Şimdi Ara

Newegg.com [ANA KONU] (21. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
568
Cevap
50
Favori
71.451
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Doldurduğunuz formlar onlar için, ücret ödemiyorsunuz sadece

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ErkanSYK -- 14 Mart 2023; 3:37:23 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ErkanSYK kullanıcısına yanıt
    Bu durum beni çok mutlu etti . Ne yalan söyliyim 1000₺ bütçe ayırırım kafasıyla 6000₺ye aldım MSI MPG EDGE B650I anakartı . 6500₺ lik GIGABYTE AORUS PRO B650I vardı almadım . Keşke alsaydım yine de sağlık olsun

Tez vakit kazasız belasız gelsin de Türkiyede bulamadığımız şu ürünleri Newegg ile alabilelim . Umarım Türkiyede de aynu ürüne ekstra 3000₺ alıp stokları bi kaç tane yapmazlar da o zaman gümrükle değil hepsiburadalarla muhattap oluruz .

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • SezerBey247 kullanıcısına yanıt
    Gümrük işlemleri 10-15 gün arası sürebilir yoğunluktan. Biraz sabırlı olun, sıkıntısız gelir merak etmeyin.

• ErkanSYK kullanıcısına yanıt
    10-15 gün çokmuş ya ama ürünüm doğru gelicekse ve gümrükte oturmak veya ekstra maliyetsiz cidden %100 gelicekse benden yana sıkıntı yok . Sonuçta iade etsem ne anlamı kalır Newegg kullanmamın . Zaten muhtaç kalmasak gider trden bulabiliriz. Neyse bakalım bilgisayarsız 10-15 gün zor geçecektir benim için biraz DHLye ağlasam belki çabalarlar 🥲 yoksa online sınavlara az kala bilgisayar toplamış olacağom .

ÖĞRENCİLİK İNSANI BU GİBİ RİSKLERE İTİYOR. MAAŞIM OLAYDI DA ALAYDIM GÜZELİNDEN 11000₺YE 3 SENE TR GARANTİLİ PAŞA ANAKARTI 😂

• DGF tarafından gümrükleme talimatı geldi de tarafıma belgeleri dolduracağım. Bilgisi olan varsa sormak istiyorum

*Bu belgeler ödemeyi yapanın mı teslimatı alanın adına mı yapılmalı ?

Bir de şu bilgileri tam anlamadım

- Sevkiyata ait ön ödemeden kastı nedir ?

- Daha önce 150 euro altı ürün aldım bu durumda gümrüklerde daha önce adıma işlem yapıldı mı sorusuna evet mi diyim hayır mı ?

- Kişisel verilerin korunması hakkında ek sözleşmede boş yerleri neye göre dolduracağız ?

- Dolaylı temsil yetki belgeside Vekalet veren şahıs ünvanına ÖĞRENCİ mi yazacaağım yani meslek mi soruluyor ?

Bu sorularıma cevap verebilecek var mı ? Gümrük maalesef mesai dışında

*Bu belgeler ödemeyi yapanın mı teslimatı alanın adına mı yapılmalı ?

Sipariş sayfasındaki isim yazılmalı. (ödemeyi yapan ile siparişi geçen kişi farklı mı?)

- Kişisel verilerin korunması hakkında ek sözleşmede boş yerleri neye göre dolduracağız ?

Adres, Tc Kimlik, AD-Soyad, İmza doldurmanız yeterli.

- Dolaylı temsil yetki belgeside Vekalet veren şahıs ünvanına ÖĞRENCİ mi yazacaağım yani meslek mi soruluyor ?

Boş bırakın.

Newegg.com [ANA KONU]

• 1 Mart 2023
    Newegg'den vergi dahil 260 Euro'luk bir alışveriş yaptım. DHL ile geliyor şuan. Mantıken sorun çıkmaması gerek. Bakalım ne olacak.

2 Mart 2023
    Sparişler gümrüğe takıldı, DHL kendi gümrük muşavirliğine yönlendirdi. Yarın gerekli belgeri göndermem istenecekmiş.

16 Mart 2023
    DHL'in kendi gümrük muşavirliğine belgeleri mail olarak 3 martta göndermiştim. 15 mart günü yani 12 gün sonra ürünler gümrükten geçti, geçen zaman dışında bir problem olmadı ve eksta ücret istenmedi. Ürünlerin evime teslim olmasını bekliyorum, 1-2 güne gelir muhtemelen.

17 Mart 2023
    Ürünleri sorunsuz bir şekilde teslim aldım.

Newegg.com [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R0llingMan -- 20 Mart 2023; 0:18:50 >

• @LGR9 hocamın tavsiyesi üzerine NewEGG'den

22.03.2023 tarihinde sipariş verdim. Bir o DHL merkezine bir bu DHL merkezine götürüp duruyorlar şuanlık.

