arkadaşlar herkese merhabalar bildiğiniz gibi oyun şuan kapalı beta sürecinde bizde arkadaşlarımızla bir discord grubu kurarak hem kapalı beta sürecinde hem de oyun çıktığında oyun içersinde bir klan kurarak hem birbirimize yardım etmeyi hem hoşça vakit geçirmeyi düşünüyoruz. Discord grubumuzun linki : Discord grubuna katılmak için 18 yaşından büyük olmanız ve kayıt odasından kayıt olmanız gerekmektedir. herkese şimdiden iyi oyunlar diliyorum < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cybrtrk -- 27 Temmuz 2021; 11:48:41 > |
New World (Amazon Games MMORPG) [ANA KONU] (9. sayfa)
-
-
Sonunda uçup kaçmanın olmadığı, aşırı ütopik şeylerin olmadığı, pve de gelene geçene tek atamadığın normal mobların bile seni zorladığı yavaş ve combatın gerçekçiliğe yakın bir MMORPG yapılmış, öyle yorumlar okudum ki sanki MMORPG oyunlarında bunların olması şartmış bunlar olmayınca bu oyunun MMORPG olmadığını iddia edenler filan var.
Ama içerik olarak zayıf gibi duruyor zamanla toparlayacağını düşünüyorum yoksa uzun soluklu bir oyun olamaz..
-
Ütopik yazarken aslında zıplayıp kılıç darbesiyle 3-5 mobu havaya uçurup havada combo yapıp yere çarpan şeyler benim için ütopik, yoksa büyüler tabiki var ama şimdilik gördüğüm onlarda çok abartılı şeyler değil gibi sanki.
Ama dediğim gibi içerik zayıf pve kısmı çeşitlendirilmeli
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Daniel Faraday -- 27 Temmuz 2021; 12:47:13 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Lahmacun KüreğiOyuna 4 saat dayanabildim. Bu oyun kesinlikle MMORPG değil. Sıradan moblar bile seni sarsabiliyor, combonu bozabiliyor. Oyun çok yavaş ve yavan.
ney peki bu oyun ?
arkadaşım oyun theme-park mmorpg . hatta ilk başlarda sandbox olarak yaptılar ancak baya bir tepki gelince sandbox özelliğini kaldırdılar.
bahaneye gel. sıradan moblar seni sarsabiliyor nedir? ne oynadın bu zamana kadar mesela? hangi mmorpg oyunlarını oynadın ? ne combosu hocam ? oyunda zaten 2 tane skill basabiliyorsun neyin combosu? hadi wow daki gibi bazı skillerlere macro atarsın gelirsin dersin combo yapamıyorum vs.. yahu oyunda oda yokki. oyunun combat sistemi biraz eso biraz conan exiles bunu herkes biliyor.
hadi oyunu beğenmedim dersin anlarız da bu oyun kesinlikle mmorpg değil nedir ya?
Konuya gelirsek.
Oyun henüz hazır değil arkadaşlar. Beta olarak geçiyor ama oyunun seviyesi şu an net olarak alpha.
Oyunun çok ekisiği var. karakter modellemeleri tam oturmamış. karakterlerin movement olayı sıkıntılı. oyunda optimizasyon sıkıntısı var . çeşitlilik ciddi az. bu güne oynadığım tüm oyunlarda shield yanına istediğin silahı alırsın . farklı vuruş hisleri yaratır ama new world te mesela tank oynayacaksan illa sword+shield olayına itiyor. skilleri sword üzerinden almak zorundasın . one hand axe+shield, mace+shield (evet oyunda onehand mace yok) gibi çeşitliliğe itmiyor. bunu nasıl atlarlar anlamak mümkün değil.
sonra mount olayı. oyunda mount yok. mal gibi koşmak zorundasınız. mount ekleneceği ile ilgili bir bilgi de henüz yok sanırım . varsa birileri bilgi verebilir. belirli bir levelden sonra atıyorum 20 olduktan sonra mount alınabilir ama yok.
haritalar birbirini tekrar ediyor. mob çeşitliliği oldukça az vs...
daha çok şey yazılabilir.
