Arkadaşlar merhaba, daha önce kısa süreliğine geçerli olan 25$ BTC ödüllü Nexo Referans Programı Yeniden AKTİF Ayrıca Referansımla üye olanlara ödüller tanımlandığında ≈17$ ( bana gelen ödülün %68'i) ödeyeceğim. TOPLAM ≈42$ KAZANCINIZ OLACAK Tek yapmanız gereken Referansım ile üye olup, Gelişmiş KYC tamamlayıp 100$ yatırarak 1 ay boyunca Nexo hesabınızda tutmak! Yatırımınızın ardından hesabınıza tanımlanan 25$ değerindeki BTC tam 30 gün sonunda çekilebilir duruma geliyor. Not: 1 ay süre içerisinde BTC'ye göre gelen ödülün değeri küçük farklar gösterebilir. Bana gelen ödülün de %68 oranı sabit olarak size yollayacağım. Referans Linkim : Tıklayın Referansımla üye olanlar lütfen kontrol için forum üzerinden ve ya Telegram üzerinden iletişime geçerek Nexo'ya kaydoldukları mail adreslerini iletsinler. Nexo Borsası İngiltere merkezli ve 5 yıldır faaliyet gösteren bir borsadır. Güvenilirlik merak edenler aşağıyı ziyaret edebilir. trustpilot Nexo is rated "Excellent" with 4.6 / 5 on Trustpilot https://www.trustpilot.com/review/nexo.ioYapılması Gerekenler 1️⃣ Referans Linkimden üye olarak e-mail adresinizi doğrulayıp Kimlik Doğrulama (KYC) yapın. Kimlik doğrulama, Advance (Gelişmiş) seviyede olmalıdır. Doğrulama genelde anlık oluyor ama en fazla birkaç gün sürebiliyor. 2️⃣Kimlik doğrulama sonrası Siteye en az 100$ değerinde herhangi bir coin (doge,trx,bnb,ltc,xlm,link,ada, vb.) gönderip 30 gün tutmanız gerekiyor. Gönderdiğiniz para 30 gün boyunca aynı zamanda otomatik stake yapılacak. Stake ödülü de alınacak. 3️⃣Tam 1 ay sonrasında ödül hesabınıza yansıyacak. Stake ödülü ve 25$ BTC Hepsini beraber çekebilirsiniz. Sitede swap (dönüştürme) imkanı da var. Ayrıca çekim de 1 seferliğine ücretsiz. ‼️Ödül dağıtım zamanına kadar bakiyenizin 100$ altında olmaması gerekiyor. Aksi halde ödülü vermiyor. Bu nedenle Gönderdiğiniz bakiyeyi sitede USDT'ye çevirmenizi öneririm. 5 Aralıkta yatırımı yapılan Referans Bonusu bu şekilde hesaba tanımlandı ve tam 1 ay sonra 5 Ocak'ta çekilebilir durumda hesaba geçti, çekim gerçekleştirildi. O süredeki BTC değer kaybından dolayı 25$ değeri biraz azaldı. Telegram iletişim: Tıklayın < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CengizGurkan -- 14 Mart 2022; 16:53:6 > |
Bildirim