Şimdi Ara

Next 2000 FTA USB ve Next 2000CX SUPER PLUS USB farkı nedir ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar apartmanda merkezi sistem uydu var bunun için receiver alıcam, Next 2000 Super Plus serisini önerdiler, ama Next 2000 FTA USB ve Next 2000CX SUPER PLUS USB farkı nedir bulamadım, yardımcı olursanız sevinirim ???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zeybekus -- 26 Eylül 2010; 1:38:07 >

• yazmışın ya işte biri FTA
  • arkadaşım bu sitede next'in bütün modelleri ve özellikleri var.(sol tarafta next'in modelleri var)
    http://www.nextdestek.com/Next-2000-FTA-USB.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efem-35 -- 26 Eylül 2010; 14:45:54 >
  • arkadaşlar selam.. yarın inşallah uydu alıcısı alıcam ve next alıcam.. Next YE-2000 ve 17500 lü modellerin fiyatı yaklaşık aynı.. bunların bir sürüde çeşidi var.. bu işlerden hiç anlamıyorum.. en uygun ürünü tavsiye edebilir misiniz ??
  • next 2000 fta usb: sadece usb girişi var,modül veya kart girişi yok. ayrıca component (yuv) bağlantısı yok.(yani mavi,kırmızı,yeşil kablo takılan girişi) lcd tv ler için

next 2000 cx super plus: hem usb hem kart girişi(1tane kart girişi var) ve component (yuv) kablosuyla lcd tv lere bağlantı yapabilirsin

2yıldır next 2000 cx super plus kullanıyorum.

bu cihazla temmuzdan beri hotbird ten fransız biss paketi açılıyor:animaux ve dorcel tv nin oldugu paket

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi disintegration -- 26 Eylül 2010; 23:36:05 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.