Bildirim
NEXT 2000 CIS
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
kullandığın usb bellek okuma yazma hızı yavaş ise onda yapıyor birde yayın kalitesinden yapıyor ben usb hdd kullanıyorum sorunsuz kayıt yapıyor çanak ayarlarında bir değişklik yaptım şimdi baza kanallarda görüntü iye ama seste kırılma oluyor bellek hızı ve sinyal kalitesi önemli -
Usb Hardisk almayı düşünüyorum. Birde öyle deniyim, Öbür türlü belli kanallar haricinde düzgün kayıt alamıyorum.
Benim Korkum Usb HDD yi tanımazsa bide... -
fat32 olarak formatlaman lazım bende usb hdd kutusu olarak 3 çeşit var hepsi farklı marka ve diskleride farklı 1.4 gb biri 12 gb biri 80 gb biri hepsinide görüyor. ikisi mixrobox kutusu biri sony kutu ici 80 gb samsung hdd -
Next Cihazı Sansui PVR 7500 e tercih ettim. Sansui 300 lira, Next 200 birde hardisk almamız icap etti. 130 civarıda o tutuyor. Aynı hesabı buluyor fakattt Arada next gibi büyük bir fark var. Yazılım sorunsuz.ve sonsuz..
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X