christmasta limuzin kiraladık 3 saat.Çok iyiydi.Belki yarın fırsat bulursam eklerim bloga foto ve video işe birlikte.Yılbaşı için daha net bi hazırlık yok yarın veya daha sonra belli olur.Yeni birde kız yaptık bakalım:)
quote:
Orijinalden alıntı: erknscma
christmasta limuzin kiraladık 3 saat.Çok iyiydi.Belki yarın fırsat bulursam eklerim bloga foto ve video işe birlikte.Yılbaşı için daha net bi hazırlık yok yarın veya daha sonra belli olur.Yeni birde kız yaptık bakalım:)
dostum blog kaldırılmış diyor ilk mesajdaki linkte?
quote:
Orijinalden alıntı: Othersboy
quote:
Orijinalden alıntı: erknscma
dostum blog kaldırılmış diyor ilk mesajdaki linkte?
Blog yerinde duruyor ama bazen bu linklerde kırık link denen bi zımbırtı oluyor..Nedeneni ve nasıl çözüldüğünü bilmiyorum malesef. Link yerine direkhttp://beniyiyimanne.blogspot.com u kullanırsanız sorun yaşamazsınız.
Arkadaşlar malesef 3 ay sona erdi.Hayatımın en hızlı 3 ayıydı ve geldi geçti bitti.Şu an bu mesajı Türkiye topraklarından atıyorum.Yakında ENd yazımı yazarım bloga
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme