Şimdi Ara

NEXT 5035 TEŞEKKÜRLER

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MRB. 17.05.2014 tarihinde Tekirdağ-eskişehir yolculuğum sırasında Beni Sağ Salim olarak Kapalı olan TEM Körfez ve Gebze istikametindeki sıkışık Trafik yoğunluğunda, kaybolmadan girdiğim adresteki kapı numarasına kadar götürüp ve tekrar tekirdağa geri getiren 5035 modelindeki Buğulu ve anlaşılır sesi ile beni ve ailemi mest eden EDA kızımıza ve firmaya sonsuz teşekkürler... Saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi casperman59 -- 21 Mayıs 2014; 9:17:59 >

• Hayırlı olsun cihazınız; keyifli navigasyonlar diliyorum
  • ya teknik bilgim sıfır, bu cihazın yorunları dikkat çekici, ancak merak ettiğim birşey var, uzun yolculuklarda çocukları oyalamak adına flash bellğe film filan atsak bu cihazdan izleyebilirmiyiz, yani flash bellek girişi varmı film oynatabiliyormu..
  • antireis A kullanıcısına yanıt
    usb bellek girişi yok. sadece micro Sd kart girişi var, yani cep telefonlarına takılan kartlardan,ben 8 gb lık alıp taktım,sen daha geniş gb olanınıda kullanabilirsin,içinde film ve müzik klipleride vardı yani navigasyon aletinin desteklediği formattaki film ve müzikleri çalıp, oynatabiliyor. Gideceğin yerin yolunu biliyorsan ve navigasyon kısmını kullanmıyacaksan, çocuklar ve arkada oturanlar için küçük bir film seyretme aracı olarak kullanabilirsin. Yanlız gündüzleyin ekranda ışık yansıması yapabilir, geceleyin görüntü daha net gözükür. seside iyi çıkıyor. saygılarımla...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.