Şimdi Ara

New World (Amazon Games MMORPG) [ANA KONU] (25. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
762
Cevap
20
Favori
49.517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu oyun hakkında Türkçe konuşup fikir alışverişi yapabileceğim yer olarak buraya geliyorum. Kıtlıktan, yürümekten ve Çakma oyun olduğunu söylemekten oynamayan arkadaşların yorumlarının ne kadar boş olduğunu farkedip, ufaktan uzaklaşmak istiyorum. Oyun iyi ki Türkçe dil desteğiyle çıkmamış ki bu tarz oyunlarda Türk Topluluğun ne kadar toxic (Bu konuda görüşüm %50 civarıydı. New world oynadıktan sonra bu oran %80'e çıktı) çıkacağını unutmuştum.

Her Neyse en azından oyunu oynamak isteyen ve baştan önyargılı olmayanlar varsa oyuna şans verebilirler, ben ağırlıklı olarak crafting ve pve gittiğimden ötürü pvp ve dungeon kısmını tecrübe etmedim. New World PVP konusunda alışılmışın dışında bana Silkroad ve Knight Online pvp sisteminden daha iyi geldi. Silah çeşitliliği şimdilik yeterli, Sınıf ve Stat konusunda da esnek olduğu için hangi silahı tercih ederseniz edin oyun sizi sıkmıyor.

100 Saatte sürekli crafting ve şehir görevleri yaparak 41. seviyeye kadar gelebilmeyi başardım. Belki arkadaşlarla dungeon ve ana görevleri yapma konusunda ısrarcı olsaydım daha kısa sürede (2. haftayı bitirdim) 60 seviye olabilirdim ama erken sürede seviye atlamamın bana fayda sağlamayacağını bildiğim için (hatırlatma!!!! pve oyuncusuyum) yavaş yavaş seviye alıyorum. Bir kaç kendini tekrarlayan görevler ve aynı işi yapmak elbette canımı yaksa da (Mazoşist değilim) ara verip ya oyun hakkında bilgi arıyorum. Oda olmazsa da pc başından uzaklaşıp kendime vakit ayırıyorum.

Başlangıçta elbette oyun sorunlu çıktı. Sunucu sayısının yeterli olmaması ve her sunucunun 2000 kontenjanı olduğu için başlangıçta 5000'de sıra beklediğimiz de oldu. Buna çözüm olarak ekstradan sunucu sayısını arttırdılar ve sunucu değişikliği yapmak isteyenlere de kolaylık sağlamaya çalıştılar. (Sunucu değişikli konusunda her sunucu için transfer söz konusu olmadığını belirtmişler, Örnek olarak Bifrost başlangıçtan beri aktif sunucu olduğu için buraya geçişler yapılmayacak) Ayrıca oyun içi ekstra bonus verecek itemlerinde satışa sunulmayacağı için oyunun gelir kapısı kozmetik üzerinden olacak. Oyun için de düşen itemlerinde kullanıldığı zaman pazara atılmadığı gibi oyun içi item satışları için para birimi kullanmakta bir nebze engellenecektir diye tahmin ediyorum.

• Arkadaşlar klan görevlerini yapmama rağmen ödül sekmesindeki templer olamıyorum bu yüzden mavi itemleri satın alamıyorum. Ne zaman kaç level da mavi itemleri alabilirim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • osmandemi2 kullanıcısına yanıt

3000 rep kasıp açılan görevi yapman lazım. Trial of the templar falandır muhtemelen adı. Ben syndicate oynuyorum trial of bilmem ne olarak çıkıyordu görevler. 3000'e ulaşınca haritadan görevleri kontrol et bulunduğun townda çıkmayabilir görev. Tam olarak hatırlamıyorum gerçi ama ilk başta yukardaki rep barını ilk seviyeye getirince görev açılıyordu diye aklımda kaldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thrashbringer -- 13 Ekim 2021; 15:22:43 >
  • Thrashbringer kullanıcısına yanıt

Evet gem takılabilir 3-4 seviyede bir bu işlemi yenilemek lazım  

P. Storm'da öyle bir bug olduğunu bilmiyordum. Yeteneği kullanınca ve bahsettiğiniz gibi silah değiştirince yetenek direkt sönüyordu :D

Akşam olsun da bakalım artık ^^ Bu arada takip ettiğiniz bir build, video içeriği vs var ise paylaşabilir misiniz axe/Hatchet ile ilgili.

