Şimdi Ara

New World (Amazon Games MMORPG) [ANA KONU] (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
762
Cevap
20
Favori
49.481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Biz ekip ile birlikte oyunu deneyimledik. Bu oyun ne tam bir MMORPG nede tam bir survival. Şuan çıkışını bekliyoruz. Ufak bir ekip gireceğiz fakat ilk 1 ay oynarız en fazla. Başka başka değişiklikler olmazsa New World uzun uzun oynayacağımız bir yapım değil. Çok fazla eksiği var. Bir mini map bile koyamamışlar. Open World pvp olan oyunda çanta açınca pause yapmışsın gibi karakter lank diye duruyor çok ilginç. Herşeyin skillshot olmasıda tuhaf. Sanki action fps oynuyoruz.

Manifesto Territory youtube kanalımızda pvp videolarımızı yayınlayacağız. Çok hype olamadık o yüzden büyük bir organizasyona gerek duymadık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • New World (Amazon Games MMORPG) [ANA KONU]
    New World (Amazon Games MMORPG) [ANA KONU]
    New World resmi forumunda açılacak olan Avrupa sunucuları bunlar gözüküyor, bizim saatimize göre ayın 28inde sabah 9 da oyun açılacak, tabi sunuculara aşırı yüklenme olmaması için daha erken de açabilirler. Şimdiden planlamanızı yapabilmeniz için paylaştım.

Oyun açıldığı zaman Amazon'un oyunu olduğu için Twitch'te drop ödül eşyaları düşecek çok büyük bir ihtimalle, yayınlara beklerim
    twitch
    Meerthz - Twitch
    https://www.twitch.tv/meerthz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metz -- 26 Eylül 2021; 14:21:44 >

• Hiç r9 380 ve 8gb ram ile oynamayı deneyen oldu mu? Minimum sistem gereksinimi ile oynanmıyor mu?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sorusoran12

Hiç r9 380 ve 8gb ram ile oynamayı deneyen oldu mu? Minimum sistem gereksinimi ile oynanmıyor mu?

İşlemciniz nedir ?

• emre040 E kullanıcısına yanıt
    İ5 2500k

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • sorusoran12 S kullanıcısına yanıt

İşlemci yüzünden düşük fps alabilirsiniz. Ama belki düşük ayarlarda 45-50 fps oynatabilir ancak bu çok iyimser bir tahmin oyunun optimizasyonu biraz düzelmezse şehir içlerinde daha da düşebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre040 -- 25 Eylül 2021; 0:25:23 >
  • hangi sunucuda başlayacak Türkler çoğunlukla bende orada başlayayım

• quote:

Orijinalden alıntı: Metz

New World resmi forumunda açılacak olan Avrupa sunucuları bunlar gözüküyor, bizim saatimize göre ayın 28inde sabah 9 da oyun açılacak, tabi sunuculara aşırı yüklenme olmaması için daha erken de açabilirler. Şimdiden planlamanızı yapabilmeniz için paylaştım.

Oyun açıldığı zaman Amazon'un oyunu olduğu için Twitch'te drop ödül eşyaları düşecek çok büyük bir ihtimalle, yayınlara beklerim
    https://www.twitch.tv/meerthz

World set in bı önemi var mı?

• N3v3N N kullanıcısına yanıt

Bazı serverlarda yüksek takipçili yayıncılar olduğu için oynamakta güçlük çekebilirsin onun dışında bir farkı yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: N3v3N

World set in bı önemi var mı?

Alıntıları Göster

Benim bildiğim world set aynı olanlar ilerde serverların birleşme durumu olursa kendi aralarında olacak.

• Steam'dan ön indirme bugün açılacak diyorlardı.. İş yerindeyim de açıldı mı ya da ne zaman açılacak bilgisi olan var mı ?

• Arkadaşlar hangi server, faction'ı seçeceksiniz?

• Oyun ön yüklemeye açılmış

• Hangi serverdayız arkadaşlar :)

• asarburak A kullanıcısına yanıt

Aynen server söyleyin beyler :) Tabi ilk gün çökmezse ki çöker :)

• ön yükleme açılmış.

arkadaşlar hangi sunucuda oynacaksınız ?

• Sunucu listeleri: tıklayın

EU Central için en dolu serverleri en yüksekten, aza doğru sıralayayım; Jotunheim, Inferni, Hades, Asgard, Learad, Amenti daha uzun uzun gidiyor 60 küsür server var sanırım.

Araştırdığım kadarıyla Jotunheim'de yoğunluktan droplar oluyormuş Hades veya Asgard seçecek bizim topluluk.

Sizce arkadaşlar?

@savcı963 , @osmandemi2 , @asarburak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NinJaus -- 27 Eylül 2021; 22:16:42 >
  • NinJaus kullanıcısına yanıt

Topluluk nereyi seçerse bana uyar katılırım.

• Gerçekten bilemedim, Hellheim ya da Asgard diye düşünüyorum New World (Amazon Games MMORPG) [ANA KONU] 

Benim için hiç farketmiyor neticede boş kalan serverleri birleştirecekler.

• aynen bana da fark yapmaz maksat muhabbet olsun . çoğunluk neredeyse orayı seçerim. ama sanki bizim Türkler Asgarda geçeceklermiş gibi geliyor bana

oyun ne zaman açılacak saat kaçta ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi savcı963 -- 27 Eylül 2021; 22:23:5 >
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.