Şimdi Ara

New york citye taşındım önce barbaraya aşıktım şimdi cara delevingle e aşığım fikirleriniz nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1

New york citye taşındım önce barbaraya aşıktım şimdi cara delevingle e aşığım fikirleriniz nedir?

(En Son Oy Tarihi: 8.1.2021)
Giriş
  • new yorka taşınalı yaklaşık 6 ay oldu.internetten 1500 dolara aldım orijinal pasaportu düştüm yollara (pasaportu devlet vermedi yaptığım iş yasal değil)LA e tatile gittiğimde ve new yorkta birçok ünlüyle tanıştım.barbara ve cara delevingle de bunlardan biri.amerikaya gelmeden önce türkiyede saplantı derecesinde barbaraya aşıktım.ama kağıttan kentler filmini izledikten sonra resmen çarpıldım.artık cara delevingle e aşığım.onu o kadar çok seviyorum ki sonsuza kadar yaşamam için dünyayı bir kenara carayı bir kenara koysalar düşünmeden carayı seçerim.şu anda carada bulunduğum muhitte oturuyor.ama hepinizin bildiği üzere kız arkadaşı olduğu için fazla yakınlaşamıyorum.inşallah ileride sevgili oluruz.fikirlerinizi almak istedim.barbarayı bırakıp carayı seçmem hakkında ne düşünüyorsunuz?

• ben bu iki karıyı da aynı kişi sanıyom la. birini göster barbara derim diğerini göster yine barbara derim. İkisi de çöp bu arada.
  • fbi'ya bildirdim.
  • Athlon 840 Kaveri kullanıcısına yanıt
    ikisinede çöp diyorsan büyük ihtimalle homosun hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Ghost Rider.

ikisinede çöp diyorsan büyük ihtimalle homosun hocam
    Yok hocam elhamdülillah heteroyum.

İkisi de tipim değil. Ama barbara bir adım önde. İkisi de verse parçalarım orası ayrı.
  • ss nerde bu nasıl konu

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hukuki05

ss nerde bu nasıl konu
    al evlat

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Athlon 840 Kaveri kullanıcısına yanıt
    ulan madem parçalarsın o zaman niye çöp diyorsun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Ghost Rider. -- 27 Şubat 2020; 17:9:47 >
  • captain_turkiye kullanıcısına yanıt
    selamımıda söyle.
  • sabah uyanınca carayı görsem muhtemelen korkudan dona bırakırım onlar nası kaşlar öyle falan aman ALLAH korusun inşallah carayla aynı yatağa düşmem.

Barbara ise ayrı barbara hayatın kendisidir. Tanrı barbarayı kusursuz yaratmış bütün özenini barbarayı yaratırken kullanmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Ghost Rider.

selamımıda söyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captain_turkiye -- 27 Şubat 2020; 18:39:20 >
  • ulan sizi görende karıyı exorcist sanıcak.ne kaşmış arkadaşbence bir kez daha düşün.

• .Ghost Rider. . kullanıcısına yanıt
    Yok olmaz yani sevgilim olsa 14 şubat'ta tesbih alırdım. babuş nabıyorsun diye selam veririm ben buna.

oysa barbara ah barbara ah

elinin arkasında güneş duruyordu
    aylardan kasımdı üşüyorduk
    ağacın biri bulvarda ölüyordu
    şehrin camları kaygısız gülüyordu
    her köşe başında öpüşüyorduk

sevgilerle barbaraya diye yazmış Atilla İlhan
  • Sıradan
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.