Bunun yanında craft sistemi aşırı iyi. sadece craft sistemi için bile oynanır.
aylık ücret yok bu hem iyi hemde kötü.
combat sistemi bence sade ve şık. diger mmorpg lerin aksine şu skili basayım şundan kurtalıyım gibi bir şey yok. daha çok movement üzerine fight lar mevcut. yani bir boss un karşısında mal gibi durursanız tank bile olsanız tek yiyebilirsiniz. skill based mmorpg lerden sıkılanlar için birebir gelir. kafanızı çalıştırır. zihninizi açar nitelikte .
itemler realistik. öyle yanarlı dönerli çok fazla item yok mesela buda göze hoş geliyor.
yani bilemiyorum güzel yanları da çok oyunun ama bir okadar eksik yönü mevcut. time trap olan şeylerden de kurutulursa tadından yenmez gibi geliyor. birde eleştiriyorum tabi ama bir yandan oynatıyor kerata.
new world garip oyun. hype çok fazla. mmorpg açlığı çok fazla. millet değişiklik arıyordu buldun gibi.
gelecek vaat ediyor demek lazım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alen Doğu Gencer -- 27 Temmuz 2021; 13:6:27 >
-
1 haftadır oynuyorum craft sistemi harika bölgeleri gezerken bir yandan birşeyler toplayıp köye döndüğünde birşeyler yapabilmek çok keyifli combat sade ve güzel 35 tane skill bar ile 35 tane sacma sapan kombo yapmaya calismiyorsun.yurumek bazen can sıkıyor ama pet gelecegini düşünmüyorum çünkü loot temelli bir oyun onun yerine stamina kadar sprint olayı gelirse daha hoş olabilir. Ashes of creations çıkana kadar oynayabilirim.ilk bir yılda hızlı guncellemelerle içerikler eklenirse optimizasyon düzeltilirse daha hızlı yol kateder
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bizimde yaş 30 28 37 3 kişiyiz katılmak istersen bize bekleriz hocam zaten 4 kişiyle dungeunlar dönülüyor ona göre buildler kurariz bende 9 5 çalışıyorum evliyim arta kalan vakitlerde oynuyorum.keyifi
Oyunun beta suresince oynama saatine bakmaksizin iade sansi oldugunu duydum. Bu steam icin de gecerli mi ? Oyleyse alip 2 3 gun denemek istiyorum
evet ben 6 saat kadar oynayıp iade ettim ve kabul edildi iadem.
-
MMO dünyasına pek çok kişi gibi KO ile giriş yaptım lise dönemimde. Sonrasında kısa bir süre SRO ve yaklaşık 2 yıldır ESO oynuyorum. Anlamsız skill efektlerinin olmadığı vs. bu tarz MMO oyunları seviyorum. Çalışıyor olmama rağmen beta sürecinde 50 saati devirdim. Birlikte başladığım 2 arkadaşım için de bu durum geçerli. Binek olmayışı beni hiç rahatsız etmedi. Evet yürümek vakit alıyor ancak görevlerinizi aldığınız yerleşim yerinden çıkıp tek seferde 8-10 görev tamamlayabiliyorsunuz bu yürüyüş esnasında. Craft sistemi de çok karışık değil, bu yönünü de ayrıca sevdim. İnsanlar yeni çıkış yapacak bir oyundan rakibi olan ESO veya WoW gibi yıllardır üzerine inşa edilmiş bir content bekliyor ve ben bunu anlamıyorum. Bu oyunlarda tıpkı NW gibiydi ilk çıktığında. Yapılabilecek şey sayısı pek azdı. Sonrasında çıkan genişleme paketleri vs derken yürüdüler gittiler. Aynısı bu oyun için olacak. Kilometresi sıfır olan bir oyun sonuçta karşımızda gördüğümüz oyun. Sistemleri çok zorluyor eleştirilerine dikkat ederseniz ağırlıklı olarak ekran kartı modelleri üzerinden veriliyor örnekler. "3070 kullanıyorum xx fps alıyorum" gibi yorumlar genelde. Ancak burada asıl dikkat edilmesi gereken bu ekran kartlarının yanında işlemcilerin ne olduğunu bilmiyoruz. Gördüğüm kadarıyla bu oyun ekran kartı, işlemci ve garip ama sanki HDD gibi donanımları topluca kullanıyor gibi. Ryzen 3090x ve 1080Ti ikilisi ile oynuyorum ben oyunu. Neredeyse hiç fps drop yaşamadım ve fps sıkıntısı çekmedim.
31 Ağustos tarihini bekliyoruz bakalım. Çıksın izin alıp oynayalım biraz :)
-
quote:
Orijinalden alıntı: Alen Doğu Gencerney peki bu oyun ?
arkadaşım oyun theme-park mmorpg . hatta ilk başlarda sandbox olarak yaptılar ancak baya bir tepki gelince sandbox özelliğini kaldırdılar.
bahaneye gel. sıradan moblar seni sarsabiliyor nedir? ne oynadın bu zamana kadar mesela? hangi mmorpg oyunlarını oynadın ? ne combosu hocam ? oyunda zaten 2 tane skill basabiliyorsun neyin combosu? hadi wow daki gibi bazı skillerlere macro atarsın gelirsin dersin combo yapamıyorum vs.. yahu oyunda oda yokki. oyunun combat sistemi biraz eso biraz conan exiles bunu herkes biliyor.
hadi oyunu beğenmedim dersin anlarız da bu oyun kesinlikle mmorpg değil nedir ya?
