Şimdi Ara

New World (Amazon Games MMORPG) [ANA KONU] (24. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
762
Cevap
20
Favori
49.517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • cadavaros kullanıcısına yanıt

evet oldukça esinlenilmiş eso'dan, keşke skill sistemini de eso yahut diğer oyunlardan esinlenselerdi. Vasatın altında malesef. Ama ümid ediyorum ki düzeltirler pek çok şeyi nitekim ilk defa bir mmorpg oyunu steam client üzerinden böyle bir oyuncu sayısına ve satış rakamına ulaşmış durumda.

• .Colibri. kullanıcısına yanıt

o oynadıklarından sadece wow ve eso iş yapar. diğerlerine mmorpg demek wow ve eso gibi oyunlara hakaret olur. hatta new world e bile hakaret olur.

new world ü kıyaslayacak olsam eso ile kıyaslarım . zaten şu ana kadar çıkmış her mmorpg oyunu wow un fersah fersah gerisinde olduğu için wow u yazmama bile ama new world çok eksik bir oyun olsa da rakibi eso denilebilir.

• Alen Doğu Gencer kullanıcısına yanıt

Ben kendi görüşümü söyledim. Siz genelleme yapıyorsunuz. Herkesin zevki kendine. 16-17 sene Lineage 2 oynadım gayette keyif aldım(Muhtemelen mobildeki dandik olduğunu düşündüğüm lineage ile aynı oyun sandınız.). Ultima Online en eski olmasına rağmen en geniş rol yapma öğelerine sahip oyun bu saydıklarım içinde ve onu da çok sevmiştim. Bu oyun için "BENCE" biraz erken.

• New World tutmasının sebebi tamamen mmorpg kıtlığından.

Lineage 2 nelere ilham olmuş biraz araştır derim :)

• 3-5 aya patlamaz inş

• tek başına sarar mı oyun ?

• jacquerr kullanıcısına yanıt

Sarmaz 150 saat civarında 60 lv oluyorsun o 150 saatin 100ü boş boş yürümekle geçiyor yanında sohbet edecek biri yoksa maalesef sıkıcı. Ha çift monitörün vardır dizi izlerken onu da yürütürüm bir yandan dersen o zaman oynayabilirsin

• Asus un 1050 ti ekran kartı var.

Boşta 30 dereceyi geçmiyor ama oyunu açınca 73 dereceye çıkıp sabit kalıyor sıcaklık. %90 ini kullanıyor ekran kartının. Asusun GPU tweak yazılımı kurulu. Oyunu açınca durum bu.

Ve de ciddi bir fan sesi geliyor PC den.

Normalde gayet sessiz çalışırdı. Kasa havalandırması da gayet iyi.

Açıkçası şu an ne yapacağım bilmiyorum. Oynamak istiyorum ama sisteme sıkıntı verir mi bilmiyorum. Oyunu orta ayarlarda oynuyorum.

İşlemci bilgisini de vereyim

İşlemci 11600k i5

İşlemci ısısı 55 dereceyi görmüyor oyunda. 50 54 arası dolaniyor .

Fikir verirseniz sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Millet pek tutmamış ama ben gayet memnunum. Heralde betada 100 küsür saat oynadım baymadım. Şimdi 55 olmak üzereyim. Boş beleş işlerle uğraşmasam heralde 60 olurdum ama herhangi bir pişmanlığım yok keyif alarak ilerlediğimden.

Yürümekten yana da şikayetim olmuyor. Binek olsa oyunun pvpsi ölür.

Oyunla alakalı en büyük sıkıntım inanılmaz derecede iğrenç AH arayüzü. Aklıma daha kötü arayüzlü daha kullanışsız başka bir şey gelmiyor. Ömrüm boyunca gördüğüm en kötü arayüzleri sıralasam şu net açık ara farkla birinci sırada olur. Ne kullanışlı ne pratik resmen işkence. Bunun böyle dandik olmasından ötürü varı yoğu bankaya atıyorum sonra gelir AH'ye koyarım diye bu sefer banka doluyor. En sonunda şalterim atıyor önüme geleni salvage edip kurtuluyorum. Biri şunu tasarlarken hesap kitap uğraşmadan direkt klavyeye otursa heralde daha kullanışlı bir şey oraya çıkardı.

Beta boyunca hatchet/spear + musket oynadım. Gayet keyif almıştım. Bu sefer değişiklik olsun diyip hatchet+axe yaptım. Bu şekil pve ortamında ister aoe ister tek tek git biçer döver gibi ilerliyorsun. Ölmek için zorlamak gerekiyor resmen. Milletin wep xp kasmak için toplu mob çektiği yerleri sololamak olsun, elite bölgelerde bi başına takılmak olsun epey rahat oluyor.

