Şimdi Ara

New World (Amazon Games MMORPG) [ANA KONU] (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
762
Cevap
20
Favori
49.481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Can sungur oynarken izledim yani kararsızım bir yandan çekiyor bir yandan itiyor oyun

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merak edenler için yazıyorum. Oyunu satın aldım. Oyun ile birlikte steam kütüphanesine open beta adında bir oyun gibi beta sürümü ekleniyor. Onu indirerek betaya giriş yapıyorsunuz. Gtx 970 ile önerilen ayarlarda 60 fps ile oynayabildim. Hiç bir sıkıntı yaşamadım ancak oyun beni sarmadı. Biraz yavan bir oynanış tadı aldığım için iade ettim. Oyun çıkış tarihine kadar open betayı oynayıp son gün de iade edebilirsiniz bu arada. Ya da oyun çıkış tarihi itibariyle standart oyun iade kuralları doğrultusunda da iade şansınız var

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bilgi için yazıyorum, 1080p de aşağıda ki sistem High ayarlarda 60-65 FPS arası veriyor.

Ryzen 5 3600

16 GB ddr 4 3600mhz ram

Radeon RX 5500 XT 4 GB ekran kartı

• Oyun kapalı betadan çıkıyor, alt forum açılacak mı? Bu şekilde başlık altında zor olur bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: hetşat

Oyun kapalı betadan çıkıyor, alt forum açılacak mı? Bu şekilde başlık altında zor olur bence.

toplasan 10 kişi oynuyor hocam forumda ne alt forumu  

• quote:

Orijinalden alıntı: ReflexAction

toplasan 10 kişi oynuyor hocam forumda ne alt forumu  

Alıntıları Göster

• Oyunda yavanlık var şuanki haliyle ileride ne olur bilemem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnergyHill -- 3 Ağustos 2021; 15:44:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Karakterim gitmiş, durum herkesde aynımı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Esoterickk

Karakterim gitmiş, durum herkesde aynımı ?

beta kapandı tüm karakterler silindi.

• quote:

beta kapandı tüm karakterler silindi.

Alıntıları Göster

Tekrar yüklenecek mi peki ? 40 leveldim o kadar uğraş verdim. Eğer yüklemeyecekse direk iade edeceğim.

• Oyun 28 Eylül tarihine ertelendi.

• quote:

Oyun 28 Eylül tarihine ertelendi.

bence iyi olmuş. ekran kartı yakıyor oyun düzeltmeleri lazim. korkudan 30 fps'e sabitleyip oynadim betayi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-19B1EB24B -- 4 Ağustos 2021; 22:22:3 >
  • ReflexAction kullanıcısına yanıt

Betayı oynayan biri olarak bence finale yakındı. Ufak tefek grafiksel hatalar vardı. Oyun MMO olduğu için zamanla daha fazla içerik eklenir zaten. 2 ay var çıkmasına umarım iyi değerlendirirler .

• Hocam o sadece palit marka 3090 karda oluyordu. Onu da patch ile çözdüler zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: osmandemi2

Hocam o sadece palit marka 3090 karda oluyordu. Onu da patch ile çözdüler zaten.

hocam bende cpu'da gpu'da gereğinden fazla isiniyor. bu oyunda oluyor nedense

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-19B1EB24B

hocam bende cpu'da gpu'da gereğinden fazla isiniyor. bu oyunda oluyor nedense

Alıntıları Göster

Herkes de var o sıkıntı sistemi sömürüyor resmen oyun sanki benchmark testine sokmuşuz gibi

• quote:

Herkes de var o sıkıntı sistemi sömürüyor resmen oyun sanki benchmark testine sokmuşuz gibi

Alıntıları Göster

mining yapiyoruz mübarek

• osmandemi2 kullanıcısına yanıt

Oyun Palit marka kartlarda değil EVGA RTX 3090 larda soruna yol açtı.Hatta 30 tan fazla kart kullanılamaz duruma gelmişti.Gelen güncellemenin çok bir olayı yok sadece fps limiti ekliyor onuda program aracılığıyla ekleyebiliyoruz.Bu kart yakma olayı yüzünden oynamayı düşünmüyorum durduk yere 3070 ten olmayalım  

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.