Şimdi Ara

New York ta yaşadıklarım üzerine birşeyler karalıyorum (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
3
Favori
2.710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu da bol fotoğraf isteyen arkadaşlar için.Fotoğraflarla New York Cityhttp://beniyiyimanne.blogspot.com/2013/12/fotograflarla-new-york-city.html
  • 2013 yazında wat ile gittim.Çok yer gezdim ama NY' de çok kalamadım yazını okuyup oraları hatırlamak güzel oluyor anlatımın da okutuyor tebrikler.
    Sana önerim geri gelmeden, mutlaka ama mutlaka Niagara Falls'a da git.

Ayrıca sana kaplan hakkında soru da sorayım ben NY turundayken ,bir kolombiyalı ve bir kazak (Çok tatlı 2 kız, ki kazakla küçük bi aşk olayımız oldu orası ayrı hikaye). Empire State'de okuyorlarmış o da kaplanın dil kursu mutlaka onu da araştırmışsındır 3 aylık ne kadar istediler orası için ? Şimdi yanlış hatırlamıyorsam seyir terası 83. kattaydı emin değilim bunlarda 1 kat altında ,82. katta ders görüyorlarmış her gün gördüğümüz manzara dediler Senin okulun lokasyonu nerede onu da eklersen memnun kalırım.Ha bu arada onlar yurtta kalıyorlardı.

Şimdi onlara sormadın mı dersen sordum, ama onlar internet sitesinden net fiyat almışlar ikisi de.

Site şu ve haftayı ayarlayıp fiyatları görebilirsiniz
    http://bookings.kaplaninternational.com/en/CourseListing.aspx?filterSource=pricelist&school=NYM&destination=USA&course=ENGVAC

Ancak sitenin dilini türkçeye çevirince fiyatlar kısmında, siz bize numaranızı verin biz sizi arıcaz diyor kısacası ,
    bu da bende ne kopartırlarsa gibi bi his oluşturuyor. Sen gitmeden sormuşsundur sana bi sorayım dedim.Kardeşim için düşünüyorum

• evet empire state dekilerin iyi bir manzarası oldugunu biliyorum ama seyir salonunun hemen altı kadar yuksekte degil sanırım.Birde oranın fiyatı soho ve midtowna gore yaklasık 1000$ daha yuksek.Soho ve Midtown aylık yaklaşık 1200$ civarı.Ben midtowndayım.Central Park a 3 blog uzaklıkta.

Haklısın bende gormek ıstıyorum Niagara Fallsu ama biliyorsun amerikada gorcek yerler bitmiyor ve hersey paraya baglı.
  • erknscma kullanıcısına yanıt
    Evet öyle üstelik sen gider gitmez Apple Store a yatımışsın parayı , o para seni bayağı götürürdü , ben en çok halloween ile black fridayı kaçırdığıma üzüldüm, yanarım yanarımn ona yanarım ,ama gelmem de lazımdı okulu 1 ay kafadan aksattım, bayramın ikinci günü geldim ben

Ha bide yeni yıl var o da dert olacak içime :D
    Şimdi sen her yeri gezmişssin erken görseydim, city-pass olayı var onu önerirdim, daha ekonomik olurdu
    neyse ev partisi yapacak olurlarsa mutlaka katıl :D

Gezecek yer çok doğru diyorsun , onun için şunu önereyim.
    http://www.tours4fun.com/2-day-niagara-falls-thousand-island-tour.html
    3 kişi giderseniz kişi başı 70 dolar oluyor, üstelik kalacağınız otel hilton tarzı oteller ,yani bide havuz sefası yaparsınız akşama güzel olur :D

Biz 6 günlük olandan aldık kişi başı 180 e denk geldi ,6 gün oldugundan boston philedephia vb yerlere de götürdü ama inan turla gidilecek yerler değil adam diyorki 15dknız var takip edin beni diyor, acele acele olmuyor ki sindire sindire gezicen ve o 6 günün çoğu yolda otobüste geçiyor. Yani içlerinden en güzel sindire sindire Niagarayı gezdirdi.Gidersen, ki gidersin. Bot turuna parayı düşünüp binmemezlik yapma, ki yapmazsın.Öncesinde bi sinema gösterimiyle tarihini de anlatıyolar güzel güzel.Yani diyeceğim o ki ,turla gidecekseniz sadece Niagaraya turla gidin. Boston,Washington d.c yi kendiniz ayarlayın. Philedelphia da görülecek pek bi yer yoktu

