Şimdi Ara

Next 2000 super plus mu seul Hiremco X3 mü Dreambox 500 S mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaslar....gaza geldim Lg full hd Lcd tv aldım...daha kutusunu acmadık yeni eve gececegiz 1 ay sonra...beni simdi bir telas sardı bu televizyona uyugun nasıl bir uydu alıcı alayım? Hd uyumlu uydu alıcı fiyatları cok yuksek geldi bana onları almam zor...alternatif olarak ne önerisiniz?

bu iş icin ayırdıgım para en fazla 230 tl.....

• Arakdaslar bende aynı konuda müzdaribim.200 tl en fazla olucak.Evimde ınternet ve bilgisayar var.Sifreli kanalları cozebılen.Goruntu kalıtesi iyi bir reciver önerirseniz sevinirim.
    Full hd lcd ıle kullanıcam.
  • hd için henüz erken olduğunu düşünüyorum zira henüz şifresiz hd yayın yapan yerli bir kanal yok! yabancılar ise şifreli malesef . emü artık sonlara geldi nitekim emü ile izlenebilen kanal sayısıda çok az artık kart paylaşımı ile bir çok kanal izlenebilmekte bununda bir bedeli var.
    belirtiğiniz modellereden;
    x3'te
    uydudan yazılım, kanal listesi, vs. güncellenebilmekte, emü ile izlenebilen kanalları izleyebilirsiniz,
    usb girişi sayesinde usb'ye kayıt, usb ile kanal listesi yükleyebilme, yedek alabilme gibi özellikleri var, ayrıca lcdtv'ler için hdmi çıkışı mevcut ancak kart paylaşımı yapamamaktadır.

next süper plus serisi;
    fiyat olarak x3'ten pahalıdır! emü ile izlenebilen kanallar izlenebilir, uydudan yazılım güncelleme, x3'te olduğu gibi bu modellerdede usb girişi sayesinde usb'ye kayıt, usb ile kanal listesi yükleyebilme, yedek alabilme, arkaplan resmi değiştirme, softcam güncelleme, lcdtv'ler için yuv çıkışı, pc' ile birlikte netten kart paylaşımı, x-box aparat yardımı ile uydudan kart paylaşımı, gibi özellikleri var.

quote:

Orijinalden alıntı: freedom4545

merhaba arkadaslar....gaza geldim Lg full hd Lcd tv aldım...daha kutusunu acmadık yeni eve gececegiz 1 ay sonra...beni simdi bir telas sardı bu televizyona uyugun nasıl bir uydu alıcı alayım? Hd uyumlu uydu alıcı fiyatları cok yuksek geldi bana onları almam zor...alternatif olarak ne önerisiniz?

bu iş icin ayırdıgım para en fazla 230 tl.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A.Bozoğlu -- 26 Temmuz 2009; 12:09:56 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.