Teşekkür ederim tekrardan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xImR0 -- 13 Ekim 2021; 15:28:10 >
  • https://www.youtube.com/watch?v=jmLlfAHgndE&

başta şunu takip ediyordum ama sonra kendi kafama göre dağıttım skilleri falan. Gravity well'in en sonunu açmadım, hatchette infected throwa verdim falan tam hatırlamıyorum. Kendi kafama göre işime gelen skillere verdim biraz. Daha iyi veya kötü demiyorum kullanıma göre ayarlamaya çalıştım.

• Merhabalar.

1'den 60 levele kadar kasmak için deneyimli arkadaşlar bana ulaşabilirler. (40-50, 50-60 da olabilir) 7 ila 10 gün içinde hesabın 60 level olması gerekmekte. pm yazarsanız discord paylaşacağım detaylar için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dev@dam -- 13 Ekim 2021; 16:32:3 >
  • Bakmayın hocam forumdakilere herşeyin en iyisini o arkadaşlar bilirler siz keyfinize bakın oyunun açık dünya pvpsi çok keyifli bana sorarsınız.

• Thrashbringer kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim hocam

• arkadaşlar bir şekilde oyunu iade etmenin yolu var mı? iade talebine oto dönüyorlar 13 saat olmuş alamayız diye. Zaten çogunlugu sıralarda geçmişti. 1 haftadır girmiyorum bile.

İade alıyorlarmış diye duymuştum ama doğru almadılar

• Nymphetaminê kullanıcısına yanıt
    2 saat üzeri oynanmış ise iade edemezsiniz

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Neden dusuk ayarda oynamiyorsun ? bu oyun ekran kartini zorluyor belli

• technoB T kullanıcısına yanıt

Öyle yaptım. Düşük ayarlarda ekran kartının işlemcisini %65 70 arası kullanıyor ama sıcaklık ne yaparsam yapayım 73 te ssabit kaliyor

• Ekran kartinda sicaklik 80 e kadar normal aslinda.bir sorun yok orada.sesli calismasi da oyuna gore degisiyor.bu oyun hem islemciyi hem ekran kartini ust seviyede kullaniyor benim gordugum.senin sistemin aslinda onerilen ayarlar icin uygun gibi gozukse de bu oyun yoruyor ekran kartini baya

• Yeni başlayacak birisi olarak hangi karakter ile oynamalıyım ? Başlangıç için her türlü öneriye açığım.

• arkadaşlar markette satış süresi dolan ürünler doğrudan o şehrin deposuna mı geçiyor?

• DcNeuS kullanıcısına yanıt

evet

• Bende 13 saattir oynuyorum. Daha önceden Eso vesaire de oynamıştım. Şuan için hetchet ve great axe gidiyorum solo oynayan biri için gayet iyi bir build ileride bir gruba dahil olursam buildi değiştirebilirim.

Sakin sakin oynaya oynaya 20 Level oldum. Dünyası gerçekten renkler açısından çok canlı insanı içine çekiyor. Yan görevler genelde birbirine benzer MMO olduğu içinde sizi sürekli grind yapmaya yönlendiriyor.

Early game olarak en azından bu oyunu tavsiye edebilirim late ve end game içerikleri nedir daha çok bilmiyorum. Solo oynamak bile sarıyor.

• theabir kullanıcısına yanıt

Baslangic icin tank eger arkadaslarin yoksa solo oynayacaksan yani.cunku dps gidersen solo olarak cok yipratiyor guclu slotlar , bosslar falan.oynarsin ama zor olur yani.zaten sinif olayi olmadigi icin , sonradan baska silahlara gecebilirsin.

• Merhabalar, booster arıyorum.

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.