Şimdi Ara

New York ta yaşadıklarım üzerine birşeyler karalıyorum (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
3
Favori
2.693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende takip ediyorum, netice itibariyle benimde böyle bir serüvenim olacak, kendimden paha biçiyorum okurken. Umarım her şey yolundadır. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Be Happy

Bende takip ediyorum, netice itibariyle benimde böyle bir serüvenim olacak, kendimden paha biçiyorum okurken. Umarım her şey yolundadır. :)

Evet evet guzel hersey su an yolunda. Hatta bugün hava çok güzel. Birazdan çıkıp Brooklyn Bridge in fotoğraflarını çekcem. Paylaşırım daha sonra blogta. Bu arada reklam gibi algılanmasın fotoğraf merak eden arkadaşlar instagramda bakabilirler. Daha sık ve çabuk koyma imkanım oluyor. erknscma instagramım :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnş birgün bende gerçekleştiricem o Amerika rüyamı inş.,
    Bende burda yasadıklarımı sizlerle paylaşıcam Ama ben fotograf delisi oldugum için çok fotograf koyucam :)
    İnş hayali olan herkes birgün imkanlarını saglar ve amerikaya gidebilir inş..
  • erknscma kullanıcısına yanıt
    hocam valla size kıskanmadım desem yeridir 2012 yazında bende wat dolayısıyla amerikada bulundum 1 hafta ny da yaşadım cidden muazzam bir şehir özellikle manhattan çok cezbetti beni şu anda benim de istediğim üniversiteyi bitirip amerikaya yerleşmek hem benim şu anda social security numberim olduğu için sizin yaptığınız gibi dil okuluna gidip akşamları da çalışacağım bir hayat kurmayı planlıyorum benden size tavsiye bostona muhakkak gidin çünkü boston 1 numara 2 ny dır o kadar beğenmiştim bostonu 3 gün felan kaldım 2 yıl içinde tekrar gitmeyi planlıyorum artık amerikaya
  • Bloga ufak tefek güncellemeler yaptım.

• New york ta ne yenir?bir iki güne bloga geliyor

• Beyler yeni güncellemeler ekledim. Bol fotoğraflı:)

• biraz michael sikkofield üslubu sezdim blogda
  • quote:

Orijinalden alıntı: yumiy

biraz michael sikkofield üslubu sezdim blogda

Su ana kadar blog yazimla ilgili duydugum en ilginc sey bu :) tum sezon izledim diziyi ama ne demek istediginizi pek anlayamadim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://michaelsikkofield.blogspot.com/
    böyle bir blog var onu demek istedim
    bloğunuzu okudum new yorku özledim resmen büte kalmassam bu yaz tekrar gideceğim. Kurs dediğiniz ingilizce kursu mu ingilizce kursu için niye amerikayı tercih ettiniz
  • yumiy Y kullanıcısına yanıt
    Evet ingilizce kursu. Turkiyede de uzun donem kursa gittim ama bi sure sonra gelisiminiz duruyor. Amerikada daha da gelistirmek istedim. Birde tabiki asil amac amerikada en azindan bi sure yasama istegi

KArdeşim Eline yüreğine sağlık sabah sabah beni lanet türkiyeden uzaklaştırdın biraz huzur buldum yazınla...
    sıkı takipcinimmm hikayelerinin devamını gğzel bir şekilde bekliyorum...
    Vede alış veriş vs giyim cart curt türkiyedeki büyük giyim mağazaları orda ne alemdeler?
  • Derin1907 kullanıcısına yanıt
    Tamsa gununde alisveristen bahsetmissin:) bugun black friday. Magazalar yuzde 70 lere varan indirimler yapiyorlar ve bir cogu 24 saat acik. Su an bunu yazarken saat gecenin 3 ve metrodayim. Magazalar hala igne atsan yere dusmez durumda. Cilginlar gibi alisveris yapiyor herkes. Blogta paylascam bu gun ile ilgili detayli bir yazi. Genel alisverisle ilgilide bi yazi hazirlayabilirim daha sonra.

• quote:

Orijinalden alıntı: erknscma

Tamsa gununde alisveristen bahsetmissin:) bugun black friday. Magazalar yuzde 70 lere varan indirimler yapiyorlar ve bir cogu 24 saat acik. Su an bunu yazarken saat gecenin 3 ve metrodayim. Magazalar hala igne atsan yere dusmez durumda. Cilginlar gibi alisveris yapiyor herkes. Blogta paylascam bu gun ile ilgili detayli bir yazi. Genel alisverisle ilgilide bi yazi hazirlayabilirim daha sonra.

aynen güzel bir yazı hazırlayabilirseniz, zevkle okuruz
  • Bugun yarin gelir yeni yazi. Oncelikle kendime bi laptop almaliyim yarin. Malum black friday:) 300$ civari guzel laptoplar var. İpadle yazmak inanin zor oluyor. O gordugunuz blog tamamen ipadle yapildi. Muhtsem degil biliyorum ama ipadle yapmak cidden zor.

Valla kardeşim hayatını çok kışkanıyorum oyüzden yazılarını uzun tut gece evde yatagıma girip müziğimi açıyorum öyle okuyorum yazılarını.
    Ama uzun yazmanı kafandan ne gecıyorsa günlük yaşamın nasıl geçiyorsa eğitimin nasıl gidiyor izin günlerinde neler yapıyosun nerelerde geziyosun.
    Yaşadığın yerdeki kültür insan farkları vs vs bizi kopar götür burdan central parkda gezerken fotolar cek at günlük bir yaşam yaz dicem ama beni vurucaksın :)
    Neyse merakla bekliyorum dostum yazılarını...
  • Ekmek çıkkktıııııııııııııı!!!!!! Şükran günü ve black friday çılgınlığı üzerine karaladım.http://beniyiyimanne.blogspot.com/2013/12/thanksgiving-daysukran-gunu-ve-black.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erknscma -- 2 Aralık 2013; 23:55:41 >
  • Hepsini okudum, gerçekten güzel olmuş.Hayalimi yaşamış kadar oldum neredeyse :) Umarım devamı gelir.
  • Tesekkur ederim. Bir iki gune guncelleme yapacagim bol resimli ve uzun olacak.

• Yayım hayatına son hız devam :) Madison Square Gardenhttp://beniyiyimanne.blogspot.com/?m=0

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.