şubatta amerikadan iş ve sponsorluk davetiyelerim geliyor.tahminimce marttada amerika yolcusu olurum.sizce los angeles a gittiğimde carayla tanışıp onunla evlenebilir miyim? annemin baktırdığı tarot falında uzak yola gideceğim orada ismi c harfiyle başlayan sarışın mavi gözlü bir kızla evleneceğim çıktı.bunu daha önce anlatmıştım.siz ne düşünüyorsunuz? |
Sizce los angeles a taşındığımda cara delevingne ile tanışıp evlenebilecek miyim?
Sizce los angeles a taşındığımda cara delevingne ile tanışıp evlenebilecek miyim?
(En Son Oy Tarihi: 23.8.2024)
-
-
Yaş kaç ajan ?
-
hayallerini erteleme hemen harekete geç ve ilk uçağa bin ve git
-
ingilizce de bir kelime var hajı.
Disappointment... hah başına gelecek bence tam olarak o.
yalnız senin bunu görmen, şuanki kafa yapına göre en az 15 yıl sürecek gibi gözüküyor.
15 yılın sonunda jeton düşecek gibi gözüküyor.
tabi erkekliğe ... sürdürmezsin o zaman ve pozitif taraflarına bakarsın.
c ile evleneceğin kız cara değildir, calina falandır. calina nereli dersen slav hocam.
-
Hocam ülkeleri gezin ama Cara ne cevap verir bilemem.
-
Hocam o Jaden Smith ile çıkıyor, biliyor muydun:Ddd
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
24.cara benden 5 yaş büyük.zaten faldaki kızda benden 5 yaş büyükmüş.falcı öyle söylemiş.
-
benim için hayal terimi ulaşılmayacak olan anlamına gelmekte eğer inanıyorsan bu senin için hayal değil hedeftir ve hedefini gerçekleştirmekte sadece senin elinde olan bir durumdur. bazen şakaya meze olan sözlere söyleyen bile inanmazken geleceğin sana neler getireceğini bilsen belki de mutluluktan delirirdin, o yüzden hedefin ve gerçekleştirmek için inancın varsa git ve istediğini yap sana aykırı gelen yorumlara en güzel cevabı böyle verirsin tabi umursuyorsan..
-
3 yil onceki mesaj neden simdi benim ana sayfama dustu anlamadim, ama arkadas zaten Los Angeles'i gorunce hayal kirikligindan heralde ruh ve sinir hastaliklari hastanesine yatmistir :)
O sarisin mavi gozlu kiz yerine de 100 kg, kara kura, 140 cm Meksikali kizlarla geziyordur :) bu arada ortadakine saldiracak 1000 tane adam cikar bu forumdan :D:D:D
Ama heralde arkadas gitmeden once soyle hayal ediyordu Los Angeles kizlarini :D. Puhaaaaaaaaaaaaaaa :D:D:D Dersimli Kemal'in kazanacak aday olmasi bile daha hafif bir yalandi :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sensaura -- 20 Ağustos 2024; 20:56:32 >
-
Bizim Suriler gibi bu Latinolar ABD'ye. Vardir katkilari ama toplamda daha cok goturuyorlar gibi. Ahlak mahlak acisindan da sikintililar ama sevismeyi iyi biliyorlar sanirim, erken yastan baslayip. Benim TR'den gordugum bu :)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam Los Angeles ve Miami, bu iki sehir Amerika degil, Meksika suan. O kadar soyleyim. Ingilizce bilmen ise bile yaramaz, Ispanyolca konusuyor herkes.
-
amerikada mi yasiyorsunuz hocam
New York'ta yaşıyorum hocam. Dersimli Kemal ve Çetesi'ne oy veren halka kızdım, bavulumu alıp ülkeyi terkettim.
anladim hocam ama baska kime versinler hirsizlar kralina mi versinler
Hocam Dersim Çetesine verilen oylar muhalefetin oyunu böldü zaten.
Dersimli Kemal zaten iktidara çalışıyordu bunu anlamadılar işte. Gerçek muhalefeti de sizlere linç ettirdiler.
o kadar kolay mı lan nasıl gittin anlatta herkes gitsin
-
Hocam işin gerçeği çok ama çoooook zor, 8 yıl önce 2016'da geldim ben ama ne aşamalardan geçtim inanmazsın, zaten 100 tane konum var forumda, millet inanmayıp CSB diyor, ama ben olayı çözdüm. Halk doğrulara değil yalanlara inanmaya eğilimli. O yüzden bavulumu topladım ve Amerika'ya geldim demek en mantıklısı, hiç uğraşmaya değmez bu halk için :D
Benzer içerikler
- bbe ne demek
- engelleyen kız geri döner mi
- ara makas saç döker mi
- makat kılları nasıl alınır erkek
- helly hansen
- exxen de neler var
- penis nakli
- dünyanın en büyük vinci
- çay emojisi
- para sayma makinesi bim
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X