Konuya gelirsek.
Oyun henüz hazır değil arkadaşlar. Beta olarak geçiyor ama oyunun seviyesi şu an net olarak alpha.
Oyunun çok ekisiği var. karakter modellemeleri tam oturmamış. karakterlerin movement olayı sıkıntılı. oyunda optimizasyon sıkıntısı var . çeşitlilik ciddi az. bu güne oynadığım tüm oyunlarda shield yanına istediğin silahı alırsın . farklı vuruş hisleri yaratır ama new world te mesela tank oynayacaksan illa sword+shield olayına itiyor. skilleri sword üzerinden almak zorundasın . one hand axe+shield, mace+shield (evet oyunda onehand mace yok) gibi çeşitliliğe itmiyor. bunu nasıl atlarlar anlamak mümkün değil.
sonra mount olayı. oyunda mount yok. mal gibi koşmak zorundasınız. mount ekleneceği ile ilgili bir bilgi de henüz yok sanırım . varsa birileri bilgi verebilir. belirli bir levelden sonra atıyorum 20 olduktan sonra mount alınabilir ama yok.
haritalar birbirini tekrar ediyor. mob çeşitliliği oldukça az vs...
daha çok şey yazılabilir.
Bunun yanında craft sistemi aşırı iyi. sadece craft sistemi için bile oynanır.
aylık ücret yok bu hem iyi hemde kötü.
combat sistemi bence sade ve şık. diger mmorpg lerin aksine şu skili basayım şundan kurtalıyım gibi bir şey yok. daha çok movement üzerine fight lar mevcut. yani bir boss un karşısında mal gibi durursanız tank bile olsanız tek yiyebilirsiniz. skill based mmorpg lerden sıkılanlar için birebir gelir. kafanızı çalıştırır. zihninizi açar nitelikte .
itemler realistik. öyle yanarlı dönerli çok fazla item yok mesela buda göze hoş geliyor.
yani bilemiyorum güzel yanları da çok oyunun ama bir okadar eksik yönü mevcut. time trap olan şeylerden de kurutulursa tadından yenmez gibi geliyor. birde eleştiriyorum tabi ama bir yandan oynatıyor kerata.
new world garip oyun. hype çok fazla. mmorpg açlığı çok fazla. millet değişiklik arıyordu buldun gibi.
gelecek vaat ediyor demek lazım.
Alıntıları GösterKendi kendine sorup cevaplamışsın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
ben mmorpg olan bir oyunun artı ve eksilerini yazdım. sen bu oyun kesinlikle mmorpg değil diyorsun ? bende sana nasıl değil diyorum. evet nasıl değil?
-
Ben şahsen hayvan olmamasını sevmedim yoksa oyun benim aradığım MMO . Yürü yürü insan bıkıyor. Evet birden fazla görev yapabiliyorsun ama MMO olan bir oyunda binek hayvanı olmalı çünkü alan gen ve yürümek bir süre sonra bezdirici oluyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
teşekkür ederim cevap için
-
Arkadaşlar merhaba.
Kamma sunucusunda oynuyorum guild arıyorum.
Bugün sabah başladım ve 15 levelim.
-
arkadaşlar oyunu şuan satın alsam beta sürecine katılabiliyor muyum
-
quote:
Orijinalden alıntı: Lahmacun KüreğiKendi kendine sorup cevaplamışsın
Alıntıları Gösterİlk paragraf seninle ilgili, sonrasında konuya gelirsek diyip bu konuya cevap yazıyor, sana sorduğu soruyu cevaplamamışsın hala.
-
Sistem gereksinimlerinde minimum GTX 670, önerilen GTX 970 görülüyor. Bende idareten GTX 760 var ama çatır çutur bilgisayara reset attırıyor oyun. Son sistem bilgisayarlarda da crash, reset atma gibi problemler varmış anladığım kadarıyla. Dün gece twitch'ten biraz bakınayım dedim savaşta 4 kere crash verdi yayıncının bilgisayarı, 3090'ı vardı onunda. 3070ti aldım haftaya gelecek ama iademi etsem bilemedim açıkçası. Bir yandan ileride hatalar düzeltilirse ileride bu fiyata bulamam diyorum, diğer yandan bu hatalar düzelirmi diyorum, kararsız kaldım iade konusunda.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X