Musket ile millete uzaklardan salça olmayı epey özledim ama biraz yeni bir şeyler deneyim diyip dün rapier/firestaff/ice gitmeyi denedim. Savaşta da aoe ve range avantajı ile 40 kişinin arasına dalmadan keyfime bakarım dedim. Valla her şeyi fullemeden yorum yapmak yanlış olur ama mob kesmek resmen eziyete döndü. Lvl aklımda değil ama fire staff 12 diğerleri 10 olması lazım. Elimdekiler de ortalamanın üstü silahlar ama axe ile hiç biri yarışamaz gibi. Vurdukça canı doldurmanın avantajı aşırı oluyordu. Bunda sürekli bir şeyler yeme ihtiyacı oluyor. Yine hepsini fulleyince tekrar konuyla alakalı yorum yaparım. Yalnız yeni başlayan varsa diğer silahlarla uğraşmadan en azından 60 olana kadar axe'ın ekmeğini fazlaca yiyebilir.

• Thrashbringer kullanıcısına yanıt

Öneriniz için teşekkürler şuanda 17 levelim sword&shield ve spear gidiyordum ama axe ve hatchet denemek isterim axe ve hatchet için statları nasıl vermemiz gerekiyor?

• 65 saat oynamışız ve henüz 32 levelim.

İlk olarak new world malesef eksik bir oyun. daha öncede yazan mutlaka olmuştur ama ben genede yazayım . Geçmişte wow killer olarak çıkan ve kısa sürede patlayan warhammer : Age of reckoning ve Age of conan ayarında. neden o ayarda diyorum çünkü aynı şekilde milyon dolarlar akıtılmış ama daha beta seviyesinde piyasaya sürülmüş. Ha new world kötümü ? asla değil ! sadece diğer mmorpg ler gibi bitmeden piyasaya çıkarılmış. hatta öyle ki reddit te ellerinde end game content olmadığına dair iddialar var. zaten twitch te 60 olanların ne yaptıklarını izleyerek rahatça görebilirsiniz.

İkinci olarak class mekaniklerinin bozuk olduğunu iddia edenler var ama henüz ortalıkta progress namına birşey olmadığı için bunu söylemek zor . şu var bu amrine denen dungeona girdim ve threat arttıran gem takmadan tanklık yapmanız oldukça zor. zoru bırak imkansız çünkü agroyu alamıyorsunuz. eğer bu 60 ve sonrası içinde böyle ise çok iyi dps yapan veya heal atan adamlar olacağı için agroyu almaları çok kolay olacak buda threat düşüren gem takmalarına sebep olacaktır. oyuncuların dps arttıran gem takmak yerine threat düşüren gem takmayı pek seveceklerini sanmıyorum. Agro tutmak mutlaka kolaylaştırılmalı.

üçüncü olarak . bence oyun her türlü yavaş yavaş oynanır. aylık ücret yok bu çok büyük bir artı. sonrası da eksikleri var ama düzeltilmeyecek şeyler değil. ha düzeltmezlerse zaten oynayanda pek kalmaz. kendileri bilir yani. aylık ücret olmadığı için valla girer conan exiles oynar gibi oynarım ben . çokta şey etmez beni.

Son olarak hakikaten nedir şu kore oyunlarının sevdası? zevk meselesi tabi ama new world gibi eksik olarak nitelendirdiğimiz oyun bile göz yoran efektlere sahip kore mmolarından iyidir.

• Tost_Reyiz kullanıcısına yanıt
    ben de 20 oldum. Axe, hatch gidiyorum. Çok az str full dex gidiyorum doğru mu yapıyorum acaba :) cevaplarsınız seviniriz, teşekkürler.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Cone kullanıcısına yanıt

great axe + hatchet gidiyorsan full str biraz da cons. vermen lazım. bulabiliyorsan str veren medium armorlar giy ama bulamıyorsan heavy giyebilirsin . hatta hiç zorlama kasarken heavy armor giyip. great axe +hatchet git. daha az dmg alırsın . kendinden yüksek lvl mobları da kesmen kolay olur.

• Tost_Reyiz kullanıcısına yanıt

200'e kadar str verdim sonra const gittim ben.

• Bende fire/ice mage olarak ilerliyorum. 34 levelim ve genelde arkadaşlarla yapıyoruz sarı görevleri ama Pve'de eşit ve üst seviye moblar sıkıntı çıkarıyor resmen . Aslında 60 level olana kadar fire/hatchet gitsem daha iyi olur gibime geliyor.

Pve oynamayı seviyorum, olmadı akşam fire/Hatchet buildi deneyeyim ama burada da full int gideceğim için hatchet yeteri kadar hasar çıkaramayabilir. Malum statlardan ötürü problem olmaz ise statları sıfırlar axe/hatchet buildi denerim.

teşekkürler paylaşım için.

çok teşekkürler

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • int gemi tak hatchete.

Ben de axe frost denedim dün. Gemi taktım iş yapar hale geldi. Tabi bi full str tadı vermiyor.

Ayrıca arada silah değiştircem dersen punishing storm'a verme gauntlette. O talenti açınca bug oluyor silah değiştirince ice stormu direkt durduruyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thrashbringer -- 13 Ekim 2021; 14:25:28 >
  • oyunu aldık 5 saatlik bakıma girmiş.  

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.