24.03.2022
    Almanya'ya ulaştı.
    "Gönderiniz beklemede" şeklinde gözüküyor son durum.
    12 saat civarı bir beklemenin ardından tekrar işleme alındı.

25.03.2023
    Erken saatlerde İstanbul'a geldi.
    Gümrüğe takıldı ve gümrük çekim işlemlerini başlatmak gerekiyor, hafta sonu olduğu için pazartesiyi bekleyeceğim.

27.03.2023
    DHL ile görüşüp işlemleri başlattılar, evrakların olduğu mail bugün içinde gelmedi.

28.03.2023
    Mesai başlar başlamaz evrakları yollamışlar. İlgili evrakları mail olarak gönderdim. Bundan sonrası beklemeye kalıyor.
    Not: 7 iş günü beklemeniz lazım denildi.

03.04.2023
    Gümrük onayı geldi. Ürünlerden herhangi bir ek ücret talep edilmedi şu ana kadar. Yurt içinde dağıtıma çıkmasını bekliyorum.
    Gece vakitlerinde İstanbul'dan çıkmış 1-2 gün içerisinde teslimat olur.
    04.03.2023
    Ürünleri teslim aldım.Birazdan montajını yapacağım. Montajı gerçekleştirdim. Ürünler orijinal ve sağlam olarak çalışıyorlar.

Aşamalar ilerledikçe güncelleyerek alacak arkadaşlara yardımcı olmak istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TimFoster -- 4 Nisan 2023; 15:16:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 13 Martta aldığım anakart 23 mart bugün gümrükten geçtiği gibi geldi . 🤤🤤

Newegg.com [ANA KONU]

Ben artık Neweggçiyim

Öncelikle hayırlı olsun. Gümrük için evraklar dışında noterden vekâlet istediler mi?

• TimFoster T kullanıcısına yanıt
    Hiçbir ek ücret ödemedim ek işlem yapmadım sadece mailde 2 belde 2 de sipariş resmi gibi kolay şeyler yaptım.

Sürecin tek ama tek zor yanı 10 gün beklemekti onun haricinde her şey bal kaymak gibiydi . Türkiyede arasam bulamam bu fiyata bu ürünü

• Cevap için teşekkürler hocam. Benim aldığım ürün için newegg ile yurt içi arasında 1100-1200 gibi bir fark bulunuyor. 3 bin lirada bin liralık fark resmen fahiş oluyor. Bende bu yüzden tercih ettim.

Sanırım seçilmiş kişisin 6 bin tl ve gümrükçüler pislik yapmadıNewegg.com [ANA KONU]  çünkü 150 euruyu 100 tl geçsin çoğu pislik yapıyorNewegg.com [ANA KONU] 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 25 Mart 2023; 18:3:26 >
  • Hocam yakın tarihte hem @R0llingMan hem @SezerBey247 sorunsuz geçmiş. Bakalım bende bekliyorum pazartesi günü belli olur gümrük işlerinin durumu.

• Tek ürün ve Anakart almak bir tık daha hızlı sonuçlanır

• TimFoster T kullanıcısına yanıt

Umarım sorunsuz geçer senin deNewegg.com [ANA KONU] 

• Umarım hocam. Bekleyip göreceğiz artık.Newegg.com [ANA KONU] 

• Linkteki laptopu aldım Lenovo 82RD006EUS Gaming Laptop AMD Ryzen 7 6800H 15.6" - Newegg.com

DHL ile geliyor ve arayıp sorduğumda herhangi bir ücret çıkmaz dediler. Aynı ürünü UPS ile alan bir iki kişiyle iletişim halindeyim ve notere gidip 700-800 tl gibi bir vekaletname ücreti ödediğini söylüyorlar. Eğer gerçekten de herhangi bir ücret ödemeden teslim alırsam güncellerim.

Evrakları 30 Mart sabahı teslim ettim

3 Nisan da gümrükten çıktı

5 Nisan da teslim aldım ve ücret ödemedim.

Satıcıya kargoyu DHL ile göndermesini rica edin ki UPS ile noter ücreti ödemeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaankayi -- 5 Nisan 2023; 13:34:31 >

• Merhaba arkadaşlar, neweggden 3600 doalrlık bir laptop alıcam orda eklenen vergi dışında başka ne çıkar vede direk kapıma kadar gelirmi yoksa gümrükle falan uğraşmakmı gerekir

Laptop 70bin tl vergi 12bin küsür tl çıkıyor neweggde

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.