Şimdi Ara

NEXT 2000 CIS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • NEXT 2000cıs plus da Kayıt lar nedense kırık görüntü ve ses sinyal bozukluğu var mış gibi oluyor. D smart kanalları normal kayıt ediyor sorun yok Neden olabilir Acaba...

• kullandığın usb bellek okuma yazma hızı yavaş ise onda yapıyor birde yayın kalitesinden yapıyor ben usb hdd kullanıyorum sorunsuz kayıt yapıyor çanak ayarlarında bir değişklik yaptım şimdi baza kanallarda görüntü iye ama seste kırılma oluyor bellek hızı ve sinyal kalitesi önemli
  • Usb Hardisk almayı düşünüyorum. Birde öyle deniyim, Öbür türlü belli kanallar haricinde düzgün kayıt alamıyorum.
    Benim Korkum Usb HDD yi tanımazsa bide...
  • fat32 olarak formatlaman lazım bende usb hdd kutusu olarak 3 çeşit var hepsi farklı marka ve diskleride farklı 1.4 gb biri 12 gb biri 80 gb biri hepsinide görüyor. ikisi mixrobox kutusu biri sony kutu ici 80 gb samsung hdd
  • Next Cihazı Sansui PVR 7500 e tercih ettim. Sansui 300 lira, Next 200 birde hardisk almamız icap etti. 130 civarıda o tutuyor. Aynı hesabı buluyor fakattt Arada next gibi büyük bir fark var. Yazılım sorunsuz.ve sonsuz..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.