Şimdi Ara

🔥 NEXO Borsası ile Çekilebilir 42💲 KAZAN! (25$+17$) ✅Çekim Kanıtlı!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
7.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, daha önce kısa süreliğine geçerli olan 25$ BTC ödüllü Nexo Referans Programı Yeniden AKTİF

Ayrıca Referansımla üye olanlara ödüller tanımlandığında 17$ ( bana gelen ödülün %68'i) ödeyeceğim.

TOPLAM 42$ KAZANCINIZ OLACAK

Tek yapmanız gereken Referansım ile üye olup, Gelişmiş KYC tamamlayıp 100$ yatırarak 1 ay boyunca Nexo hesabınızda tutmak!

Yatırımınızın ardından hesabınıza tanımlanan 25$ değerindeki BTC tam 30 gün sonunda çekilebilir duruma geliyor.

Not: 1 ay süre içerisinde BTC'ye göre gelen ödülün değeri küçük farklar gösterebilir. Bana gelen ödülün de %68 oranı sabit olarak size yollayacağım.

Referans Linkim : Tıklayın

Referansımla üye olanlar lütfen kontrol için forum üzerinden ve ya Telegram üzerinden iletişime geçerek Nexo'ya kaydoldukları mail adreslerini iletsinler.

Nexo Borsası İngiltere merkezli ve 5 yıldır faaliyet gösteren bir borsadır. Güvenilirlik merak edenler aşağıyı ziyaret edebilir.

🔥 NEXO Borsası ile Çekilebilir 42💲 KAZAN! (25$+17$) ✅Çekim Kanıtlı!trustpilot
    Nexo is rated "Excellent" with 4.6 / 5 on Trustpilot
    https://www.trustpilot.com/review/nexo.io

Referanssız : Link

Yapılması Gerekenler

1️⃣ Referans Linkimden üye olarak e-mail adresinizi doğrulayıp Kimlik Doğrulama (KYC) yapın. Kimlik doğrulama, Advance (Gelişmiş) seviyede olmalıdır. Doğrulama genelde anlık oluyor ama en fazla birkaç gün sürebiliyor.

2️⃣Kimlik doğrulama sonrası Siteye en az 100$ değerinde herhangi bir coin (doge,trx,bnb,ltc,xlm,link,ada, vb.) gönderip 30 gün tutmanız gerekiyor. Gönderdiğiniz para 30 gün boyunca aynı zamanda otomatik stake yapılacak. Stake ödülü de alınacak.

3️⃣Tam 1 ay sonrasında ödül hesabınıza yansıyacak. Stake ödülü ve 25$ BTC Hepsini beraber çekebilirsiniz. Sitede swap (dönüştürme) imkanı da var. Ayrıca çekim de 1 seferliğine ücretsiz.

‼️Ödül dağıtım zamanına kadar bakiyenizin 100$ altında olmaması gerekiyor. Aksi halde ödülü vermiyor. Bu nedenle Gönderdiğiniz bakiyeyi sitede USDT'ye çevirmenizi öneririm.

5 Aralıkta yatırımı yapılan Referans Bonusu bu şekilde hesaba tanımlandı ve tam 1 ay sonra 5 Ocak'ta çekilebilir durumda hesaba geçti, çekim gerçekleştirildi. O süredeki BTC değer kaybından dolayı 25$ değeri biraz azaldı.

Telegram iletişim: Tıklayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CengizGurkan -- 14 Mart 2022; 16:53:6 >

• CakeDefi üye oldun mu başkan 55 $ veriyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CS GO Pro kullanıcısına yanıt
    Oldum hocam

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Güncel, sayı 6 kişiye ulaştı

• Günceldir

• güncel, tüm hızıyla devam ediyor.

• Kampanya devam etmekte

• Güncel olarak kampanya devam ediyor, ben yaparken btc çok düşüktü, 25 dolarlık ödülüm 33 dolar oldu. Siz de düşükken yapabilirsiniz.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.