Ki biz rehberin0 tarzını anladıktan sonra, adamla anlasıp sehri kendimiz gezdik.Şu saatte surda bulusalım dedik, takıldık bildiğimiz yerleri gezdik hep.Ayrıca o 180 dolar sadece otel parasına giderdi Hiltonda kaldık , Ramadada kaldık ,Hyattda kaldık hep ultra lüks yerlerde kaldık . Kaz tüyü yastıklar odalarda kahve makinası internet free. Lobide Starbucks mı dersin :D Havuzu, saunası filan yok yok anlayacagın 5 gece kaldığımız yerin konaklamaları 180dolardan fazladır ama 4 kişi katıldığımız için odalarda ordan yırttık heralde,bi ara nerden kar yapıyo bunlar diye çok düşündük ,hesaplar filan, sonra batsın pislikler bizene dedik bıraktık.Ki tur otobüsünün %95 i çinli olduğundan, kaldı ki tur rehberi ,tur şoförü filan hep çinli.Şoför ingilizce anlatır, ardından bi de çince anlatır.Nası bi medeniyetsiz olduklarını da gördük. Batsın pislikler sitemimiz ordan.

Bende mi bi konu açsam ?Ne çok anlatacagım varmış yahu, neyse sen anlat konu senin konun :D Ha bak şey dicem
    Empiredan Flatrion'a doğru inerken şu dükkana mutlaka ama mutlaka uğra , fırsatın varsa sohbet et kasadaki yaşlı amcayla öylesine demiyorum kendisi Türk beni bi güzel işletmişti ve muhtemelen benim gibi nicelerini de

http://www.memoriesofnewyork.com/

Edit: Çok eminim ya 1 ya 2 kat altı fazlası değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ays Ays Beybi -- 16 Aralık 2013; 4:46:03 >

• Gideceğin yerlerde kalacak yer bulmak için hosterbookers ve booking.com senin için birer can kurtarıcı olacaktır o da aklında olsun
  • evet bu siteleri biliyorum.Zaman zaman kullanıyorum bende.Niagara tur olayı guzelmiş.City pass içinse kısa zamanı olanlar ıcın ıyi oldugunu dusunuyorum.Cunku sana 9 gun verıyor,9 gunde hepsını gez dıyor.Bu mevsimde pek mumkun degil.Apple ıcınse kendı sahip olduklarımı gelmeden satıp burdan o parayla aldım dıyebılırım.Yani çok para kaçırmadım.

Niagara olayını soylemen guzel oldu.Araştırcam onu mutlaka.Boston u christmas tatilinde 3 gunluk turlucaz arkadasla.

Black friday için üzülme derim,çok bisey kacırmadın.Ama halloween için üzgünüm:=) Gerçekten akıl almaz bir geceydi.
    Tamam dostum sana iyi eglenceler ,tadını çıkar oranın. Dönmeye yakın herkes gibi toplam masrafını sorucam bakalım aklında olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: galapagos3

Tamam dostum sana iyi eglenceler ,tadını çıkar oranın. Dönmeye yakın herkes gibi toplam masrafını sorucam bakalım aklında olsun

eyvallah müdür saolasın
  • Bu niagara için kanada vizesine ihtiyacımız va rmı biliyor musun?
    Yok hiç gerek yok canada tarafına geçiyorsun zaten , Şimdi orası şöyle ,ortada şelaleden akan sular suyun bi yanı Kanada, bi yanı Usa. Sen sınırda(nehirde) takılıyor dönüyorsun .

Ha tabi buraya kadar geldim, Kanadayı da aradan çıkarsam mı dersen o ayrı :D
  • tamamdır saolasın.Gidersem mutlaka bloga yazarım.
  • Yazilarinizi beklemekteyiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • I love NY ... Yeni yazıyı ekledim.Bu sıralar yogunum gencler;)http://beniyiyimanne.blogspot.com/2013/12/i-love-new-york.html
  • Kısa tutmuşsun biraz
  • insaf :D Bazı konularda çok detaya giremiyorum ondan kısa kalıyor.bırde vakıt bulamaıyorum artık
    Biraz diyaloglara da gir rapor yazar gibi olmuş :D
    Parti ortamlarını filan yaz .Gece hayatına hiç detaya inmemişsin Oysa öyle bi hayat var ki
  • Bizi bizden aldın be kardeşim okudukca kndimi orda hissediyorum yazı bittiğinde ise üzülüyorum...
    bu lanet türkiyede oldugumu anlıyorum.
    Özellikkle geceleri evde yataga girip telden okudugumda çok iyi hissediyorum kısık bir müzikle kendimi kaybediyorum adeta...
  • quote:

Orijinalden alıntı: galapagos3

Biraz diyaloglara da gir rapor yazar gibi olmuş :D
    Parti ortamlarını filan yaz .Gece hayatına hiç detaya inmemişsin Oysa öyle bi hayat var ki

Kız arkadasimdan yeni ayrildim ve aile falan biliyordu ciddi bir iliskiydi. Simdi kalkip burdaki gece hayati detayina cok girmek istemiyorum. Simdilik;)

• Derin1907 kullanıcısına yanıt
    Tsk ederim kardes. Bakalım zaman buldukca yazmaya devam edecegim.

• Nası yılbaşı hazırllıkları var mı
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.