteyenler eklesin beraber oynayalım arkadaşlar.
Ben oyunu çok sevdim ancak açarken boş diye bir alman serverında açmışım şimdi 1500+ kişi bekliyorum akşamları :D şu server transfer gelse de boş bir ingilizce servera geçsem..Anlamıyorum da zaten ne diyorlar :D 23 lvl oldum tekrardan kasmak istemiyorum. Yıllarca wowda bitkidir skindir farm yapmaktan nefret eden ben 1-2 saat aralıksız ağaç kesip balık tutmaya çalıştım.. Meslekler çok iyi olmuş..
-
Ortalama bir MMO işte.Sevilecek bir yanı yok. hani para verir de çok sevmesem de oynarım ben bunu dediğiniz oyunlar vardır ya işte öyle bir oyun.
Oyun 2013 yılında çıksa ve arkasında amazon olmasa mükemmel olmuş derdim.
Ama 2021 yılında yüzme anımasyonu olmayan oyun piyasaya sürmek de cesaret işi.
Karakter düzenleme ekranı yok,2015 de çıkmış BDOda kıçına kadar ayarlıyorsun.
Mob çeşililiği 10 falan heralde 2009 yılında çıkmış TERA'nın eline su dökeni görmedim bu ana kadar heralde 500-700 kadar çeşitlilik var.
Zindan diye birşey yok! kapalı alanda, açık alanda olan mobları kesiyorsun. Mekanik falan hak getire.
hayatımda gördüğüm en berbat armour tasarımları bu oyunda.Para ile sattıklarını bile stajer'e yaptırılmış.Bide üstüne para istiyorlar ama haklarını yememek gerek kimsenin o skinlere 100Tl vermeyeceklerini bildikleri için ucuz tutmuşlar.
Skill efectkleri yok kardeş.Evet bildiğin yok sadece ufak parlamalar ve daireler çıkıyor.Meteor atıyor büyücü sanki tükürüyor gibi.Healci skill atıyor öyle bir pinpon topu.Bu kadar! Sene 2021 ulan bu kadar kolaya kaçılmaz.
Skill ağaçları acayip sığ. 3 skil kullanıyorsun zaten 6 tane. pasifler dandik çoğu işlevsiz. Bide bak orada bile kalitesizlik akıyor çoğu pasifin ikonları aynı onlarda bile değişiklik yapmamışlar.Küçük detaylar kaliteyi belli eder malesef.
Ulan o kadar gömdün sen neden oynuyorsun dersen.
PVPsi güzel gerçekten dengeli yapmışlar.
Arkadaşların hepsi buraya geçti doğal olarak ortalama bir oyunda olsa arkadaşlarla mario bile oynasan zevkli oluyor.
Craft sistemi detaylı her ne kadar ben sevmesem de.
Yeni oyun herkes bir uğraş içinde oyuncu fazla..vs..vs
-
herkesin oyun tarzı farklı . Kimi dandik kore mmo ları ile kıyas yapıyor.
Kimisi end game nasıl olacak diye merak ediyor. şimdiden dps ve mitigation hesapları falan yapılıyor.
Yanlız şunu anladım ! TR server bu oyuna mutlaka gelmeli. ve toxicity yi önlemek için de aylık ücret gelmeli diye düşünmeye başladım. aylık ücret olmayınca işte ortam böyle BDO gibi , tera gibi, ne bileyim bilumum dandik kore oyunlarının ortamlarına dönüyor.
-
Hocam benim durum da aynı, 109 liraya başka iyi oyun bulamadım. Yarım saat bir saat baktım steame ama new world dışında parasını hakedecek bir oyun bulamadım maalesef
-
Sonunda güzel bir server buldum ve rahat rahat oynuyorum iki gündür. Etrafta bizim küfürbazlardan da yok. Türü seven arkadaşlara tavsiye ederim oyunu. Ama hem topluluk hem de sıra açısından sıkıntısız server bulmaz zor. 3 server değiştirdim ben. Keşke oyun bu kadar hypelanmasaydı daha sağlıklı bir oyuncu topluluğu olurdu.
-
türklerin olduğu bir server var mı yoksa rasgele mi
-
İlerde server geçişlerine izin verilecek sanırım. Çıkan bazı haberler nedeniyle Ben şu an oynamaya korkuyorum resmen;) acaba ekran kartı yakma vs. sorunları devam ediyormu?
saat 1 de yeni yama gelecek diyip oyunu başlatmıyor. Bize göre saat kaç oluyor ?
-
oyun daha önce evga nın 3090 kartlarını yakmıştı oyun ama ücret iadeleri yapıldı bildiğim kadarıyla, ben 3080 ile oyunu oynuyorum gpu-z ile sürekli kontrol ediyorum ciddi optimizasyon sorunları var 1440p çözünürlük full detayda gpu hiçbir zaman %100 ü görmüyor bazı sahnelerde %40'lara kadar indiğini gördüm. Genel olarak gpu kullanımı %40-%85 arası gidip geliyor. Hal böyleyken kartı yakabileceğini sanmıyorum farklı kartlarda farklı tepkiler olabilir araştırmak gerekiyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X