Şimdi Ara

[b]NEXT 2000 CIS SUPER PLUS UYDU ALICISI NASIL???[/b]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar NEXT 2000 CIS SUPER PLUS UYDU ALICISI nasıl bir alet
    şimdiden teşekkürler

• görüntü kalitesi çok iyi olmamakla beraber yazılım destekleri iyi sayılır.
  • Kanka bu görüntü kalitesi çok mu belirgin bir sakatlıkta, benim ekran 70'' o kdar anlaşılır mı olay, yoksa 42'' bir alettte mi sorun oluyor???
  • arkadaşım bu belirginlik çözünürlügü yüksek olan tv lerde daha çok belli olur.
  • :))) Yahu yanlış anlatmışım 70'' deyince sanki 200cm ekran var gibi olmuş:)))) Nerdeee:)) 70 ekran arkdaşlar... Yani benim ekranda çok ciddi bir sıkıntı olmaz o zaman?
  • Valla bence başka bir model al arkadaşım.Görüntü kalitesi vasat sayılır.
    Diğer özellikleri güzel aslında ama görüntü kailtesi kötü olunca pekte kıymeti kalmıyor.
  • Ben uzun süredir kullanıyorum ve öle bahsettiğiniz gibi kötü bi görüntü göremedim benim gözlerim mi bozuk acaba ...
    Ve ya kötü derken neye göre kötü , nasıl kötü ?
    Burda markayı savunmuyorum sadece merak ettim ben uygun fiyata aldım ve gayette memnunum alacak olan arkadaşlarada öneririm .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Next 2000 cx hiçte yabana atılacak bir cihaz değil, üstelik kanal geçişleri ve yazılım desteği gayet iyi.
    Saygılar
  • arkadaşım yüksek çözünürlüklü tv de mi seyrettin bu next leri yoksa tüplü 50 hz lik tv lerdemi seyrettin.
  • Görüntüsünden memnun olmayanlar muhtemel scart ile kullanıyorlardır. birde componenti denesinler..
    hatta component kablo altın uclu olursa fark daha da artacaktır.. mutlaka deneyin..
  • tabii biraz daha fark eder görüntü kalitesi
  • quote:

Orjinalden alıntı: ertugrulgazi

görüntü kalitesi çok iyi olmamakla beraber yazılım destekleri iyi sayılır.

YAW ARKADAŞIM İNSANLARI YANLIŞ YÖNLENDİRMEYİN.. NE DEMEK GÖRÜNTÜ KALİTESİ VASAT DİYE O MAKİNA NEXT İN EN ÇOK TUTULAN MODELLERİNDEN VE CARDSHARİNG DESTEĞİ İNTERNET BAĞLANTISI VE ÇOK FAZLA YAZILIM DESTEĞİ VAR..

DİĞER ARKADAŞA KATILIYORUM Görüntüsünden memnun olmayanlar muhtemel UCUZ 5 YTL LİK SCART KULLANIM GÖRÜNTÜ VASAT DİYORLAR. HD PLAZMA YA DA BÜYÜK EKRAN LCD LERDE PATAYA KIYIP 50 YTL CİVARI MUTLAKA ALTIN UCLU component kablo ALACAKLAR. DENEYİN BAKALIM GÖRÜNTÜ NASIL OLUYOR.

O YÜZDEN DİYORUM YANLIŞ YÖNLENDİRME YAPMAYIN. NEXT İYİDİR.

• yanlış yönlendirme yok forumu genel bir next cihazı kullananlara bakarsan bilgi sahibi olursaun.
  • Bu cihazın görüntü kalitesi çok iyi sayılmazdı(bazı kanallarda kırılmalar oluyordu) ancak o eskidendi...
    son aylarda çıkan tüm yazılımlarında bu fix giderilmiştir(yazılımsal bir bug idi) ve artık bu sorun ortadan kalkmıştır...
    F/P olarak piyasanın en iyi cihazıdır kim ne derse desin....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi INSURG3NT -- 21 Şubat 2008; 13:07:12 >
  • cihaz mukayesesi yapabilirsiniz goldmaster 9450-80400-9850-9400V2 ler ile herhangi bir next in görüntü kalitesini.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.