Şimdi Ara

New York'ta Aşk Başkadır!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Nobel Ödüllü yazar Orhan Pamuk, yeni sevgilisi ressam Karolin Fişekçi ile SABAH objektiflerine New York'ta yakalandı.

2006'da Nobel Edebiyat Ödülü'ne layık görülen Orhan Pamuk son günlerde yayımlanan romanlarıyla değil, özel hayatıyla da konuşuluyor. İki yıl önce Hint yazar Kiran Desai ile Hindistan'ın Goa sahillerinde baş başa tatil yaparken görüntülen Pamuk, daha sonra Hindistan'da bir süre kalmış, sevgilisine yeni çıkaracağı kitaplar için destek vermişti. Desai'ye olan aşkını itiraf eden Pamuk'un "Kiran'ın kız arkadaşım olduğu bir sır değil. O çok akıllı, güzel bir insan ve büyük bir yazar. Hindistan onunla gurur duymalı" sözleri, Hindistan basınında çok konuşulmuştu. Ancak SABAH'ın ABD'nin New York kentinde çektiği yeni fotoğraflar, ünlü yazar ile Desai arasındaki aşkın sonlandığını gösteriyor.

KOL KOLA ALIŞVERİŞ

Halen New York Columbia Üniversitesi'nde öğretim görevlisi olarak ders vermeye devam eden Orhan Pamuk, New York Colombus Circle Alışveriş Merkezi'nde yeni sevgilisi ile alışveriş yaparken görüntülendi. Pamuk, kendisini "dünyanın en seksi sanatçısı" olarak tanıtan ve kışkırtıcı sanat çalışmalarıyla bilinen Karolin Fişekçi ile fotoğraflarının çekildiğinden habersiz bir hayli samimi bir şekilde kol kola yürürken objektifimize takıldı. Nobel Ödüllü Pamuk, şu sıralar yeni kitabı üzerine yoğun bir çalışma içerisinde. Pamuk'un Latin Amerika'da bir dizi konferansa katılacağı ise gelen bilgiler arasında.

SINIRLARIM YUKARIDA

Bir röportajda kendisini "Ermeni bir aileden geliyorum ama 'tatlı su Ermenisi' diyebilirsiniz. Türklerle evliliklerin yaşandığı bir ailede yetiştim" diye tanıtan Fişekçi, İstanbul doğumlu... Mimar Sinan Üniversitesi Resim Bölümü mezunu olan 32 yaşındaki Fişekçi, yoğun cinsel mesajlar içeren sergileri ve nü resimleri ile adından söz ettiriyor. "Edep sınırlarımı kendim çiziyorum ve oldukça yukarıda" diyen Fişekçi, Hrant Dink'in öldürülmesinden sonra 16 Türk büyüğünün heykellerini öptüğü bir fotoğraf çalışması da yapmıştı.

TOP ÜSTÜNDE POZ

Fişekçi, 2009'da da erkekliğin fetişleşmiş sembollerine gönderme yapmak için kırmızı mini eteğiyle Beşiktaş Meydanı'ndaki bir topa çıkarak poz vermişti.

Kaynak:
    - Posta Gazetesi
    - Karolin Fişekçi Blog

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dremline -- 9 Aralık 2011; 14:31:41 >

• Orhan Pamuk'u yolda görsem direkt sözle taciz ederim,muhtemelen dayanamam ve dalarım,affetmem,gözlüklerini münasip bir yerine monte ederim.

Diğeri için bknz:Rasim Ozan Kütahyalı...

Bunların topu Lümpendir.
  • Nefret ediyorum bu adamdan.
  • "Orhan pamuk akıllı olsun! Akıllı!" Kadın da güzele benziyo bu arada
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.