Şimdi Ara

New York'dan iphone

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mrb Arkadaşlar...kuzenime amerikadan 3gs 16gb siparişi verdim ekim de gelmeyi düşünüyor...acaba telefonda bir sorun olur mu yani versiyon sorunu felan burda 5 ytl ye acıyolarmıs galiba abone bayileri...herhangi bir sorun ile karşılasabilirmiyim malum ülkemizde fiyatlar çok yüksek SAYGILAR

• ne kadara getiriyor. daha doğrusu şöyle diyeyim. amerika fiyatlarını öğrenebileceğimiz neresi var. ama kontratsız cartsız curtsuz en ucuz iphone 4 yada 3gs 8 - 16 fiyatlarına nerden bakabiliriz?
  • iPhone 4 (16gb 599$, 32gb 699$) Apple storeda bu fiyata satılıyor hediye alcam deyince. sitesinde fiyat göremezsin çünkü sitede sadece kontratlı satıyorlar. ama bu fiyat olduguna eminim

iPhone 3Gs (8gb ya 400$ ya da 450$) yalnız bundan emin değilim öyle hatırlıyorum sadece...

iPhone 3Gs 16gb ve 32gb Apple Storelarda artık satılmıyor olabilir. Orda yoksa Bestbuy'da fln bakılabilir fiyatı da çok düşük değildir ama hatta iPhone 4'e yakındır baya bir diye tahmin ediyorum.

Evet herhangibir operatörün şubesine gidip 5 lira karsılıgında kayıt yapabilirsin. fakat kayıt için ülkeye girişi 30 günden fazla geçmemiş olan ve son 2 yıl içinde telefon kaydı için kullanılmamış olan bir pasaport lazım...

Edit: Unutmuşum söylemeyi dediğim fiyatlara vergi de eklemen lazım aşağı yukarı yüzde 10 diye biliyorum New York için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheRecRuiT123 -- 13 Ağustos 2010; 6:45:48 >

• geçen telefonda konuştuk da 400$ felan dedi fiyatına 3gs 16gb ne kadar doğru bilmiyorum ama
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.