< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
New World (Amazon Games MMORPG) [ANA KONU] (22. sayfa)
-
-
Ben oyunu 2070li gaming laptop ında oynuyorum ama korkmam gerekiyor mu şu ekran kartı muhabbetleri sebebiyle?
-
Yok hocam o sorun düzeldi palit ekran kartlarında vardı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
20.level olduk şu bölge değiştirme gelse de milletle oynasak tek oynamaktan yoruldum. Phibia olan yok mu beraber oynayalım ?
Tamamdır, çok teşekkür ederim.
-
Tek oynamaktan sıkıldıysanız, beraber oynacak kafa dengi arkadaşlar arıyorsanız sizleri de sunucumuza bekleriz. Kayıt bölümünden kısa bir bilgi girişi ile kayıt olabilir ve bizlerle birlikte PVE ve PVP görevlerde takılabilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cybrtrk -- 7 Ekim 2021; 17:31:7 > -
Gigabyte 2080 Super.
-
arkadaşlar phaeacia da oynayan varsa steam den eklesin steam : osmandemi
-
oyun almaya değer mi, yoksa hala pvp metin2 serverı aramaya devam mı edeyim
-
Oyunda tanklık mekaniği çok kötü. Agro tutabilmek için mutlaka gem slotu olan silah ve threat arttıran gem takmak zorundasınız. yani great axe ve war hammer ile tanklık yapılabilsin diye böyle yapmışlar ama olmamış. tank mekaniklerinde ciddi sıkıntı var. yani Threat veren gem takmak yetmiyor bir yerden sonra. DPS ve healerların da Less threat gem takmaları falan lazım.
Tabi new world te tank olmak becerilemiyecek şey değil ama bana göre oyun zevki diye bir şey kalmıyor. bu agro olayını skillere bağlamaları lazım yoksa oyunda tank kalmıyacak.
-
Merhabalar.
Bir boosting kuruluşu işletiyorum. 1'den 60 levele kadar kasmak için 250 dolar teklif ediyorlar fakat boosterlarımız şu an zaten çalışıyorlar. 250 Dolara boosting yapabilecek deneyimli arkadaşlar bana ulaşabilirler. 7 ila 10 gün içinde hesabın 60 level olması gerekmekte.
-
Hocam Tank icin ne tarz bir build öneriyorsunuz.
valla tank için sword+shield ve 2.silah olarak war hammer öneririm.
henüz end game olayı pek netleşmediği için expeditionlar için şu buildi takip ediyorum.
newworldfans.comNew World A Good Protector By Litraoo Build | NewWorldFans.comhttps://newworldfans.com/builds/a-good-protector-by-litraoo-ef26e7bana göre sword+shield ve war hammer kesin ama talentları kendiniz deneyimlemeniz daha iyi olacaktır.
-
Ikincil silah olarak great axe kullanıyordum. Hammera da bakacagim. Yoğunluktan dolayi fazla oynayamadım malesef.
-
Tebrikler hocam. Buildiniz nedir ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Golden seti kullanmayıp satmak isteyen varsa ulaşabilir arkadaşlar.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X