Şimdi Ara

New World (Amazon Games MMORPG) [ANA KONU] (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
762
Cevap
20
Favori
49.481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

önce ki closed beta 40 GB civarıydı. gene o civarlarda olur diye düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Silverlight

Yaptırdım hocam sağ olasın. Keşke predownloada izin verselerdi, kaç gb oyun biz indirene kadar zaten gün biter.

Alıntıları Göster

Üşenmedim sabah işe gitmeden predownload açılmış mı diye bakayım dedim açmamışlar. Son kapalı betada bir gün önceden indirmiştik. Bu sefer niye böyle yapıldı çok ilginç ki betada çok kısa sürecek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kebapVShamburger

Üşenmedim sabah işe gitmeden predownload açılmış mı diye bakayım dedim açmamışlar. Son kapalı betada bir gün önceden indirmiştik. Bu sefer niye böyle yapıldı çok ilginç ki betada çok kısa sürecek

Alıntıları Göster

Yavaş yavaş açıyorlar şuan bir arkadaşım indiriyor mesela fakat bana açılmadı.

• Arkadaşlar beta bugün başlıyor ekip arayan varsa (+20) bize katılabilir yeni oluşumuz herkes yeni tanışıyor çekinmeyin. New World (Amazon Games MMORPG) [ANA KONU] 

New World (Amazon Games MMORPG) [ANA KONU]
    New World (Amazon Games MMORPG) [ANA KONU]discord
    Join the Project Aeternum Discord Server!
    https://discord.com/invite/fJYndPYbEq
  • davetler gelmeye başladı, indiriyorum bende.

New World (Amazon Games MMORPG) [ANA KONU]
  • İndirmeye başladım ben de. Oyun açıldı mı şu an yoksa sadece indirmeye mi izin veriyor?

• Silverlight kullanıcısına yanıt

açılmadı henüz, dün bahsettiğim saatlerde açılacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gaara34

açılmadı henüz, dün bahsettiğim saatlerde açılacak.

İyi o zaman, benim internet anca indirir o saate.New World (Amazon Games MMORPG) [ANA KONU] 

• Bundaki ilerleme de silenecek mi ?

• osmandemi2 kullanıcısına yanıt

evet silinecek, çıkışta sıfırdan başlayacak herkes.

• Haber için teşekkürler, beni betaya almamışlar galiba indiremiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: kayraTsu07

Haber için teşekkürler, beni betaya almamışlar galiba indiremiyorum

Bu beta herkese açık, sen indirme talebi et kısa süre de mail gelir diye düşünüyorum.

• Metz kullanıcısına yanıt

Galiba talep istemiştim, ama oyunu almadan önce. Az önce satın aldım oyunu, umarım kabul edilir

• quote:

Orijinalden alıntı: kayraTsu07

Galiba talep istemiştim, ama oyunu almadan önce. Az önce satın aldım oyunu, umarım kabul edilir

Geçen betada satın alan herkes direkt olarak oynayabiliyordu. Şuan ki açık betada satın alsa da almasa da herkesin oynayabiliyor olması lazım çünkü adı üstünde açık beta. Steam in yeni çıkardığı beta istek olayı yüzünden bir gecikme yaşanıyor olabilir beta kabullerinde

• Bu oyunu alın da hep beraber oynayalım sayımız artsın . Ben aldım ama oynamayacam . Geçen betada yaptıklarımı tekrar yapıp 15 gün sonra bir daha baştan yapmak istemiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: osmandemi2

Bu oyunu alın da hep beraber oynayalım sayımız artsın . Ben aldım ama oynamayacam . Geçen betada yaptıklarımı tekrar yapıp 15 gün sonra bir daha baştan yapmak istemiyorum.

Ben company kuruyorum hocam sizi de bekleriz. Hali hazırda 4 5 arkadaş oyunu almış bulunmaktayız. Forumdan oynayacak olup da henüz bir gruba dahil olmayan varsa beraber başlamamız daha güzel olabilir. Oyun da bir gruba dahil olunmadığı sürece hızlı bir gelişim sergilenemez diye düşünüyorum. Betada kalabalık gruplarla karşılaşınca pvp de eli kolu bağlanıyordu insanın

• Yok haklısın hocam oyun çıkışında tabi ki katılmak isterim . Ama ilk betayı çok oynadım .şimdi de otursam oynarım. Ama sıfırlanması hoş olmuyor. Outraiders oyununu da beta da denedim sevince satın aldım. Kaldığım yerden devam ettim. MMO değil ama yine beraber oynama ağırlıklıydı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osmandemi2 -- 9 Eylül 2021; 15:37:10 >
  • osmandemi2 kullanıcısına yanıt

Aynen hocam hem sıfırlanacak hem de süre çok az bu sefer. Ben yeni insanlarla tanışayım diye oynacağım biraz da oyunda neler değişti onlara bakacağım.

• Şimdi kontrol ettim, New world değilde kütüphanede open beta var, onu indirmek lazımmış, indiriyorum şimdi

• geçen sene ki betadan sonra oyunu hiç oynamamıştım. şimdi bir saat kadar daha oynadım bu açık betayı. optimizasyon iyileşeceğine daha kötü olmuş. GPU kullanımı şehir içinde çok fazla düşüyor. stutter sorunları çok fazla.

tabi çok fazla oynamadım lakin geçen seneki beta ile kıyasla oyunun ilk saatin hiç bir farkı yok. daha derinlemesine oynamak da içimden gelmiyor şuan, benden mi geçti mmo işi bilmiyorum. ya her şeyi geçtim de bi sprint tuşu eklemek çok mu zor şu oyuna? şimdi yeteneklere hakim değiliz ama yeteneğe bağlı bir sprint özelliği gelir mi oda net değil.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.