< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
New World (Amazon Games MMORPG) [ANA KONU] (10. sayfa)
-
-
Merak edenler için yazıyorum. Oyunu satın aldım. Oyun ile birlikte steam kütüphanesine open beta adında bir oyun gibi beta sürümü ekleniyor. Onu indirerek betaya giriş yapıyorsunuz. Gtx 970 ile önerilen ayarlarda 60 fps ile oynayabildim. Hiç bir sıkıntı yaşamadım ancak oyun beni sarmadı. Biraz yavan bir oynanış tadı aldığım için iade ettim. Oyun çıkış tarihine kadar open betayı oynayıp son gün de iade edebilirsiniz bu arada. Ya da oyun çıkış tarihi itibariyle standart oyun iade kuralları doğrultusunda da iade şansınız var
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bilgi için yazıyorum, 1080p de aşağıda ki sistem High ayarlarda 60-65 FPS arası veriyor.
Ryzen 5 3600
16 GB ddr 4 3600mhz ram
Radeon RX 5500 XT 4 GB ekran kartı
-
Oyun kapalı betadan çıkıyor, alt forum açılacak mı? Bu şekilde başlık altında zor olur bence.
-
quote:
Orijinalden alıntı: hetşatOyun kapalı betadan çıkıyor, alt forum açılacak mı? Bu şekilde başlık altında zor olur bence.
toplasan 10 kişi oynuyor hocam forumda ne alt forumu
-
quote:
Orijinalden alıntı: ReflexActiontoplasan 10 kişi oynuyor hocam forumda ne alt forumu
Alıntıları Göster
-
Oyunda yavanlık var şuanki haliyle ileride ne olur bilemem.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnergyHill -- 3 Ağustos 2021; 15:44:20 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Karakterim gitmiş, durum herkesde aynımı ?
-
quote:
Orijinalden alıntı: EsoterickkKarakterim gitmiş, durum herkesde aynımı ?
beta kapandı tüm karakterler silindi.
-
quote:
Orijinalden alıntı: ReflexActionbeta kapandı tüm karakterler silindi.
Alıntıları GösterTekrar yüklenecek mi peki ? 40 leveldim o kadar uğraş verdim. Eğer yüklemeyecekse direk iade edeceğim.
-
Oyun 28 Eylül tarihine ertelendi.
-
quote:
Orijinalden alıntı: ReflexActionOyun 28 Eylül tarihine ertelendi.
bence iyi olmuş. ekran kartı yakıyor oyun düzeltmeleri lazim. korkudan 30 fps'e sabitleyip oynadim betayi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-19B1EB24B -- 4 Ağustos 2021; 22:22:3 > -
Betayı oynayan biri olarak bence finale yakındı. Ufak tefek grafiksel hatalar vardı. Oyun MMO olduğu için zamanla daha fazla içerik eklenir zaten. 2 ay var çıkmasına umarım iyi değerlendirirler .
Hocam o sadece palit marka 3090 karda oluyordu. Onu da patch ile çözdüler zaten.
quote:
Orijinalden alıntı: osmandemi2Hocam o sadece palit marka 3090 karda oluyordu. Onu da patch ile çözdüler zaten.
hocam bende cpu'da gpu'da gereğinden fazla isiniyor. bu oyunda oluyor nedense
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-19B1EB24Bhocam bende cpu'da gpu'da gereğinden fazla isiniyor. bu oyunda oluyor nedense
Alıntıları GösterHerkes de var o sıkıntı sistemi sömürüyor resmen oyun sanki benchmark testine sokmuşuz gibi
-
quote:
Orijinalden alıntı: ReflexActionHerkes de var o sıkıntı sistemi sömürüyor resmen oyun sanki benchmark testine sokmuşuz gibi
Alıntıları Göstermining yapiyoruz mübarek
-
Oyun Palit marka kartlarda değil EVGA RTX 3090 larda soruna yol açtı.Hatta 30 tan fazla kart kullanılamaz duruma gelmişti.Gelen güncellemenin çok bir olayı yok sadece fps limiti ekliyor onuda program aracılığıyla ekleyebiliyoruz.Bu kart yakma olayı yüzünden oynamayı düşünmüyorum durduk yere 3070 ten olmayalım
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X