< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feedyourhead. -- 12 Şubat 2022; 12:6:27 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Pokus Fiziki Kart Restoranda 50 Harca 25 Kazan (12-14 Şubat)
-
-
Fiziki kartım yok, en kolay ve hızlı şekilde nereden alabilirim?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Carrefour marketten almıştım bir ay önce. Genelde kasa yanında oluyor. 9.90 lira idi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkürler, carrefour’a gidecektim zaten, bakarım.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Dnr ve teknosa'dan da alabilirsin
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bir sıcak fırsatçı olarak karta para vermiyorum ücretsiz olsa çıkarırdım
-
Qr ile ödemelerde geçerli midir?
aylar önce açtığım hesaba dün giriş yaptım benden şifre yenilememi istedi zaten bu tarz bankacılık uygulamalrında 3 farklı şifrem var az önce uygulamaya tekrar giriş yaptım 1 kere hatalı giriş dedi sanırım yenilemeden önceki şifreyi girdim sonra yenilediğim şifreyi girince hesabınız bloke oldu dedi. 1 hatalı denemede hesabım bloke olmuş yani. Müşteri hizmetlerini arayın tarzı bir şey yazıyordu bağlandığım temsilci cidden hiç bir şey bilmiyor büyük ihtimal türktelekom'un telekom kısmından bana kayıt açacağını ve gün içersinde döneceklerini söyledi tamam dedim bende bana denediğim şifrlerei sordu. Evet bildiğiniz 6 haneli şifre istedi. Zaten bu aşamaya kadar benden tc'imi vs kontrol ediyor zaten tc bilgilerime erişimi var. Kadının işgüzarlığı diyip tekrar aradım başka kişi de istedi anlamadım bu ne kadar saçma bir uygulama. Hadi güvenlik biriminden birisi test etmek için sorsa bir nebze anlarımda (ki öyle de olmaması gerek) vasıfsız çağrı merkezi elemanı ile neden paylaşıyorum. Ciddi güvenlik sorunlu bir uygulama isteyen katılabilir veya tosla'da da %14 anında nakit iade var onu kullanabilirsiniz
-
Tosla gibi yakında bedava veya 1 TL ye dağıtmaya başlar.
Bende bekleyeceğim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Uygulamanın aptallığı ve dandikliği o size de denk gelmiş. İlk kez öyle bir uyarı gördüğümde MHyi aradım bloke yok dedi. Mesela 2 gün önce yine şifreyi yanlış girdim bloke oldu diyor ama bugün şifre değiştirip giriş yapabildim.
Tosla simdi bedava mı veriyo?
Şimdi ücretli ama ücretsiz verdiği zamanlarda oldu.
İlk harcamaya kart bedelini iade ediyordu bı arada.
Onu tosla kart ile ilk harcamaya 10 tl iade diye değiştirdiler uzun zamandırda böyle
1 TL bile olmuştu tosla bı dönem.
Ben o dönemlerde cazip şekilde almıştım.
Bence böyle daha iyi çünkü yemeksepeti banabi de 3 küsür tl veya dijital kart direkt bedava üstüne birde 10 tl alıyorsunuz
hesabima yatmiş 25 tl
-
aptal sistem dün çöktü, ne kart çalıştı ne mobil uygulama.. 30 dk ödeme yapmak için ugrastım, sonuç olarak elimde patladı kampanya
-
kimse toslaya yaklaşamaz tosla babadır
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Bir sıcak fırsatçı olarak karta para vermiyorum ücretsiz olsa çıkarırdım |
Tosla gibi yakında bedava veya 1 TL ye dağıtmaya başlar.
Bende bekleyeceğim. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X