|
Newegg MSI laptop Hk.
-
-
Up -
Yardımcı olabilecek yok m -
11.878 tl vergi dahil fiyatı. Daha fazla ücret ödemezsin -
Anladım teşekkür ederim hocam -
Rica ederim -
Alacağınız laptop tam sınırda sayılır ve alabilirsiniz.
Yurt dışından alınan tüm ürünler 1500£ Euro geçerse ticari mal kapsamına giriyor artık yani 14.000 TL üzeri ürün alınacaksa site dışında ekstra vergiler çıkabilir vede ne ödeyeceğinizi tam bilmediğiniz için gümrük komisyoncusu ile konuşmanız gerekecek.Buda ekstra masraf çıkartabilir.
Kısacası yurt dışından yüksek meblağlı ürün alırken dikkatli olmak gerekiyor çünkü döviz kurları yerinde durmuyor.Biraz ucuza getireyim derken Ülkemizde ki fiyatlara yakın fiyatlar çıkabiliyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bamorex -- 17 Ekim 2020; 22:34:4 > -
Öncelikle yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim hocam ben aldım laptobu yurtdışında yaşayan akrabam vasıtasıyla MSI gl75 leopard modelini aldım ancak bilgisayar hakkında pek bilgim yok özelliklri i7-10750h gtx1660ti 144hz ekran bilginiz varmıdır bu ürün hakkında -
quote:
Orijinalden alıntı: kshr24
Öncelikle yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim hocam ben aldım laptobu yurtdışında yaşayan akrabam vasıtasıyla MSI gl75 leopard modelini aldım ancak bilgisayar hakkında pek bilgim yok özelliklri i7-10750h gtx1660ti 144hz ekran bilginiz varmıdır bu ürün hakkındaGüzel bir laptop almışınız.Hayırlı olsun.
Bana göre Ekran kartı RTX 2060 olanı terih edebilirdiniz.Buda uzun süre sorunsuz kullanabileceğiniz bir laptop.
-
Hocam ben ürünü 10 bin ₺ civarında aldım rtx2060 lı versiyonu ile arasında 1500₺ fark vardı bende fazla çıkamadığım için bu modeli tercih ettim yoksa dediğiniz gibi rtx serisi daha yeni bir teknoloji -
quote:
Hocam ben ürünü 10 bin ₺ civarında aldım rtx2060 lı versiyonu ile arasında 1500₺ fark vardı bende fazla çıkamadığım için bu modeli tercih ettim yoksa dediğiniz gibi rtx serisi daha yeni bir teknolojiSıkıntı yok,Haklısın her şey bütçe meselesi.
Ülkemizde maalesef ÖTV yüzünden fiyatlar çok yüksek.O nedenle yurt dışından almak mantıklı bence de çünkü buradaki fiyatlardan daha uygun ve daha iyi özelliklere laptoplar satılıyor.
Hayırlı olsun.
-
Çok teşekkür ederim hocam -
hocam ben direkt türkiye'den sipariş versem şu an sitede görünen 11.878 tl'yi mi ödeyeceğim yoksa bana ulaşana kadar başka masraflar çıkar mı ? Bir de laptoplar bildiğiniz üzere sıkıntı çıkarabilen ürünler , garantisi de yurtdışında olacak haliyle öyle değil mi , bunu nasıl göze aldınız ?
-
Hocam bildiğim kadarıyla Amazon ve newegg den sipariş verince başka masraf çıkmıyor -
quote:
Hocam bildiğim kadarıyla Amazon ve newegg den sipariş verince başka masraf çıkmıyoranladım hocam bilgi için teşekkür ederim peki garanti konusunda bilginiz var mı ? asus sonuçta türkiye'de de garantiye alırlar mı arıza çıksa yoksa avrupaya mı göndermem gerekecek ?
-
Hocam bende garanti konusunu araştırdım kısaca şöyle anlatayım
MSI sadece tamir garantisi veriyor yani iade değişim vs.için garanti vermiyor
Lenovo ve Acer garanti vermiyoruz dediler
HP garanti olur dedi
Ancak Asus için sormadım ararsanız direkt bilgi alırsınız en net ağızdan -
Anladım hocam teşekkür ederim
hemen araştırınca buldum aslında asus'un da uluslararası garanti ve desteği varmış : https://www.asus.com/support/images/upload/file/20180309140216654_STR1200_NB_International%20warranty%20country%20cover%20list-Turkish.pdf
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Apogeee -- 21 Ekim 2020; 10:42:5 > -
Tamamdır o zaman şimdiden hayırlı olsun -
teşekkür ederim ben bir şey daha sorucam size yurtdışından bir tanıdığınız aracılığıyla getirtmişsiniz siteden türkiyeye sipariş yerine amerikadan birine aldırtıp getirdiğinizde o vergileri ödemekten kurtuldunuz değil mi ? Yani eğer daha uyguna getirebiliyorsak ben de bir tanıdığa getirtmeyi düşünüyorum
-
evet hocam aşağı yukarı 200 dolarlık kargo parasından da kurtulursunuz arkadaşınız kutuyu açar çantasına koyar benim şahsi bilgisayarım dediğinde kimse vergi de alamaz
Benzer içerikler
- lenovo loq alınır mı
- en hafif laptop
- gt740 4gb oyun performansı
- dell laptop alınır mı
- laptop çantası önerisi
- hx işlemci nedir
- en iyi laptop
- honor magicbook art 14
- yazılım için laptop önerisi 2024
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X