Şimdi Ara

New World (Amazon Games MMORPG) [ANA KONU] (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
762
Cevap
20
Favori
49.482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dün demiştim ilk gün giremeyiz diye 😀 Bu online çoğu oyunda oluyor. Fazla sürmez 1 haftaya sunucu artar herşey düzelir rahat olun 👍

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar serverlar hakkında bilgi verirmisiniz? hangi serverda başladınız. Türk yayıncılar hangi serverları seçtiler. Tşk ediyorum şimdiden

• Steam'de aşırı şikayet var oyuna girememek ile alakalı.

• New World (Amazon Games MMORPG) [ANA KONU]New Worldtwitter
    “Thank you everyone for the tremendous launch day support! We are aware of login queues and server issues, the team is working hard to get them addressed and get everyone in and playing! Thank you for your patience.”
    https://twitter.com/playnewworld/status/1442853898302099456
  • oyuna giriş sırası azalcağına yükseliyor :D hayır açık beta,kapalı beta niye yapıldı onu anlamıyorum , sen onca reklam ver tüm yayıncıları topla ama serverler çöp bu kadar amatörlüğü elinde imkan olmasına rağmen yapabiliyorsa oyundan pek birşey beklemiyorum şahsen . sabah 9'da açıldı hala sorunu çözmedileri 1-2 saat önce açıklama yaptılar üstünde çalışıyoruz diye ama boş yeni server açıyorlar sadece. biz istediğimiz server de oynayamadıktan sonra yeni server açmanın faydası ne en azından birşey açıkla karakter transfer getir millet boş serverde oynasın daha sonra karakteri istediği servera aktarsıın.

• XanthiN kullanıcısına yanıt

Girmek imkansız, en kısa sıra 1500 kişi

New World (Amazon Games MMORPG) [ANA KONU]
  • Tam çıkacakken 6 tane sunucu açtılar girdim hemen, optimizasyonu güzel olmuş very high da 60 70fps felan alıyor, şehir içi artık 5900x olsa bile kasacak çünkü binin üzerinde oyuncu var her bir şehirde

• 11 LvL'a kadar güzel oynadım, afk kalınca oyundan atmışlar. 1100 kişiyi bekliyorum New World (Amazon Games MMORPG) [ANA KONU] , EU serverleri için bekleme sıralarına bakın: TIKLA

Hellheim'de 22 bin kişi bekliyor New World (Amazon Games MMORPG) [ANA KONU] 

Alfheim sabah boştu hemen girmiştim, daha başlayamayanlara Alfheim serverini tavsiye ederim; sakin bir server, gruplaşmalar felan diğer serverlerdeki gibi absürt değil beni aynı nickle ekleyebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NinJaus -- 28 Eylül 2021; 20:28:13 >
  • 2000 kişi mmo için çok az.

• oyunu beğendim ama şansıma tüküreyim rastgele bir serverda açtım karakteri bir sürü keko türkün olduğu yere düştüm. Main chatte türkçe küfürleşip duruyorlar. Yeniden karakter oluşturmak zorunda kalacağım, server transferi de yok sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kortor -- 28 Eylül 2021; 20:10:27 >
  • kortor K kullanıcısına yanıt

Hangi server o, yanlışlıkla orada başlamayalım New World (Amazon Games MMORPG) [ANA KONU] 

• NinJaus kullanıcısına yanıt

gaunesti sanırım karakteri sildim çıktım, yanlış hatırlıyor olabilirim ismini. 15 level yaptım ama katlanılacak gibi değil kınaytçı küfürbaz ergen profili ile dolu, server transferi de yok. İyi bir server bulmak lazım. Türklerle oynamak güzel ama iyi bir türk topluluğu bulmak çok zor.

• New World (Amazon Games MMORPG) [ANA KONU]
    New World (Amazon Games MMORPG) [ANA KONU]New Worldtwitter
    “Read an update regarding New World Launch #NWstatus 📍 https://t.co/KklxZUYlzf”
    https://twitter.com/playnewworld/status/1442902404609941507?s=20

15 dk. önce falan server yoğunluğuyla ilgili ve server transferi ile ilgili tweet attılar.

• Server kapasitesi artması sorunu bitirmez 370k oyuncu var 700k sıra bekleyen...

Hype azalmalı oyun 1 aya düzene oturur şuan tam bir işkence zaten. Son açıklamada 1 kerelik server karakter taşıma beleş olmuş kısaca girin kasın en az sırası olan yerde sonra karakteri taşırsınız.

Tabi taşıma işi popülasyonu yüksek yere olmayacak ise o biraz sıkıntı yaşatır.. Amazon şaşırtmadı mmo işinde şimdilik sıçtılar..

• Çok vaktinizi aldıysa keşke silmeseydiniz hocam, yukarıda arkadaş duyuruyu paylaşmış 2 hafta içinde dilediğin servere masrafsız şekilde karakterini geçirebilecekmişsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NinJaus -- 28 Eylül 2021; 20:49:8 >
  • New World (Amazon Games MMORPG) [ANA KONU]

Bu hatayı alan var mı arkadaşlar ? Neyden kaynaklanıyordur bilen var mı?

• Kriger kullanıcısına yanıt
    New World (Amazon Games MMORPG) [ANA KONU]
    New World (Amazon Games MMORPG) [ANA KONU]steamcommunity.com
    Error - "game security violation detected (#0000000D)" :: Absolver General Discussions
    https://steamcommunity.com/app/473690/discussions/0/1618346571420574073

farklı oyun fakat adam anakart, ekran kartı ışıklarını kontrol ettiği 3. parti bir uygulamayı kapatmış ve sorun çözülmüş.

bu tip yazılımlardan açık olanları tek tek kapatıp deneyin.

• Giremedim bugün. Başka bi zamana kaldı artık.

• Oyunu satın alan oyuncuların en az yarısı oynamak için sıra bekliyor. Misal ben.

İlk günden olur v.b diyenleri de anlamıyorum.

Burda ya bilerek yapılan bir durum var yada bunlar cidden beceriksiz.

Oyunun satış rakamlarını bilmiyorlar mı? Bu satış rakamlarına göre oyun çıkışından itibaren nasıl bir yoğunluk olabileceğini hesaplayamiyorlar mi? Ona göre server kapasitelerini ayarlamalari gerekmez mi?

Bir de 1 hafta diyen var. Ben yarın da giremezsem bu oyuna büyük ihtimal silerim.

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.