Şimdi Ara

New World (Amazon Games MMORPG) [ANA KONU] (26. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
762
Cevap
20
Favori
49.517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • R5 2600 ve rx 580 ile her şey en düşükte 60 fps zar zor alıyorum hatta çoğu yerde düşüyor ve takılmalar oluyor inşallah düzelir zamanla. Şimdilik ara verdim optimizasyon düzelene kadar.

• 1660s ekran kartıyla oynayan var mı?
    sırf bu oyun için pc alacağım, optimizasyon sıkıntılı sanırım. fazla bütçe olmadığından 1660s ekran kartlı pc almayı düşünüyorum, performansı nasıl olur?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar oyunun minimum sistem gereksinimlerinden sadece ram i karşılayamıyorum. laptopumda 6GB ram var 8 istiyormuş. Laptopumda oyunun nasıl çalışacağını test edebiliyor muyum? Demosu falan var mı acaba ona göre satın alayım diyorum

• Bende 1660ti var fena değil. Açık alanda şehir dışı 60-80 fps (bazen 50 lere düstüğü oluyor) Şehirde kalabalıklığa göre 30-60 fps

• oyunda para kazanmak kolay mı? hangi yayıncıya baksam 20-40m arası parası oluyor

• DcNeuS kullanıcısına yanıt

zor değil demek daha doğru olur. Henüz oyunun başları olduğu için herkes crafting kasmaya çalışıyor haliyle bir yandan kasarken bir yandan farmladığınız materyaller de güzel fiyattan satılıyor. Hammadde diyip geçmeyin insanlara onbinlercesi lazım, odundan bile iyi para kazanabilirsiniz sağda solda gördüğünüz ağaçları yahut hayvanları kesip derilerini farmlayarak güzel paralar biriktirirsiniz benden demesi. Tabi bu furya şuan için böyle gidiyor ileride ne olur bilemem

• Tuhaf Sahi kullanıcısına yanıt

evet, aynen dediğiniz gibiymiş biraz araştırma yaptım netten videolar filan iyi para kazanıyorlar, tabi baya zaman ve galiba hızlı dönmek içinde 40lv olup gerekli mining ekipmanlarını alıp baya hızlı dönülüyormuş

pazar fiyatlarına da baktım fiyatlar baya makul duruyor yani 60lv bir karakterin üstünü başını dizmek 'çantalar dışında' artık 5k mı diyorlar 5m mi diyorlar baya ucuza geliyor

yani piyasalar bu kadar makulken güç farkı sadece oynayış ve azda olsa anti kavramlarına mı bakıyor?

• FPS düşmesi kalaablikla ilgili, bende 3060 var ormanda görevde 80 140 arasında FPS görüyorum ama şehirde 40 a düştüğü de oluyor. Bu oyunda grafik ayarlarını very high alıp oynamaya da gerek yok çünkü hepsi aynı ben değişen birşey farkedemiyorum. Gereksiz yere gpu yormamak için lowda oynjyorum.

Biz sekiz dokuz kişi Ursa da marauder olarak oynuyoruz gelecek olan arkadaşlari bekleriz. Ortalamamiz şuan 30 falandır.

• Oyuna bi kaç gün içerisinde başlayacağım. server olarak hangisini önerirsiniz?

• first9 kullanıcısına yanıt

Yakın zamanda server değiştirme gelecek, şuan karakter açabileceğin server ların ekseriyeti yoğun değil, sadece bir kaç tanesini haftanın en yoğun gün ve saatinde sıraya alıyor.

• Server değiştirmeyi düşünen kişiler ve guruplar, kararlaştırıp bir server da toplanmak iyi olur. Beraber oynamayı düşünmüyorsanız bile aynı server a doluşalım ki malûm bir daha böyle bir hak tanınmayabilir.

Şöyle bir çıkış yolu da sunabilir bize ki bir serverda bütün haritayı ele geçirmiş 600 kişilik clan var. Bu tür absürd durumlara karşı çoklu guruplar da olsak organize olunup hamle yapılabilir. Faction mekaniği de buna izin veriyor.

Birleşmek şart değil ama bir lere karşı bir şeyler yapabilmek için de aynı sunucuyu tercih etmeliyiz vesselam.

• Oyuna yeni başladım. Şu an öğrenme aşamasındayım. 10 levelim. LFG ne demek? Sürekli yazıyorlar chatten. Party mi arıyorlar? Partilerde en çok aranan build hangisi? Solo oynamak bir süre sonra sıkıyor.

• Epey az hocam sizde çözünürlük nedir

• Al-Yeleli Arslan kullanıcısına yanıt
    New World (Amazon Games MMORPG) [ANA KONU]
  • Oyun bir ara ekran kartı yakıyor vs denmişti o yüzden almaktan vazgeçmiştim. 1070ti var. Hala öyle bir sıkıntı var mı ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Al-Yeleli Arslan kullanıcısına yanıt

En çok aranan tank ve healer oluyor genelde. Gel Ursa da ac bı karakter grubumuz var. Lfg grup arıyorum demek. O kisaltmalarin hepsi wow dan kalma genelde. Aşağıdaki wow konusna bakabilirsin.

https://forum.donanimhaber.com/wow-kisaltmalar-ve-terimler-sozlugu--9304579

• RazorXmia kullanıcısına yanıt
    1080p

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • jacquerr kullanıcısına yanıt

Bende rtx 2060 var.yuksek ayarda oynayinca isinma oluyor.cok denemedim yuksek ayari.sogutmayla belki oynanir ama zorlamadim.ortada oynuyorum simdi

• jacquerr kullanıcısına yanıt

gönlün rahat bir şekilde alıp oynayabilirsin zarar vermeyecektir ekran kartına.

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.